Soros: Americké voľby rozhodnú o osude celého sveta. Matt: Stojte s Amerikou práve teraz, alebo nasledujte NWO, iná možnosť nie je

Soros: Americké voľby rozhodnú o osude celého sveta. Matt: Stojte s Amerikou práve teraz, alebo nasledujte NWO, iná možnosť nie je

Washington 19. augusta 2020 (HSP/Foto:TASR/AP-Charlie Neibergall)

 

„Veľký reset“, slovné spojenie, ktoré sa najviac opakovalo na Medzinárodnom ekonomickom fóre v Davose a jeho začiatok je naplánovaný na január 2021

Ilustračné foto

„Teraz je čas na historický moment, nie len na boj proti vírusu, ale na pretvorenie systému.“ Klaus Schwab zakladateľ svetového ekonomického fóra.

Reklama

„Máme jedinečnú príležitosť poučiť sa a resetovať sa na udržateľnejšiu cestu.“ Princ Charles

„História sa bude pozerať na túto krízu, ako veľkú príležitosť na reset.“  Kristalina Georgieva riaditeľka Medzinárodného menového fondu.

Reklama

„Veľký reset je vítaným potvrdením toho,  že táto ľudská tragédia musí byť pre nás budíčkom.“ Antonio Guterres, generálny tajomník OSN.

„Obnova musí byť lepšia ako ktorákoľvek z predchádzajúcich.“ Jun Ma, Čínska komisia pre zelené investície.

„Musíme sa spojiť s novými iniciatívami pre vzdelávanie ľudí v digitálnej zručnosti.“ Brad Smith, Microsoft.

„Táto transformácia znamená, že celý proces ako robíme biznis, sa bude musieť zmeniť.“ Angela Merkelová.

Toľko citáty popredných činiteľov na ekonomickom fóre v Davose, ktoré v programe „Z editorského stola“, odprezentoval redaktor Michael Matt.

Reklama

Na úvod povedal, že táto situácia s Covidom je pre nich zlatou príležitosťou a určite nechcú, aby Trump, alebo ktokoľvek iný, tento problém vyriešil za nich a hlavne nie predčasne. Kvôli tomu napríklad vedú aj boj proti hydroxychlorochínu. Už pri  zmienke o ňom vám odstránia príspevok z Facebooku a YouTubu, pritom ľudia toto antimalárikum užívajú už 60 rokov, no zrazu je nežiadúce, lebo môže nahradiť vakcínu.

Podľa Matta sedem miliárd ľudí, môže byť vyliečených bez Gatesovej vakcíny a veľký reset o ktorom hovoria, by skončil ešte skôr, než by začal. A na januárový veľký samit v Davose,  potrebujú nového prezidenta Bidena, aby im odovzdal USA do rúk. To má byť aj dôvod, prečo sa tak snažia zosadiť Donalda Trumpa, pretože musia zresetovať aj politiku Spojených štátov. George Soros zvykne na samitoch prísť s kritikou toho, čo považuje za najväčší problém pre svet. „Jednoznačne považujem Trumpovu vládu za nebezpečenstvo pre svet, ale považoval som to za dočasný jav, ktorý zmizne v roku 2020.“

„Už nejde len o Covid, ale ide o obnovenie všetkého a USA sú momentálne v ceste tomu všetkému. To  je aj dôvod prečo sa snažia destabilizovať celú krajinu. Po veľkom resete chcú zaviesť masívne socialistické programy a žiadna krajina nebude mať možnosť od týchto  rozhodnutí  odstúpiť. Ak sa nejaká krajina rozhodne nezúčastniť veľkého resetu, bude obvinená, že ohrozí celé svetové spoločenstvo budúcimi pandémiami, ktoré budú spôsobené klimatickou zmenou. Žiadna krajina nebude mať možnosť odmietnuť to“, hovorí Matt.

Matt si myslí, že pred touto globálnou nočnou morou nás  neochráni ani katolícka cirkev. Jej Laudato Si, je podľa neho encyklika globalizmu a spojených národov. Pápež František už oznámil svoj vlastný globálny ekonomicky reset minulý rok a do Davosu poslal svojho zástupcu kardinála globalizmu Petra Turksona.

Všetci sa podieľajú na veľkom resete, okrem jedného, ktorý má moc urobiť niečo, aby to zastavil, hovorí Matt a dodáva, že sa snažili získať Trumpa na svoju stranu a tak ho pozvali do Davosu minulý rok. Trump im však všetkým do tvare povedal: „Sme odhodlaní zachovať majestátnosť božieho stvorenia a prírodnú krásu nášho sveta, ale aby sme dokázali mať možnosti zajtrajška, musíme odmietnuť večné proroctvá zániku a predpovede apokalypsy. Títo alarmisti požadujú vždy to isté, absolútnu moc na vládnutie, transformáciu a ovládanie všetkých aspektov našich životov. Nikdy nenecháme radikálnych socialistov zničiť našu ekonomiku, zahubiť našu krajinu.“

Reklama

Dva dni po prejave, George Soros v Davose vyhlásil, že voľby v roku 2020 rozhodnú o osude celého sveta. Vyjadril sa aj pápežov ekonomický poradca Jeffrey Sachs. „Je to nebezpečná krajina už teraz, a bude absolútne nebezpečná ak Trumpa zvolia znova.“ Jeffrey Sachs je aj poradcom amerického socialistického politika Bernieho Sandersa. Sachs podporuje potraty, antikoncepciu, no pre Vatikán a jeho priateľov v OSN je však problém Donald Trump – politik zastávajúci kresťanské hodnoty a tradičnú rodinu. Trump nie je globalista a nikdy nebude jedným z nich, preto stiahol USA z Parížskej dohody o klíme, zo Svetovej zdravotníckej organizácie WHO a teraz sa vyhráža aj  stiahnutím USA zo Svetovej obchodnej organizácie WTO.

„OSN pravidelne hlasuje so 185 hlasmi proti USA, takmer vo všetkom“, posťažoval sa Jeffrey Sachs na výsledok Trumpovej politiky. V novembri 2019 pred vypuknutím pandémie navštívil Trump OSN a vyhlásil vojnu proti globalizmu.

„Múdri vodcovia vždy uprednostňovali dobro ľudu a ich vlastnej krajiny. Budúcnosť nepatrí globalistom, budúcnosť patrí vlastencom.“

Onedlho po prejave sa koronavírus rozšíril po celom svete a Trumpova rastúca ekonomika sa premenila na sociálne podpory. Hlavným cieľom je priviesť americkú ekonomiku na kolená a odstrániť ju z cesty, aby všetci chceli veľký reset.

„Choďte naspäť so kostolov a modlite sa. Modlite sa, aby v novembri Trump vyhral. Štyri roky sa ho pokúšajú zastaviť, pretože ak posilní Ameriku, ak ju znovu urobí veľkou, obnoví vlastné hospodárstvo, tak potom sa veľký reset neuskutoční a nový svetový poriadok bude posunutý o niekoľko rokov, a ktovie či covid ešte bude mať príležitosť. Nenávidia boha, nenávidia nenarodené deti, nenávidia tradičné rodiny, nenávidia vás a nenávidia Donalda Trumpa, ktorého politickí oponenti práve ničia sochy svätých, napádajú policajtov a pália vlajky. Stojte s Amerikou práve teraz, alebo nasledujte nový svetový poriadok. Iná možnosť nie je“, hovorí na záver Michael Matt.

Ivan Blaho

.

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:16

Fínski hokejoví reprezentanti zvíťazili v piatkovom prípravnom zápase pred MS 2024 nad Švédskom 2:1 po predĺžení. O ich triumfe rozhodol v 65. minúte Ahti Oksanen. Suomi odplatili súperovi štvrtkovú prehru 0:4. Švédi budú na šampionáte súpermi Slovákov v základnej B-skupine.

Včera 19:39

Ľudskoprávna organizácia Human Rights Watch (HRW) v piatok vyzvala parlament v Gambii, aby zamietol návrh zákona, ktorého cieľom je zrušiť zákaz mrzačenia ženských pohlavných orgánov.

Včera 19:39

Bývalý ruský bankár a expremiér vlády Náhorného Karabachu Ruben Vardanjan, ktorý je zadržiavaný v Azerbajdžane, vyhlásil vo väzení v Baku hladovku.

Včera 19:38

Pokiaľ bude mať Maďarsko národnú vládu, nepodporí žiadnu zo strán rusko-ukrajinskej vojny. Na oficiálnom otvorení kampane vládnucej aliancie Fidesz-KDNP pred júnovými voľbami do Európskeho parlamentu to v piatok v Budapešti povedal maďarský premiér Viktor Orbán.

Včera 19:15

Argentínsky tenista Tomas Martin Etcheverry postúpil do semifinále dvojhry na antukovom turnaji ATP v Barcelone. Trinásty nasadený hráč vyradil vo štvrťfinále Brita Camerona Norrieho 7:6 (4), 7:6 (1). Trojka “pavúka” Casper Ruud si poradil s Matteom Arnaldim z Talianska 6:4, 6:3.

Včera 18:59

Počas záplav v Spojených arabských emirátoch (SAE) prišli o život traja pracovní migranti z Filipín. Dve ženy sa počas záplav udusili vo svojom vozidle a jeden muž utrpel zranenia s následkom smrti, keď jeho vozidlo spadlo do priehlbiny, uviedlo vo vyhlásení filipínske ministerstvo pre migrujúcich pracovníkov.

Včera 18:33

Polícia v piatok vo švédskom meste Vasteras postrelila a zadržala muža, ktorý vraj s pomocou ostrého objektu spôsobil zranenia trom starším ženám.

Včera 18:28

Americká tenistka Sloane Stephensová postúpila na antukovom turnaji WTA v Rouene do semifinále. V pozícii nasadenej šestky vyhrala vo štvrťfinále nad štvorkou podujatia Jüan Jüe z Číny 6:2, 6:2.

Včera 18:27

Kazašská tenistka Jelena Rybakinová postúpila do semifinále dvojhry na antukovom turnaji WTA v Stuttgarte. Ako štvrtá nasadená zdolala vo štvrťfinále Jasmine Paoliniovú z Talianska 6:3, 5:7 a 6:3. Češka Markéta Vondroušová vyradila druhú nasadenú Arinu Sobolenkovú z Bieloruska 3:6, 6:3, 7:5. Medzi elitné kvarteto ide Poľka Iga Swiateková, turnajová jednotka vyhrala nad Britkou Emmou Raducanuovou 7:6 (2), 6:3.

Včera 18:25

Taliansko a Francúzsko by mali svoje výdavky redukovať výraznejšie, než momentálne plánujú, naopak Nemecko by malo ísť opačným smerom a objem výdavkov zvýšiť. Uviedol to v piatok Medzinárodný menový fond (MMF).

Včera 18:24

Hlavný ukazovateľ nezamestnanosti PDU v marci dosiahol úroveň 3,88 %, čo je o 0,04 percentuálneho bodu (p. b.) menej ako vo februári. Medziročne klesol o 0,41 p. b. Počet nezamestnaných evidovaných na úradoch práce v marci tohto roka dosiahol najnižšiu úroveň od konca roka 2019. Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR) SR o tom v piatok informovalo na svojej internetovej stránke.

Včera 18:23

V Poľsku zadržali Bielorusa, ktorý údajne nariadil marcový útok na ruského opozičného politika Leonida Volkova v litovskom Vilniuse. Oznámil to v piatok poľský premiér Donald Tusk. Litovský prezident Gitanas Nauséda krátko predtým informoval, že v Poľsku zadržali aj dve osoby podozrivé zo spáchania zmieneného útoku.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke rozkvitnuté pole repky olejnej (Brassica napus) pri obci Zemplínske Hradište v okrese Trebišov

Autor: FOTO TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali