Noční vlci si na Slovensku vybudovali brloh: hystéria slniečkarov, mainstreamu a lumpen-liberálnych politikov

Noční vlci si na Slovensku vybudovali brloh: hystéria slniečkarov, mainstreamu a lumpen-liberálnych politikov

Dolná Krúpa 20. júla 2018 (HSP/Foto: Screenshot YouTube)

 

Celý podtatransko-dunajský slniečkarsko-mainstreamovo-liberálny svet je v šoku: Noční vlci si na Slovensku vybudovali brloh. V Dolnej Krupej si vytvorili sídlo, aby z tohto bunkru ohrozovali celý demokratický svet. Tieto „Putinove deti“ šíria ruskú propagandu, páchajú trestné činy a verbujú vojakov na Donbaský front. Je znepokojený parlament, rezort vnútra, zahraničia, Slovenská informačná služba. No strach a hrôza!..

Mainstreamové média spolu s liberálmi zdvihli pestrofarebnú zástavu demokracie a vrhli sa brániť vlasť. Titulky článkov a niektoré pasáže z diel „analytikov“ sú plné informácií, z  ktorých tuhne krv v žilách. Napríklad, televízia Markíza nás varuje, že Noční vlci nám tu /aj celej Európe/ narobia veľké problémy. Za všetky drobné stoja titulky a „top správy“, ktoré zverejnila na svojej web-stránke tv.noviny: „Ruský motorkársky gang Noční vlci si vybral Slovensko ako svoje európske sídlo“, „Bajkeri majú na krku obvinenia z násilných trestných činov a podporujú separatistov na Ukrajine“. Našim mierumilovným mešťanom vlasy vstavajú dupkom.

Reklama

TASR nás upozornil na to, že „SaS sa chce na rokovaní výboru pýtať ministerky vnútra Denisy Sakovej na ruský motorkársky gang. Poslanci SaS sa plánujú na rokovaní brannobezpečnostného výboru parlamentu pýtať ministerky vnútra na ruský motorkársky gang Noční vlci, ktorý si mal zriadiť v obci Dolná Krupá pri Trnave svoju základňu.“ Túto správu prevzali viaceré naše média.

Nezaostáva ani Pravda: „Ruský nacionalistický motorkársky klub Noční vlci, finančne podporovaný ruským štátom, zriaďuje na Slovensku neďaleko Trnavy svoju pobočku. Situáciou je znepokojený rezort diplomacie, ktorý tvrdí, že niektoré názory členov klubu sú škodlivé a ich aktivity treba monitorovať. O činnosť klubu sa má zaujímať aj Slovenská informačná služba. Ministerstvo vnútra sa proti nacionalistickým motorkárom zatiaľ zakročiť nechystá. Zasiahnuť by mala vláda, tvrdí bezpečnostný analytik.

Reklama

Citujeme „Pravdu“ ďalej: „Založenie pobočky zaregistrovalo ministerstvo zahraničných vecí. „Snahy tohto klubu o etablovanie sa na Slovensku vnímame so znepokojením – názory, ktoré šíria niektorí jeho členovia považujeme za škodlivé, osobitne pokiaľ ide o tézy hraničiace s revanšizmom a prepisovaním histórie,“ zdôraznil hovorca rezortu diplomacie Peter Susko.“

Žeby Noční vlci chceli prepísať výsledky Druhej svetovej vojny, chcú oživiť banderovcov a nacistov, všade hľadajú agresorov, nepriateľov a žiadajú uvaliť na susedov sankcie?.. Ak sa nemýlime /podľa slniečkarov, mainstreamu a spol./, túto agendu majú iné „gangy“.

Následne nás Pravda „pravdivo“ informuje, že „Najznámejší ruský motorkársky klub vznikol ešte v roku 1989… na konci milénia sa začal viac politizovať. Obrátil sa k myšlienkam ruského nacionalizmu a osobe Vladimira Putina. Na svoje aktivity dostávali od ruského štátu milióny rubľov. Podieľali sa na ruskej anexii ukrajinského polostrova Krym, za čo si od Putina vyslúžili vyznamenania. Spojené štáty americké a Kanada motorkársky klub a jeho vodcu Aleksandra Zaldostanova za podiel na ozbrojených akciách a verbovanie ozbrojencov pre konflikt na Ukrajine zaradili na svoje sankčné zoznamy.“ Stačí alebo máme pokračovať?

Naši čitatelia sú veľmi dobre informovaní o činnosti Nočných vlkov. Preto nebudeme podrobnejšie vysvetľovať, kde je sever a kde je slniečkarsky pes zakopaný. Trochu si posvietime na to, čo vlastne vzniklo v Dolnej Krúpej a o čom to celé je.

Predovšetkým, dané zariadenie nie je „vysunutým pracoviskom“ alebo odnožou ruského klubu Noční vlci. Je to takpovediac čisto slovenský podnik. Má dobré vzťahy s Nočnými vlkmi, zúčastňuje sa na niektorých ich podujatiach, ale predsa to nie sú “Putinove deti“…

Reklama

Samotní členovia slovenského klubu na svojej facebookovej stránke vysvetlili, kto sú a čo sú: „Drahí priatelia, s ohľadom na nedávnu reportáž istej televíznej stanice by sme radi uviedli veci na správnu mieru. V reportáži uvedený objekt nie je majetkom Nočných vlkov. Oddelenie NV Europa má v tomto objekte prenajaté priestory, ktoré využíva pre svoje klubové aktivity. Činnosť klubu je zameraná na budovanie priateľských vzťahov medzi ľuďmi so vzťahom k motocyklom, poskytovanie služieb pre spriatelených motorkárov ako napr. servis motocyklov alebo ubytovanie formou kempingu.

Klub NV Europa je neziskovou organizáciou, nie je založený za účelom podnikania a svojou činnosťou sleduje výhradne všeobecne prospešné ciele. Klub NV Europa nie je a nikdy nebol financovaný z Ruskej federácie.

Činnosť za čiernym múrom s ostnatým drôtom si skutočne nemusíte domýšľať. Spoločnosť, ktorá vlastní tento areál, pripravuje za týmto múrom eventovo-zábavné centrum pre rodiny (napr. off road dráha, prekážková dráha pre deti i dospelých), firemné eventy či hudobné produkcie a štýlový bar. Taktiež sa pripravuje múzeum so zbierkou exponátov z obdobia od 30. rokov 20. storočia či americké múzeum veteránov. Exponáty sú zapožičané od zberateľov veteránov a techniky. Otvorenie múzea je plánované na jeseň tohto roku.“

Toľko zo zdrojov „dolnokrúpskej svorky“. Niekoľkokrát som navštívil tento „brloh“. Akosi som si nevšimol žiadne prípravy na vítanie ruských tankov, písacie stroje na šírenie ruskej propagandy, kutie piklov na páchanie trestných činov a verbovanie vojakov do doneckej armády. Nik v areáli nehľadal nepriateľov, agresorov a nepripravoval štátny prevrat.

Naopak, dozvedel som sa, že tam pripravujú viaceré zaujímavé a originálne aktivity: skúšobnú dráhu pre terénne autá a štvorkolky, lanový park, podujatia pre motorkárov (motozrazy), hudobné podujatia, koncerty, kempy a pod. Pripravujú otvorenie expozície venovanej 8. zvláštnemu motopluku Stalingradu – dioramu, múzeum s exponátmi z obdobia druhej svetovej vojny a ČSLA, múzeum motocyklov a amerických automobilov /podčiarkujem – amerických – je to tiež ruská propaganda?/, múzeum automobilov z čias socializmu, štýlový BAR s prekrytou terasou. Mienia postaviť Pamätník 1. čs. samostatnej tankovej brigáde v ZSSR /konečne ruská propaganda!/.

Reklama

Slniečkari, mainstream a liberáli vytrubujú, že je to iba krycí manéver, aby sa podarilo utajiť skutočnú činnosť klubu: tú ruskú propagandu, likvidáciu liberálnych hodnôt, cestovné mapy pre ruské tanky a spoluprácu s agresorom… Triezvi, rozumní ľudia však /a je ich našťastie väčšina/, na rozdiel od viacerých našich politikov, „odborníkov“ a médií, vedia, kde je sever.

Tak prečo slniečkari a mainstream napádajú ruských a slovenských Nočných vlkov? Asi vlci robia niečo „nesprávne“: nevyhľadávajú nepriateľov a agresorov, nežiadajú zbrojiť proti niekomu a uvaľovať sankcií, nehystérizujú, nezlostia sa a neceria zuby. Znechucujú slniečkarov a mainstream aj tým, že podporujú tradičnú rodinu, získavajú kamarátov, snažia sa obnoviť priateľské vzťahy medzi obyvateľmi rôznych krajín, predovšetkým slovanských, na svojich cestách po Európe sa zastavujú v kláštoroch, kladú vence a kvety k pomníkom známych osobností a vojakov, ktorí zahynuli v prvej a druhej svetovej vojne, odmietajú fašizmus a nacizmus, snažia sa o zachovávanie ľudových tradícií a zvykov a preto sa počas svojich zástaviek v rôznych krajinách zúčastňujú na folklórnych festivaloch a pod.

Skrátka robia veľa vecí, ktoré strašne znervózňujú slniečkarov a mainstream a vyvolávajú v ich radoch hystériu a paniku. Niet sa čomu čudovať, že títo „demokrati“ začali skutočný „hon na vlkov“, zapojili do toho média, politikov, zahraničných sponzorov a iných „kompetentných“. Zabúdajú na to, že pravda a dobré medziľudské vzťahy vždy – trochu skôr, či trochu neskôr zvíťazia. Veľká smola, ak to bude o niečo neskôr – ale veď predsa zvíťazia.

Eugen Rusnák

 

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

11:23

Viac ako 90 osôb zadržali v stredu počas propalestínskych protestov v areáli University of Southern California (USC) v Los Angeles.

Zadržaní boli z dôvodu neoprávneného vniknutia na cudzí pozemok, napísala tamojšia polícia na sociálnej sieti X. Dodala, že pri zásahu nedošlo k žiadnym zraneniam.

11:10

Úrad Európskej komisie pre pripravenosť a reakcie na mimoriadne situácie v oblasti zdravia (HERA) v spolupráci s belgickým predsedníctvom v Rade EÚ v stredu oznámili, že vytvorili Alianciu pre kritické lieky. Informuje o tom spravodajca TASR v Bruseli.

10:57

Vo vláde Petra Fialu končí ministerka pre vedu a výskum Helena Langšádlová, dôvody zatiaľ neuviedla. Vo štvrtok to oznámila jej strana TOP 09.

10:50

Európsky parlament (EP) v stredu (24. 4.) večer schválil balík zákonov, ktoré posilňujú súbor nástrojov EÚ na boj proti praniu špinavých peňazí a financovaniu terorizmu.

10:32

Pochodujúci dav v americkom Los Angeles si v stredu pripomenul genocídu Arménov medzi rokmi 1915 a 1918, pri ktorej zomrelo 1,5 milióna ľudí.

Dav sa zhromaždil v dištrikte Little Armenia (Malé Arménsko), odkiaľ pochodoval smerom k ulici Hollywood Boulevard. Druhý pochod vyvrcholil protestom pred tureckým konzulátom.

10:20

Popredného vietnamského magnáta v oblasti nealkoholických nápojov Trana Quiho Thanha vo štvrtok odsúdili na osem rokov väzenia v prípade podvodu vo výške 40 miliónov dolárov (37,4 milióna eur). Ide o ďalšieho podnikateľa odsúdeného v rámci rozsiahleho boja proti korupcii v krajine.

09:48

So sporením na vysokú školu treba začať najideálnejšie už pri narodení dieťaťa, inak sa možnosti zužujú. Lepšou alternatívou oproti sporeniu na bežnom účte, ktorý je často mesačne spoplatnený, sú ETF podielové fondy. Informovala o tom spoločnosť Universal maklérsky dom.

09:10

Vrtuľa červeného veterného mlyna na streche rovnomenného kabaretu Moulin Rouge, ktorý je jednou z najznámejších parížskych atrakcii, sa v noci na štvrtok zrútila, nespôsobila však nijaké zranenia. Oznámili to ráno miestni hasiči.

08:51

Ceny ropy sa vo štvrtok ráno mierne posilnili. Trh reagoval najmä na údaje o klesajúcom dopyte po pohonných látkach v USA, ktoré sú najväčším svetovým spotrebiteľom ropy.

08:41

Právnici zosnulého ruského opozičného politika Alexeja Navaľného zostanú vo vyšetrovacej väzbe ďalšie dva mesiace. V stredu o tom rozhodol mestský súd v Moskve.

08:32

Rusko v stredu vetovalo návrh rezolúcie OSN predloženej Spojenými štátmi a Japonskom, ktorá vyzýva všetky štáty sveta, aby zabránili pretekom v jadrovom zbrojení vo vesmíre.

V 15-člennej Bezpečnostnej rade OSN návrh podporilo jej 13 členov. Rusko rezolúciu vetovalo a Čína sa hlasovania zdržala.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Plagát portugalskej Karafiátovej revolúcie sa nachádza v mestskom parku v Lisabone. Karafiátová revolúcia ukončila pred 50 rokmi diktatúru v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Armando Franca

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Milan Šupa

Peter Lipták

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali