42-ročný raper sa posmieval protestujúcim, 28 dní po 2. dávke Pfizer vakcíny zomrel pri cvičení. Podobne ďalší posmievači

42-ročný raper sa posmieval protestujúcim, 28 dní po 2. dávke Pfizer vakcíny zomrel pri cvičení. Podobne ďalší posmievači

Bratislava 10. septembra 2021 (HSP/Foto:Facebook,Screenshot)

 

Austrálsky raper a hip-hop spevák novozélandského pôvodu s umeleckým menom Louie Knuxx dostal náhle infarkt počas cvičenia. Na Twitteri sa pochválil, že 15. júla dostal druhú dávku Pfizer mRNA vakcíny, bolí ho ruka, ale to je všetko

Louie Knuxx
Na snímke Louie Knuxx

Rapper sa vyjadroval na sociálnej sieti vulgárne o protestujúcich v Austrálii. Posmieval sa z nich, že sú hlupáci, ktorí uverili, že Bill Gates ich chce čipovať. The Covid Blog zverejnil prehľad viacerých jeho statusov, v ktorých opakovane nakladal odporcom lockdownov, dokonca vyjadril úmysel fyzického napadnutia.

Reklama

Ešte 1. augusta sa uisťoval, že je ok, no 13. augusta sa zobudil a ako dennodenne nastúpil na bežecký pás, len žiaľ tentokrát svoje cvičenie nedokončil. Dostal infarkt, čo znamená, že jeho cievy boli upchaté krvnými zrazeninami. Zakrátko bol prehlásený za mŕtveho. Jeho osud nie je jedinečný. Podobne dopadli aj ďalší posmievači z neočkovaných alebo tých, čo očkovanie odmietajú.

33-ročný Jordan Hayes z New Yorku ich nazval idiotmi a morónmi predtým, ako dostal infarkt na 14. deň po 2. dávke vakcíny proti Covid-19. Ronald Babb (57) mal podobný komentár ako Knuxx, že spolu s manželkou teraz po očkovaní čakajú už len, kedy sa zmenia na robotov… Babb zomrel 7 dní po podaní vakcíny Johnson & Johnson 19. apríla.

Reklama

Barman z amerického Ohia, Jason Maurer (45) zas odkázal svetu, aby sklapol a dal si vakcínu. 5 týždňov po zaočkovaní Moderna vakcínou bol mŕtvy. Rovnakú vakcínu v 2 dávkach dostal lekár Thomas Flanigan z Ohia, ktorý zomrel 11 týždeň po zaočkovaní. Žiadne média, ktoré o jeho úmrtí písali, nespomenuli vakcínu. Len New York Post priznal Modernu, no prehlásil, že tá nesúvisí s jeho úmrtím.

Dr. Thomas Flanigan
Status Dr. Thomasa Flanigana: „Necítil som, žeby mi pichli mikročip, ale teraz počujem miestne rádio. Dal som si to pichnúť len pre pomarančový džús za odmenu…”

V Poľsku sa zas lekár Dr. Witold Rogiewicz aktivisticky nafilmoval počas zaočkovania a neváhal pridať niekoľko urážok a výsmeškov na adresu antivaxerov. Sám bol cukrovkár. Jeho video síce už YouTube zmazal, stále je však dostupné na Rumble. VIP klinika, pre ktorú pracoval ako gynekológ a pôrodník, zverejnila informáciu o jeho úmrtí. Len dva týždne po zaočkovaní už nebol medzi živými. Tieto úmrtia sa samozrejme s očkovaním oficiálne vôbec nespájajú.

Witold Rogiewicz
Nebohý zaočkovaný poľský lekár Dr. Witold Rogiewicz

Spevák Knuxx, ktorým sa zoznam už nebohých posmievačov začína, sa zaradil aj do skupiny mnohých, ktorí po očkovaní zomreli počas fyzickej námahy, vrátane tínedžerov. Takých prípadov bolo už niekoľko aj na Slovensku, ktoré sa medializovali. Britská vláda dokonca neodporúča športovanie 48 hodín po podaní vakcíny. 28 dní po očkovaní však už zrejme nikto nečaká, že ho môžu nežiaduce účinky vakcíny smrteľne dobehnúť. Niektorých zubatá s infarktom počkala aj niekoľko mesiacov po zaočkovaní.

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

09:46

Nezvestného mexického biskupa Salvadora Rangela (78) našli živého v nemocnici v meste Cuernavaca. Nezvestný bol od soboty a podľa súdneho zdroja sa mohol stať obeťou únosu.

08:45

Sopka Ruang v indonézskej provincii Severné Sulawesi vybuchla už druhýkrát za uplynulé dva týždne. Pri erupcii vychrlila popol do výšky takmer dvoch kilometrov a miestne úrady preto uzavreli letisko v meste Manado. 

V Indonézii opäť vybuchla sopka Ruang
Na snímke dym stúpa zo sopky Ruang v indonézskej provincii Severné Sulawesi
08:43

Spotrebu tepla na vykurovanie ovplyvnilo najmä nezvykle teplé počasie, keď bol vlaňajší rok druhý najteplejší od roku 1931. Počas roka 2023 sa tak kúrilo menej ako obvykle, preto sa domácnosti nemusia obávať nedoplatkov z titulu vysokej spotreby, uviedol v utorok Slovenský zväz výrobcov tepla. Správcovia bytov musia do konca mája doručiť vlastníkom ročné vyúčtovanie, ktorého súčasťou sú aj náklady na vykurovanie.

08:42

Dĺžka poistenia pri hypotéke by mala zodpovedať aspoň obdobiu, počas ktorého je človek zaviazaný úver splácať. Podľa odborníkov je však ideálne nastaviť poistenie tak, aby pokrylo obdobie až do veku odchodu do dôchodku. Myslieť treba aj na dostatočnú výšku poistných súm.

08:41

Ceny za služby zásadným spôsobom ovplyvňujú celkovú infláciu v eurozóne a ich vývoj aktuálne zohráva dôležitú úlohu pri diskusii o nastavení úrokových sadzieb Európskej centrálnej banky. Zamestnať ľudí po pandémii v službách bolo ťažké, preto ich mzdy rástli rýchlo a tento rast sledujeme dodnes. Prevádzky služieb následne takto zvýšené náklady prenášajú do cien.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke Anton Krištín z Ústavu ekológie lesa SAV ukazuje deťom vrchárku červenkastú na Borovej hore pri Zvolene

Autor: TASR - Ján Krošlák

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Marian Kotleba

Milan Šupa

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Dušan Hirjak

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali