Kombajnista našiel na poli v Zemplínskej Novej Vsi mŕtvolu

Kombajnista našiel na poli v Zemplínskej Novej Vsi mŕtvolu

Trebišov 15. novembra 2016 (TASR/HSP/Foto:TASR-Radovan Stoklasa)

 

Telo bolo v značnom štádiu rozkladu

V katastri obce Zemplínska Nová Ves, časť Úpor, v okrese Trebišov našiel v pondelok (14.11.) popoludní 54-ročný vodič kombajnu počas mlátenia kukurice mŕtvolu muža. TASR o tom dnes informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó.

Reklama
Ilustračné foto
Ilustračné foto

“Telo doposiaľ nezistenej totožnosti bolo v značnom štádiu rozkladu. Ohliadajúci lekár sa pre pokročilý rozklad tela k príčine smrti a k zavineniu inou osobou nevedel vyjadriť a za týmto účelom nariadil vykonať pitvu,” uviedol Szabó.
Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti tohto skutku sú podľa krajského policajného hovorcu predmetom vyšetrovania.

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

13:39

Hnutie Igora Matoviča predstavilo návrh, ktorého cieľom je strojnásobenie príplatku k príspevku na opatrovanie detí so zdravotným znevýhodnením, a to zo 100 eur na 300 eur. Vyhlásili to v utorok poslanci Národnej rady (NR) SR za hnutie Slovensko na tlačovej konferencii.

13:39

Opozičné strany Progresívne Slovensko (PS) a KDH po utorkovom hlasovaní v parlamente skritizovali poslancov vládnych strán za odmietnutie viacerých noviel sociálnych zákonov. Podľa PS vládna koalícia nevyužila príležitosť ukázať, že to s budovaním sociálneho štátu myslí úprimne. KDH zasa uviedlo, že sa koalícia vysmiala do tváre ťažko zdravotne postihnutým osobám a ich príbuzným.

13:38

Poslanci Národnej rady (NR) SR neposunuli do druhého čítania návrh opozičného KDH, aby sa ľuďom, ktorí opatrujú svojich blízkych s ťažkým zdravotným postihnutím a zároveň majú príjem zo zamestnania, nekrátil príspevok na opatrovanie. Nesúhlasili tak s návrhom novely zákona o peňažných príspevkoch na kompenzáciu ťažkého zdravotného postihnutia.

13:38

Maloobchodný predaj v eurozóne v marci 2024 ožil a vzrástol najviac za 18 mesiacov. Aj v celej Európskej únii (EÚ) sa tržby maloobchodníkov zvýšili. TASR o tom informuje na základe údajov, ktoré v utorok zverejnil európsky štatistický úrad Eurostat.

13:37

Základné sociálne poradenstvo nebude poskytované zo strany obcí aj rodinný príslušníkom osôb so zdravotným znevýhodnením. Poskytovanie vyplývalo z návrhu novely zákonov o sociálnych službách a o živnostenskom podnikaní z dielne poslankýň Národnej rady (NR) SR za PS, ktoré parlament v utorok neposunul do druhého čítania.

13:37

Daňovníkom, ktorí majú príjem zo závislej činnosti a podávajú si daňové priznanie sami, nebude zatiaľ finančná správa (FS) pripravovať predvyplnené daňové priznania. Návrh novely zákona o dani z príjmov skupiny poslancov opozičného Progresívneho Slovenska Národná rada (NR) SR neposunula do druhého čítania.

13:36

Diskriminácia voči bezdetným ženám a mužom pri poberaní vdovského dôchodku nebude odstránená. Jej odstránenie vyplývalo z návrhu poslankýň Simony Petrík a Lucie Plavákovej (obe Progresívne Slovensko) na zmenu zákona o sociálnom poistení, ktorý zákonodarcovia v utorok neposunuli do druhého čítania.

13:35

Jednotlivci, organizácie aj samosprávy môžu od pondelka (6. 5.) požiadať o dotácie z Ministerstva financií (MF) SR. Dotácie sa týkajú dvoch skupín v oblasti podpory všeobecne prospešných služieb a oblasti individuálnych potrieb obcí a miest v roku 2024. Výzva by mala byť otvorená do 31. mája, informoval rezort financií na svojej webovej stránke.

13:35

Americký Federálny úrad pre letectvo (FAA) začal nové vyšetrovanie spoločnosti Boeing pre podozrenie, že niektoré lietadlá modelu 787 Dreamliner neprešli požadovanými kontrolami.

13:34

Bosporský prieplav, ktorý spája Čierne a Stredozemné more, je uzatvorený pre lodnú dopravu, pretože nákladná loď smerujúca z Ukrajiny tam v utorok nabehla na plytčinu, oznámili turecké úrady.

13:32

Členské štáty Európskej únie v utorok schválili historicky prvú únijnú smernicu o boji proti násiliu páchanému na ženách a zabezpečení väčších práv pre obete domáceho a iného násilia.

13:25

Zariadenie nájdené v miestnosti, kde v utorok v rámci výjazdového zasadnutia mala rokovať poľská vláda, dokázalo zaznamenávať zvuk aj obraz, povedal pre televíziu TVN24 hovorca ministra pre tajné služby Jacek Dobrzyňski.

Poľská vláda v utorok zasadá v meste Katovice na západe Poľska. Nález podozrivého zariadenia program jej zasadnutia neovplyvnil.

13:07

Jednu obeť a štyroch zranených si vyžiadal ruský delostrelecký útok v ukrajinskej Sumskej oblasti, oznámila v utorok oblastná polícia.

V dôsledku útoku došlo k poškodeniu viacerých budov, rodinných aj obytných domov a viacerých vozidiel či kľúčovej energetickej infraštruktúry.

12:59

Polícia prehľadala v utorok bruselské kancelárie nemeckého europoslanca Maximiliana Kraha, lídra kandidátky pravicovej Alternatívy pre Nemecko (AfD) v eurovoľbách, a tiež jeho asistenta. Prehliadku nariadila nemecká prokuratúra v rámci vyšetrovania Krahovho asistenta Jiana G., ktorý je podozrivý zo špionáže pre Čínu.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke žena s dieťaťom sa fotografuje na schodisku vyzdobenom nafukovacími kvetmi a králikmi pred zrekonštruovanou komerčnou administratívnou budovou v Pekingu

Autor: TASR/AP-Andy Wong

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Milan Šupa

Gustáv Murín

Dušan Hirjak

Juraj Tušš

Andrej Sablič

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali