Kotleba popísal svoj boj s koronou: Vodka, bromhexin a horúci kúpeľ so soľou, to mi pomohlo! Panika okolo korony je podľa neho zámienkou na zavedenie nového svetového poriadku

Kotleba popísal svoj boj s koronou: Vodka, bromhexin a horúci kúpeľ so soľou, to mi pomohlo! Panika okolo korony je podľa neho zámienkou na zavedenie nového svetového poriadku

Bratislava 28. októbra 2020 (HSP/Foto:Screenshot video)

 

Predseda ĽSNS, Marian Kotleba sa prednedávnom zrejme od svojho právnika nakazil koronavírusom. Kotleba po pár dňoch prehovoril ako bojuje s ochorením Covid-19. Tvrdí, že to nie je až tak zlé ako sa to prezentuje. Prezradil tiež čo mu podľa neho najviac pomohlo. Medzi jeho odporúčaniami je aj vodka a horúci kúpeľ so soľou

Marian Kotleba, Covid-19, pocity, vyjadrenie
Na snímke Marian Kotleba

Poslanec NR SR a predseda ĽSNS Marian Kotleba tvrdí, že prvé príznaky pocítil už na súde, ktorý rozhodoval v jeho kauze so šekmi. Už tam podľa vlastných slov cítil zvýšenú teplotu. O pár dni bol informovaný, že jeho právnik má koronavírus.

Reklama

 

Kotlebov boj s koronou

Reklama

Kotleba sa teda následne zúčastnil na PCR teste, ktorý mu taktiež vyšiel pozitívny. Po pár dňoch svojho boja s koronou sa ozval svojim fanúšikom na Facebooku a popísal ako prebieha jeho choroba. Uviedol, že asi 3 dni mal horúčky okolo 38,5 stupňov.

Vzhľadom na to, že v minulosti mal aj ťažší priebeh iných ochorení, nevidí to ako nejakú tragickú situáciu:

“Ja nie som človek s nejakou silnou imunitou. ja som už v 2015-tom roku prekonal ťažký vírusový obojstranný zápal pľúc, kde som 10 dní ležal v Bystrici v Rooseveltovej nemocnici.”

Predseda ĽSNS  následne popísal ako sa začal liečiť z koronavírusu prírodnými metódami:

“Keď som pocítil, že som chorý, začal som jesť cesnak, veľa ovocia , jablká, pomaranče, vitamín, C, D.”

Reklama

 

Vodka, bromhexin, horúci kúpeľ so soľou

Táto liečba podľa jeho slov však veľmi nezabrala preto siahol po silnejšej liečbe:

“Použil som metódy našich predkov aj ten sirup stop kašeľ a tiež Bromhexin, ktorý dneska kvôli Európskej únii sa už nerobí s alkoholom ale robí sa vo forme nejakého detského roztoku, som začal miešať s vodkou. Do odmerky som do polky nalial stop kašeľ, zvyšok vodku, dávka, bromhexin do polky, do zvyšku vodku, dávka, samozrejme nie za sebou, ale podľa nejakého intuitívneho pocitu, ja neviem, o desiatej stop kašeľ, o dvanástnej bromhexin, o druhej stop kašeľ atď.”

Okrem toho mu podľa jeho slov pomohla aj horúca voda so soľou:

Reklama

“Zapojil som do liečby kúpele vo vani v najhorúcejšej vode aká sa dá v paneláku napustiť so soľou. Dal som si do vane 3 kg klasickej jedlej soli a vydržal som tam zhruba pol hodiny až trištvrte hodiny a takto každý deň večer pred spaním. Po troch dňoch som cítil absolútne radikálne zlepšenie situácie,” povedal Kotleba.

Je však dôležité podotknúť, že nie každému môže takáto “Kotlebovská” liečba zabrať (najmä s tou vodkou je to diskutabilné) a preto by sa každý kto chce takéto niečo vyskúšať mal pred tým poradiť so svojim lekárom.

 

Zažil aj horšie choroby

Kotleba tiež zhodnotil ako sa mu vidí závažnosť choroby Covid-19, ktorú zažil:

“Ja si dovolím to zhodnotiť, že omnoho ťažšie choroby sme zažívali, keď sme boli malí. Ja som 77-čka ročník, my keď sme boli na základnej škole, vkuse polka triedy chorá na hnisavé angíny, proste s horúčkami 39-tkami sme ležali niekedy 2 aj 3 týždne a nikto z toho žiadnu paniku nerobil. Nikto nerobil opatrenia, nikto neobmedzoval ľuďom slobodu sa hýbať, slobodu ísť do práce…”

 

Namiesto slávenia kresťanských sviatkov sa klaniame korone

Šéf ĽSNS taktiež prišiel aj so svojou dosť konšpiračnou teóriou, podľa ktorej koronavírus nie je len nejaká náhoda, ale je to umelo vytvorený projekt. Korona je podľa neho akási obrazne povedané “kráľovná”, ktorej sa musíme všetci klaňať, pretože v niektorých jazykoch má podľa Kotlebu covid znamenať kráľovna.

Kotleba skritizoval aj Matovičove opatrenia, ktoré podľa neho cielene potierajú kresťanské sviatky:

Reklama

“Prvé zásadné opatrenie bolo cez Veľkú noc, keď občanom zakázal navštevovať svojich rodinných príslušníkov, cez Veľkú noc, cez jeden z najväčších kresťanských sviatkov, Matovič prikázal policajtom ľudí zadržiavať na hraniciach okresov. A teraz znova počas sviatku všetkých svätých ide robiť to isté, uzávera štátu, zákaz vychádzania, plošné testovanie a ja sa pýtam či to sú náhody, že presne počas najväčších kresťanských sviatkov sa máme klaňať opatreniam novej korony.”

Opatrenia sú podľa neho neadekvátne a tvrdí, že ak by vládol on, peniaze, ktoré Matovič vyhodil na celoplošné testovanie by šli na vitamínové balíčky pre dôchodcov, dlhodobo chorých ľudí, či na rekonštrukcie nemocníc. Celoplošné testovanie podľa Kotlebu nikomu nepomôže, len sa nabalia niektoré firmy.

 

Nový svetový poriadok podľa Kotlebu prichádza

Kotleba vo videu tvrdí, že súčasné opatrenia nielen na Slovensku, ale aj na celom svete majú jediný cieľ:

Reklama

“Skutočne sa človek nemôže zbaviť dojmu, že tá korona a celá tá panika okolo toho je účelovo živená, účelovo stavaná s jedným jediným cieľom, postupne ale isto na základe tej korony, novej kráľovnej začať zavádzať nový svetový poriadok.”

Na záver vyzval do boja: “My proti tomuto nemôžeme byť hluchí a slepí. My si predsa nemôžeme pod zámienkou nejakej vymyslenej pandémie, nemôžeme si nechať potichu brať naše občianské a ľudské práva a slobody, lebo keď toto teraz dovolíme, už nikdy sa to nezastaví.”

 

 

Reklama

 

Samuel Gdovin

 

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

19:41

Prokuratúra v Madride odporučila, aby predbežné vyšetrovanie manželky španielskeho premiéra Pedra Sáncheza bolo zrušené. Uviedli to televízna stanica RTVE, noviny El País a ďalšie médiá s odvolaním sa na justíciu.

19:39

Švajčiarska potravinárska spoločnosť Nestlé odmietla tvrdenia mimovládnej organizácie Public Eye, podľa ktorej do svojich výrobkov v rozvojových krajinách pridávala cukor. V rovnakých výrobkoch na európskom trhu ich predáva bez cukru.

19:35

Európsky parlament hlasoval v Štrasburgu za zriadenie nového orgánu pre etické štandardy, ktorý bude bojovať proti korupcii v inštitúciách Európskej únie a sledovať pravidlá lobingu a korupcie. 

19:06

Generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg ocenil predbežnú dohodu medzi Nemeckom a Francúzskom o spoločnej výrobe moderných obranných systémov. 

19:05

Predsedu bulharského parlamentu Rosena Žeľazkova odvolali z funkcie, pretože bývalý koaličný partner ho obvinil z neplnenia si pracovných povinností.

19:02

Európsky policajný úrad rozbil zločineckú skupinu, ktorá sa zameriavala na cenné starožitné knihy. 

18:49

Benátky začali skúšobne vyberať poplatok od turistov, ktorí toto mesto navštívia na jeden deň bez prespania. Cieľom je obmedziť turistický nával, opatrenie však čelí aj kritike.

18:47

Vyšetrovatelia vlaňajšej tragickej streľby na Univerzite Karlovej sú blízko oznámenia motívu útočníka. Na rokovaní bezpečnostného výboru Poslaneckej snemovne to povedala dozorujúca štátna zástupkyňa (prokurátorka) Jana Murínová. Strelec podľa nej netrpel duševnou poruchou. 

18:44

Najvyšší súd USA pojednával o tom, či sa na bývalého prezidenta Donalda Trumpa vzťahuje imunita voči trestnému stíhaniu za činy z obdobia, keď pôsobil vo funkcii. Rozhodnutie súdu by mohlo mať ďalekosiahle dôsledky.

Najvyšší súd rozhoduje o imunite Trumpa voči trestnému stíhaniu
Na snímke bývalý americký prezident Donald Trump
18:41

Haitský premiér Ariel Henry odstúpil z funkcie, oznámila jeho kancelária. Otvoril tak cestu k sformovaniu novej vlády v karibskej krajine, ktorú sužuje násilie gangov.

Haitský premiér Henry rezignoval
Na snímke haitský premiér Ariel Henry
18:40

Audit na poľskom ministerstve obrany za predchádzajúcej vlády odhalil množstvo previnení, vrátane krádeže hodnotných predmetov, uviedol námestník ministra obrany Cezary Tomczyk.

18:35

Kozmická loď Šen-čou-18 (Božská loď) s trojčlennou posádkou odštartovala k vesmírnej stanici Tchien-kung (Nebeský palác), uviedli štátne médiá.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Plagát portugalskej Karafiátovej revolúcie sa nachádza v mestskom parku v Lisabone. Karafiátová revolúcia ukončila pred 50 rokmi diktatúru v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Armando Franca

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Milan Šupa

Peter Lipták

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali