Mazurek vo videu uviedol, že podporuje referendum. Je podľa neho “hyenizmom”, že polícia sa na sociálnej sieti chváli tisíckami pokút, ktoré udelila v čase pandémie

Mazurek vo videu uviedol, že podporuje referendum. Je podľa neho “hyenizmom”, že polícia sa na sociálnej sieti chváli tisíckami pokút, ktoré udelila v čase pandémie

Bratislava 18. februára 2021 (HSP/Foto:Facebook)

 

Podľa opozičného poslanca NR SR Milana Mazureka, ktorý nedávno odišiel z ĽSNS, premiér Igor Matovič a vládni ministri už idú z posledného. “A tak to aj vyzerá… Zrejme si povedali, že keď majú padnúť oni, musí na samé dno padnúť aj Slovensko a rozhodli sa nás stiahnuť so sebou,” hovorí Mazurek na sociálnej sieti

Na snímke Milan Mazurek

Podľa neho už úplne každý dávno vidí, že táto vláda stratila kontrolu nad všetkým čo sa v štáte deje. “Namiesto držania sa overených postupov a informácií od odborníkov a lekárov, sa rozhodli robiť medicínske experimenty s testovaním, čo mohlo spôsobiť smrť mnohých ľudí.”

Reklama

“Keď mali zdravých a silných ľudí nechať slobodne žiť, zavreli ich doma, pripravili o prácu a psychicky aj fyzicky ich zdeptali. Keď mali starším, rizikovým skupinám a ľuďom so zdravotnými problémami poskytnúť všetku potrebnú starostlivosť a liečbu, rozhodli sa míňať stovky miliónov na testy, devastovať zdravotníctvo, vyťažovať personál a ohrozených ľudí vyháňať do ulíc, do nekonečných radov na testovanie, aby sa mohli nakaziť.”

Bývalý podpredseda ĽSNS dodal, že odborníci už dlhšie kričali, aby s tým vládni predstavitelia prestali, aj opozícia sa ich snažila zastaviť, ale nič nepomohlo. “Ministri ako psíčkovia pribehli k Igorovi a každý sa podvolil, aby stláčači knoflíkov v parlamente mohli odhlasovať každý nezmysel. S takouto vládou sa ďalej ísť nedá, podporte referendum o predčasných voľbách, zastavme týchto šialencov!” Vyzval svojich podporovateľov Milan Mazurek.

Reklama

 

14 tisíc pokút

Mazurek vo videu kritizuje aj počínanie si polície a ministra vnútra Romana Mikulca. “Polícia si zmyslela, že zavedie na Slovensku nejaké nové štandardy. Rozhodla sa na svojej oficiálnej facebookovej stránke pochváliť tým, že na svoju titulnú fotku vycapí informáciu o tom, ako vybrala od ľudí viac ako 14 tisíc pokút za toto krátke časové obdobie za nezmyselné priestupky.”

Vo videu sa poslanec pýta, či už niekto videl “väčší hyenizmus” ako to, že v časoch kedy má polícia ľuďom pomáhať a uľahčovať ich život, oficiálny tlačový odbor Polície SR takýmto spôsobom podľa Mazureka “úboho” vysmieva obyvateľom Slovenska.

 


Jaroslav Zajac

Reklama

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

12:37

Po iránskom leteckom útoku na Izrael z 13. na 14. apríla 2024 sa na sociálnych sieťach objavilo video, ktoré údajne zobrazovalo izraelský systém protivzdušnej obrany Iron Dome (Železná kupola), ako zneškodňuje prilietajúce iránske drony a rakety. Nie je to pravda, zdieľané video sa totiž prvýkrát na sociálnych sieťach objavilo už v októbri 2023 počas jedného z raketových útokov na izraelské územie z Pásma Gazy. TASR na dezinformácie upozorňuje v spolupráci s agentúrou AFP.

12:04

Peking odmietol a odsúdil tvrdenia Spojených štátov, že Čína podporuje vojnu rozpútanú Ruskom na Ukrajine tým, že Moskve poskytuje veľké množstvo strojov, mikroelektroniky či technológií do dronov a riadených striel, vďaka čomu Rusko môže navyšovať svoju zbrojnú výrobu.

12:00

Ukrajinský Národný protikorupčný úrad podozrieva ministra poľnohospodárstva Mykolu Solského z nezákonného nadobudnutia štátnej pôdy v rokoch 2017 až 2021. 

11:58

Chorvátsky premiér Andrej Plenkovič po zasadnutí predsedníctva a národného výboru svojej strany Chorvátske demokratické spoločenstvo (HDZ) vyjadril spokojnosť s výsledkami parlamentných volieb zo 17. apríla. Uviedol, že jeho strana zostaví vládnu koalíciu.

11:57

Pri pokuse dostať sa z Francúzska do Británie zahynulo v Lamanšskom prielive najmenej päť ilegálnych migrantov. Medzi obeťami je aj štvorročné dieťa.

11:13

Francúzsky súd vydal rozsudok, ktorým podmienečne odsúdil 61-ročného muža pôvodom z Iránu na desať mesiacov vo väzení za to, že minulý týždeň vstúpil na iránskeho konzulát v Paríži s napodobeninami granátov.

11:11

Peruánska psychologička, ktorá trpela nevyliečiteľnou chorobou a bola niekoľko rokov pripútaná na lôžko, podstúpila eutanáziu a stala sa tak prvým človekom v Peru, ktorý získal a uplatnil právo zomrieť s lekárskou pomocou.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vyvierajúci minerálny prameň na Sivej Brade neďaleko Spišského Podhradia

Autor: TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali