Blaha: Chyťte toho, kto stojí za únikom informácií a dozviete sa pravdu o vražde

Blaha: Chyťte toho, kto stojí za únikom informácií a dozviete sa pravdu o vražde

Bratislava 15. augusta 2019 (HSP/Foto:TASR-Jakub Kotian)

 

Kočnerove SMS-ky, ktoré pravidelne dávkuje členka „Lipšicoveho stáda“ v denníku N Monika Tódová, čo by mohlo naznačovať aj zdroj úniku týchto informácii zo spisu, sledujú evidentne jediný cieľ. Vytvoriť do volieb spojenie vražda=Kočner=Bodor=Smer, utvrdiť  v tom verejnosť a motivovať ju k voľbe liberálnych strán, ktoré sú akože tie slušné. K únikom z vyšetrovacieho spisu vraždy Kuciaka a jeho priateľky sa vyjadril poslanec Ľuboš Blaha ktorý tieto skutočnosti popísal veľmi otvorene

Na snímke predseda Výboru NR SR pre európske záležitosti Ľuboš Blaha

Základná otázka okolo celej kauzy Kuciaka je jediná – komu jeho vražda vyhovovala?

Reklama

 

Vraždou Kuciaka najviac získala liberálna mafia

Reklama

Odpoveď – Kuciakova vražda najviac vyhovovala tým, ktorí chcú odstrániť Smer a prevziať moc.

A teda liberálnej mafii. Všetko ostatné je vata.

Útoky na Smer sú bezpredmetné. Nič neublížilo tejto vláde ako to, že zomrel Kuciak.

Toto nie je o Ficovi, Kaliňákovi, Dankovi ani Bugárovi. To vidí každý. Naopak – politicky na tom neuveriteľne ryžujú liberáli.

 

Reklama

Ľudia prestávajú veriť, že to končí Kočnerom – stopy vedú do liberálneho tábora

Veľa ľudí verí, že práve títo stáli za jeho vraždou. A že Kočner bol iba nástroj. A že Kuciak bol takisto iba nástroj. Na to, aby prevzali moc. Neexistujú na to dôkazy, ale mňa sa na to ľudia pýtajú prakticky denne.

A tí, ktorí tu mesiace živili konšpirácie o talianskej mafii a Smere môžu asi ťažko vyčítať ľuďom, že sa logicky pýtajú, kto na vražde Kuciaka najviac získal.

 

Prečo musel Kuciak zomrieť?

Reklama

Ľudia sa pýtajú, prečo sa mladý zavraždený novinár musel stať nástrojom na to, aby niekto povalil Smer a prevzal moc? Veď to je hrozné!

Prečo Nicholson účelovo zviedol stopu na taliansku mafiu?

Prečo boli okamžite pripravení Kiskovi mládežníci? Prečo organizovali majdan? Prečo nenechali pracovať vyšetrovateľov? Prečo takto chránili Kočnera?

A najdôležitejšia otázka: Prečo roky tiekli peniaze zo zahraničia do liberálnych mimovládok, ktoré sa pokúsili povaliť vládu?

Toto všetko sú legitímne otázky. A mňa sa ich ľudia pýtajú denne.

 

Chyťte toho, kto stojí za únikom informácií a dozviete sa pravdu o vražde

Teraz je tu konečne horúca stopa.

Odpovede celkom isto pozná ten, kto marí vyšetrovanie únikmi do Denníka N. Tam sa skrýva pravda, prečo musel Kuciak zomrieť.

Či sa to niekomu páči, alebo nie, máme tu nového podozrivého. Je to ten, kto organizuje tento lynč proti Smeru. Ten, čo posúva informácie do Denníka N.

Reklama

Je to celkom isto ten, kto nemá záujem, aby sa vražda vyšetrila, lebo inak by vyšetrovanie takto nemaril.

A je to celkom isto ten, kto chce zlikvidovať vládu, pretože sa zverejnili iba Kočnerove údajné sms-ky ohľadom Smeru, SNS a Mostu-Híd.

Je to ten, kto má prístup k informáciám z prípadu.

A je to celkom isto niekto z opozície.

Liberálne médiá poznajú odpoveď. A tým, že ju zamlčujú, bránia vyšetreniu Kuciakovej vraždy.

Reklama

 

Kočner bol vždy jeden z nich

Poďme sa pýtať. Čisto logicky. Kto mal záujem na tomto celom? Kto spustil džihád proti Smeru? Kto chce prevziať moc? Kto je hlavný podozrivý?

Ak by to bol iba Kočner, džihád by už utíchol. Ale džihád pokračuje. A tak sa treba pýtať ďalej. Komu Kočnerove sms-ky vyhovujú?

Údajný objednávateľ vraždy Kočner bol vždy ich človek. Milionár, pravičiar, špekulant. Robili z neho hviezdu v Smotánke, bol pečený-varený v SME-čku, bol kamarátom s Pentou, raňajkoval so Sulíkom a dohadoval s ním generálneho prokurátora…

Reklama

Ešte raz – Kočner bol ich človek. Aj jeho poskok Peter Tóth bol takisto ich človek. Bývalý redaktor SME, s ktorým spolupracovala Tódová a ďalší. Je to jedna veľká partia starých kamarátov.

Neverím im ani slovo.

 

Kiska dnes vyjadril plnú dôveru Kočnerovi

Kiska dnes na tlačovke potvrdil, že plne Kočnerovi dôveruje. Všetko, čo sa zverejnilo, považuje za pravdu a pracuje s tým, ako by bol Kočner jeho najvyššou autoritou.

Celkom logicky – Kočner je jeho človek. Sú rovnakej krvnej skupiny. Podvodníci. Robert Fico to dnes zaklincoval: keby Kiska podnikal v pohrebníctve, mŕtvemu by aj ponožky ukradol.

Ale keďže “podniká” v politike, tak si na zneužívaní mŕtvych buduje politickú kariéru. A okázalo demonštruje, že Kočnerovi plne verí. Preboha – toto bolo slovenským prezidentom.

Reklama

Povedzte, kto sa viac priživil na vražde Kuciaka, než Kiska? Kto cez svoju mládežnícku organizáciu na čele so Šeligom organizoval Majdan? Komu politicky najviac vyhovovala vražda?

 

Nebyť vraždy Kuciaka, Čaputová dnes nesedí v prezidentskom paláci

Ďalší, kto sa na vražde priživuje je PS/Spolu. Vyrástli na nej a vďaka vražde sa zmocnili Prezidentského paláca.

Čaputová v jeden deň v Ascone povie, že by to chcelo menej marketingu a potom na druhý deň si robí marketing aj z vraždy a komentuje uniknuté informácie z vyšetrovania. To isté Beblavý a ďalší. Je to náhoda?

Oni sú všetci tam, kde sú, vďaka tomu, že Kuciak zomrel. Bez neho by neboli ničím. Matovič to vyjadril najpresnejšie – Kuciakovou vraždou dosiahli míľnik.

 

Reklama

Denník N je v tom namočený až po uši

A teraz sa pýtajme. Kto uverejňuje špinavosti proti Smeru? Kto vedie džihád proti vláde?

Je to Denník N, ktorý vlastní ESET. Ten ESET, ktorého vlastníci financujú politikov PS. Ten ESET, ktorého vlastník prisľúbil financie pre Kisku…

Je to Denník N, kto uverejňuje Kočnerovu komunikáciu, marí vyšetrovanie a Kočnerovi pomáha. Otázka je – prečo to robia?

 

Liberálna chobotnica

Vytvorila sa tu obrovská liberálna chobotnica, ktorá má chápadlá všade. Má milióny, ktoré sa lejú do médií, mimovládok aj politických strán. Má vplyv na právnikov, policajtov, sudcov či prokurátorov. Je to impérium, ktorému slúžia liberálni žoldnieri z celého Slovenska.

Reklama

A áno, práve kvôli tejto liberálnej mafii ľudia strácajú dôveru v sudcov, políciu, médiá či politikov. Súboj s touto liberálnou mafiou bude najťažším súbojom v novodobých dejinách Slovenska.

 

Kočnerom to nekončí

Čoraz viac ľudí je presvedčených, že vraždou Kuciaka získali liberáli až príliš veľa.

Kočnerom to nekončí.

Keď sa príde na to, kto je zodpovedný za úniky informácií, možno sa príde aj na to, kam ďalej vedie chobotnica, ktorá stála za Kuciakovou vraždou.

Všetko nasvedčuje tomu, že stopa vedie do liberálneho tábora.

Reklama

Mrazí z toho, dodal na záver poslanec Ľuboš Blaha

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

18:21

Najvyšší súd Talibanu v utorok oznámil, že súd v severovýchodnej afganskej provincii Kápísá dal verejne zbičovať dvoch mužov obvinených z lúpeže.

18:20

Súd poprednému predstaviteľovi Alternatívy pre Nemecko (AfD) Björnovi Höckeovi v prípade uznania za vinného z použitia nacistického sloganu pravdepodobne udelí finančnú pokutu. Oznámila to v utorok hovorkyňa krajského súd v nemeckom meste Halle Adina Kesslerová-Jenschová na záver druhého dňa pojednávania v tejto kauze.

18:19

Španielsky sudca v utorok oznámil, že obnovil vyšetrovanie podozrenia zo sledovania mobilného telefónu španielskeho premiéra Pedra Sáncheza špionážnym sotfvérom Pegasus. Súvisí to so žiadosťou o spoluprácu pri podobnom vyšetrovaní vo Francúzsku.

18:18

Vzájomné uznanie územnej celistvosti a zvrchovanosti Azerbajdžanu a Arménska je pre Česko principiálne. ČR má eminentný záujem na tom, aby bol región južného Kaukazu stabilný. V utorok to povedal český minister zahraničných vecí Jan Lipavský, ktorý v Prahe prijal svojho azerbajdžanského partnera Džejhuna Bajramova.

18:17

Vojenská spolupráca a regionálna bezpečnosť boli medzi témami rozhovorov poľského ministra obrany Wladyslawa Kosiniaka-Kamysza a britského kolegu Granta Shappsa vo Varšave. Obaja ministri sa stretli v utorok na základni 1. varšavskej obrnenej brigády.

 

18:16

Pro-palestínski demonštranti v utorok v Turíne narušili konferenciu o spolupráci v oblasti vedy a vesmíru medzi Talianskom a ďalšími krajinami.

18:01

Azerbajdžanský prezident Ilham Alijev sa domnieva, že mierová dohoda s Arménskom je čoraz viac na dosah. Vyjadril sa tak v utorok, keď expertné tímy z oboch krajín mali začať na spoločných hraniciach s demarkačnými prácami.

17:26

Moskovský súd odmietol v utorok odvolanie väzneného amerického novinára Evana Gershkovicha proti predĺženiu vyšetrovacej väzby. Gershkovich je ako prvý západný novinár od čias studenej vojny obvinený zo špionáže.

17:19

Nastavenie dôchodkového systému, vrátane druhého piliera, by malo byť upravené ústavným zákonom. Navrhuje ho opozičná Sloboda a Solidarita (SaS), ktorá sa obáva, že súčasná vláda Roberta Fica (Smer-SD) chce siahnuť na dôchodkové úspory ľudí. Liberáli plánujú osloviť kolegov z opozície, aby mohol byť ich návrh zaradený už do programu aktuálnej schôdze Národnej rady (NR) SR.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vyvierajúci minerálny prameň na Sivej Brade neďaleko Spišského Podhradia

Autor: TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali