V New Yorku a v Londýne bude postavená reprodukcia oblúku z Chrámu Baala v rovnaký deň, ako začína satanistický rituál

V New Yorku a v Londýne bude postavená reprodukcia oblúku z Chrámu Baala v rovnaký deň, ako začína satanistický rituál

New York 06. apríla 2016 (HSP/charismanews.com/Foto:Wikipedia)

 

Ukazuje sa, že deň reprodukcie oblúka, ktorý stál v prednej časti Chrámu Baala a ktorý bude postavený na námestí Times Square v New Yorku a na Trafalgarskom námestí v Londýne, je tiež dňom, kedy sa začína veľmi dôležitý okultný festival vzťahujúci sa k uctievaniu Baala

Baal_(Demon)

Reklama

19. apríl je prvý deň 13-dennej satanistickej krvavej obety, ktorá vrcholí vo vysoko okultnom dni beltane 1. mája. Beltane je popisovaný ako “druhý najposvätnejší deň Iluminátov.” Ako uvidíte ďalej, sme svedkami skutočne znepokojujúcej série “krvavých obetí” v druhej polovici apríla počas posledných rokov a mnoho ľudí zaujíma, či existuje súvislosť.

19. apríl je tiež známy ako “sviatok Moloch”. Ak nie ste oboznámení s “Molochom” – ide o starobylého boha, ktorý je opakovane odsudzovaný v Starom zákone. Obeta dieťaťa je kľúčovým rysom uctievania Molocha a obria socha tohto pohanského boha je vystavená v Bohemian Grove v severnej Kalifornii každý rok.

Reklama

Je to len náhoda, že reprodukcia oblúka, ktorý stál v prednej časti chrámu Baala v Palmýre v Sýrii, bude postavená v New Yorku a Londýne presne v ten deň, kedy bude oslavovaný sviatok Molocha a kedy začína satanistická krvavá obeta? Organizácia zodpovedná za tento “kultúrny projekt” je Institute for Digital Archaeology (Inštitút pre digitálnu archeológiu). Nasledujúce tvrdenie pochádza priamo z ich internetových stránok:

Dňa 19. apríla 2016, v spolupráci s národnými a medzinárodnými organizáciami ochrany kultúrneho dedičstva a v spojení s týždňom svetového dedičstva 2016, Inštitút pre digitálnu archeológiu nainštaluje rekonštrukciu Triumfálneho oblúku, ktorý stál v Palmýre, na Trafalgarskom námestí v Londýne. Prostredníctvom tohto projektu – a iných, ktorú sú naplánované v priebehu roka 2016 v mestách i mimo nich na Strednom východe – sa IDA usiluje o poskytnutie optimistickej a konštruktívnej reakcie na pokračujúce hrozby histórii a dedičstvu.

Máme veriť, že tento dátum bolo zvolený náhodne?

19. apríl je prvý deň 13-dňového satanistického rituálu vzťahujúceho sa k ohňu – boh ohňa Baal alebo Moloch/Nimrod (boh slnka), tiež známy ako rímsky boh, Saturn (Satan/diabol). Tento deň je jedným z najdôležitejších dní pre ľudské obety a niektoré veľmi dôležité historické udalosti sa stali práve v tento deň.

V druhej polovici mesiaca apríla v posledných niekoľkých desaťročiach skutočne došlo k niekoľkým krvavým incidentom:

Reklama

19. apríla 1993 – Masaker vo Waco: FBI útok viedol k vypáleniu sídla sekty Davidiáni, pričom o život prišlo 76 mužov, žien a detí.

19. apríla 1995 – Bombardovanie v Oklahoma City – 168 ľudí zabitých.

20. apríla 1999 – Masaker na Columbine High School – 13 ľudí zavraždených, 21 zranených.

16. apríla 2007 – Masaker Virginia Tech – 32 zabitých, 17 zranených.

16. apríla 2013 – Bostonský teroristický útok – 3 mŕtvi, 107 zranených.

Reklama

Je potrebné poznamenať, že rok 2016 je priestupný rok, teda 111. deň v roku pripadá na 20. apríla, a trojciferné čísla s rovnakými ciframi sú v okultnom svete považované za “silné”.

Táto 13-dňová lehota, ktorá začína 19. apríla, vrcholí vysoko okultný dňom Beltana 1. mája. V posledných rokoch zažíva tento okultný sviatok obrovské oživenie, najmä v Európe. Pôvod Beltane možno vysledovať späť k uctievaniu Baala v starovekom Strednom východe. Nasledujúce pochádza z Examiner.com:

Beltane (vyslovuje sa “B’yal-t’n”) začína 30. apríla pri západe slnka a trvá až do východu slnka 1. mája. Beltane je opakom Halloweenu v satanistickom kalendári, Beltane je čas znovuzrodenia. Tento sviatok je čas na oslavu plodnosti, pôžitku, znovuzrodenia jari a boha Baala. Odtiaľ pochádza názov “Beltane”.

Pred akoukoľvek oslavou, okultisti zhromažďujú drevo z deviatich rôznych druhov stromov, aby vyrobili posvätnú mriežku. Oheň symbolizuje centrálne ohnisko komunity, božský oheň v centre všetkého a iskru života vnútri ľudstva.

Ako sme spomínali vyššie, uctievanie Baala možno vysledovať celú cestu späť k starovekému kráľovi Babylonu, ktorý je známy ako Enmerkar a v Biblii známy ako Nimrod. Založil vôbec prvý “Nový svetový poriadok” a zásadne zmenil beh ľudských dejín.

Po jeho smrti bol tento starý babylonský kráľ uctievaný ako boh slnka pod celým radom rôznych mien: Marduk, Osiris, Apollo a tak ďalej.

Mnoho tajných spoločností a okultných skupín verí, že raz bude toto prastaré božstvo “vzkriesené” a opäť zaujme svoje miesto vo sveta. A mnohí kresťanskí učenci sú plne presvedčení, že existuje nejaký druh spojenia medzi starovekou postavou Nimroda a nadchádzajúcim Antikristom.

Takže je to len náhoda, že v New Yorku a v Londýne bude postavený oblúk starovekého božstva presne v ten dátum, ktorý je mimoriadne významný pre okultistov?

Je možné, že bude postavených viac týchto “brán”?

Je možné, že ide o obrie uvítanie pre Antikrista?

Reklama

Vstúpili sme do doby, ktorá je v Biblii známa ako “posledné dni.” Od tejto chvíle sa budú diať zvláštne veci. Nakoniec, svet, v ktorom žijeme, sa bude podobať na postapokalyptický sci-fi román.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

11:15

Francúzsko zvažuje rozšírenie sankcií voči izraelským osadníkom za násilnosti voči palestínskym civilistom na Západnom brehu Jordánu. Oznámil to úrad francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona po jeho rokovaní s jordánskym kráľom Abdalláhom II.

10:59

Úrady v Burkine Faso vo štvrtok neskoro večer oznámili, že na dva týždne pozastavili vysielanie rozhlasových staníc britskej BBC a americkej Voice of America (VoA) za reportáž o správe ľudskoprávnej organizácie, ktorá armádu v tejto krajine obviňovala z útokov na civilistov. Informovala o tom agentúra AFP.

10:45

Japonský premiér Fumio Kišida navštívi budúci týždeň Francúzsko, Brazíliu a Paraguaj v čase, keď sa jeho krajina snaží posilniť vzťahy s Južnou Amerikou.

Kišidove turné potrvá šesť dní a japonský premiér sa počas neho stretne s francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom i brazílskym lídrom Luizom Ináciom Lulom da Silvom, uviedla Kišidova kancelária.

10:35

Dvaja astronauti pridelení americkým Národným úradom pre letectvo a vesmír (NASA) na prvý pilotovaný vesmírny let spoločnosti Boeing dorazili vo štvrtok na miesto plánovaného štartu rakety, ktorý je naplánovaný 6. mája.

Testovacími pilotmi kozmickej lode Starliner od spoločnosti Boeing budú Barry “Butch” Wilmore a Sunita Williamsová. Stroj je pripravený na svoj prvý pilotovaný vesmírny let po niekoľkých rokoch odkladov. Posádka vyštartuje z kozmodrómu Kennedyho vesmírneho strediska na Floride.

Barry "Butch" Wilmore
Na snímke astronauti NASA Barry “Butch” Wilmore a Sunita Williamsová pózujú počas príchodu do Kennedyho vesmírneho strediska na Myse Canaveral na Floride
10:04

Ceny benzínov v 16. týždni po piatich týždňoch zdražovania klesli. Cena nafty kulminovala pod hodnotou 1,60 eura za liter. V porovnaní s minulým rokom boli ceny pohonných látok vyššie v priemere o 7 %.

09:53

Ukrajinský súd nariadil v piatok väzbu pre ministra poľnohospodárstva Mykolu Soľského v súvislosti s obvineniami z účasti na nelegálnom nadobudnutí štátnej pôdy v hodnote takmer siedmich miliónov eur.

Samotný Soľskyj obvinenia odmieta.

09:43

Ceny priemyselných výrobcov pre tuzemský trh boli v marci 2024 medziročne tretíkrát po sebe nižšie o 15 %. Prispel k tomu najmä pokles cien v energetike až o 31 %.

09:36

Zlodeji elektrických káblov v noci na piatok paralyzovali železničnú dopravu v častiach západného Nemecka. Spôsobilo to meškania vlakov, ktoré budú podľa očakávania pretrvávať až do piatkového poludnia.

09:28

V marci 2024 boli ceny poľnohospodárskych výrobkov medziročne nižšie o 12,8 %. Ceny rastlinných výrobkov boli o 20,5 % nižšie ako v rovnakom období minulého roka, ceny živočíšnych výrobkov o 7 %. Informoval o tom Štatistický úrad (ŠÚ) SR.

09:15

Japonské úrady sa chystajú osadiť obrovskú čiernu bariéru, ktorá bude brániť v populárnom výhľade na ikonickú horu Fudži. Na takýto krok ich podnietili davy nevychovaných zahraničných turistov.

09:00

Severokórejský líder Kim Čong-un dohliadal na skúšku salvových raketometov, oznámili v piatok severokórejské médiá.

Testované ukazovatele testu boli vyhodnotené ako veľmi uspokojivé, uviedla severokórejská štátna agentúra KCNA.

08:52

Ceny ropy v piatok ráno vzrástli a po dvoch týždňoch v strate za sebou smerujú k celotýždňovému zisku. Trh podporila najmä americká ministerka financií Janet Yellenová, keď vyjadrila optimizmus, že hospodársky rast v USA bol v prvom štvrťroku pravdepodobne silnejší, než naznačili prvé odhady.

08:42

Parlament v malom pyrenejskom kniežatstve Andorra vo štvrtok schválil zákon, ktorý stanovuje požiadavku na minimálnu znalosť katalánčiny pre cudzincov.

Cieľom zákona je posilniť postavenie katalánčiny.

08:27

Bývalý britský minister obrany Ben Wallace vo štvrtok v rozhovore pre agentúru DPA varoval pred návrhmi, aby sa vojna na Ukrajine stala zamrznutým konfliktom.

Myšlienku “zmrazenia” vojny na Ukrajine nedávno vyslovil vysokopostavený člen vládnucich sociálnych demokratov v Nemecku.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali