Blaha: Čaputová, Lipšic, Hamran – čo to stvárate?!

Blaha: Čaputová, Lipšic, Hamran – čo to stvárate?!

Bratislava 29. januára 2023 (HSP/TASR-Jakub Kotian)

 

Víkend podľa poslanca Národnej rady SR Ľuboša Blahu (Smer-SD) priniesol neuveriteľné veci – za toto by mali padať hlavy

78. schôdza Národnej rady SR
Na snímke poslanec NR SR Ľuboš Blaha (Smer-SD)

Blaha poukazuje na škandál číslo jedna – Čaputová. „Prosím, vysvetlite mi, čo prezidentka robila vo volebnom štábe českého kandidáta na prezidenta Pavla?“ pýta sa poslanec na sociálnej sieti Telegram.

Reklama

„Kým Pavel nebol oficiálne menovaný do funkcie, pre Čaputovú nie je partner – nemala tam čo hľadať. Ak tam išla v pozícii hlavy štátu, zneužila svoju funkciu. A mňa by sakramentsky zaujímalo, či sme sa jej na tento jej súkromný výlet poskladali ako daňoví poplatníci,“ uviedol a dodal:

„Išla do Prahy štátnym špeciálom? Na súkromnú akciu? Na to, aby si robila lacné politické PR u agenta Pavla? Za toto sa madam musí zodpovedať. V Prahe sa v tom čase nachádzal aj iný kontroverzný politik. Lipšic. A viete, čo tam robil? Odfotili ho, ako je na zaľúbenej prechádzke s cudzou ženou.“

Reklama

„Do súkromného života Daniela Lipšica nikoho nič nie je, aj keď nám jeho vlastnej ženy môže byť ľúto. Ale je veľmi dôležité, aby verejnosť vedela, či špeciálny prokurátor nie je vydierateľný,“ upozornil Blaha.

Ak podľa jeho slov tajne zahýba svojej manželke, je to problém pre štát, pretože špeciálny prokurátor môže byť za svoju utajovanú neveru vydieraný zločincami, ktorých stíha.

„Vyvstáva aj otázka protekcie. Od rána mi chodia správy, že jeho milá je prokurátorka Martina K., ktorá je jeho podriadená na jeho vlastnom úrade – dosadil na svoj flek svoju drahú?“ pýta sa.

„Keď som Lipšica griloval pri hearingu pri voľbe špeciálneho prokurátora, pýtal som sa na obvinenia Dibákovej z Jojky, že zahýba svojej žene – práve pre toto. Môže byť vydierateľný a to nie je sranda. Odpovedi sa vtedy vyhol. A to mal na rováši aj šteklivú komunikáciu s vrahyňou Zsuzsovou – aj v tomto prípade sa smiešne vyhováral,“ vysvetlil ďalej.

Blahovi z toho Lipšic vychádza ako sexuálny predátor, ktorý svojou ťarbavou promiskuitou ohrozuje celý svoj úrad – keď ho dokáže načapať bulvár, mafiáni naňho môžu mať dve tony kompro materiálov. Majú ho pod kontrolou?

Reklama

„Posledná vec. Hamran. Skoro som odpadol, keď som včera náhodou zachytil, že Markíza otvárala Televízne noviny správou, že po internete sa šíri hoax, že Hamran skolaboval. Slovensko čelí extrémnej vlne zdražovania, ľudia padajú na ústa a oni riešia nejakú sprostosť o Hamranovi? To kto sa tomu komárňanskemu chriašteľovi snaží vyrábať takéto lacné PR?“ pýta sa ďalej poslanec.

„Po internete koluje tisíce hoaxov, najviac ich chrlí ukrajinská propaganda. Prečo súkromná televízia rieši takúto banalitu? Veď to je neplatená reklama. Čo to je za podvod na ľuďoch? Nečudoval by som sa, keby si to Hamran celé sám zinscenoval. Sebastredný a zakomplexovaný – potrebuje zo seba robiť geroja. Robí pre režim špinavú robotu a ten sa mu takto odmeňuje – cez Markízu,“ uviedol a na záver dodal:

„Tento víkend bol pre režimové celebrity čistý masaker. Čaputová, Lipšic aj Hamran majú problém – za takéto prešľapy sa odstupuje, vážení.“

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

15:11

Izraelské jednotky zastrelili dvoch Palestínčanov pri vojenskom stanovišti neďaleko mesta Džanín na Západnom brehu Jordánu, uviedla v sobotu izraelská armáda i palestínske médiá.

14:44

Čínska kontajnerová loď zostáva naďalej predmetom vyšetrovania v súvislosti s poškodením plynovodu v Baltskom mori medzi Fínskom a Estónskom v minulom roku. Potvrdili to tento týždeň fínske úrady.

14:06

Krajne pravicový poslanec fínskeho parlamentu je podozrivý zo streľby pred nočným klubom v hlavnom meste Helsinki.

Informovala agentúra AFP.

13:49

Irán v sobotu oznámil, že prepustí členov posádky kontajnerovej lode, ktorú iránske sily nedávno zadržali v Ománskom zálive. Informovala agentúra AFP.

13:29

Po potýčke s násilným tínedžerom zomrel na východe Nemecka policajt.

Polícia bola privolaná k hádke, ktorá sa strhla v záhrade vo východonemeckom meste Bad Frankenhausen. Osemnásťročný tínedžer vtedy zaútočil na všetkých okolo seba vrátane policajtov. Príčina hádky ako i počet ľudí do nej zapojených nebol bezprostredne jasný.

13:22

Ruský súd nariadil umiestniť redaktora ruského vydania magazínu Forbes, Sergeja Mingazova, do domáceho väzenia. V sobotu o tom informovala agentúra Reuters s odvolaním sa na ruské médiá.

13:09

Vstup Slovenska do EÚ pred 20 rokmi priniesol po čase aj prijatie spoločnej meny. Po viac ako 15 rokoch od zavedenia eura na Slovensku existujú na jeho používanie rozdielne názory. Zatiaľ čo podnikatelia vidia v spoločnej mene najmä výhody, analytici a ekonómovia upozorňujú aj na negatíva. Problémom je najmä strata vlastnej menovej politiky štátu a paradoxne v určitých prípadoch aj nízke úrokové sadzby.

12:57

Poľsko dosahuje pokrok pri rozvíjaní potrebnej infraštruktúry pre bezpečný a udržateľný program jadrovej energie. Oznámila to v piatok Medzinárodná agentúra pre atómovú energiu (MAAE).

12:44

Americké spravodajské služby skonštatovali, že šéf Kremľa Vladimir Putin pravdepodobne nenariadil, aby opozičného lídra Alexeja Navaľného vo februári zabili v trestaneckej kolónii. V sobotu o tom s odvolaním sa na americký denník The Wall Street Journal (WSJ) informovala agentúra Reuters.

12:33

Dva mesiace pred plánovanou konferenciou krajne pravicovej Alternatívy pre Nemecko (AfD) v Essene organizujú predstavitelia tohto mesta i ďalší aktéri demonštrácie proti tejto strane, na ktorých sa očakáva účasť desiatok tisíc ľudí.

12:24

Naprieč austrálskymi metropolami sa v sobotu konali protesty za účasti stoviek ľudí, ktorí požadujú prísnejšie zákony s cieľom skoncovať s násilím páchanom na ženách. Informovala agentúra AFP.

12:00

Ukrajinské drony zasiahli dve ruské ropné rafinérie a vojenské letisko v rámci rozsiahleho útoku, ktorý Kyjev podnikol v noci na sobotu, uviedol zdroj z prostredia tamojšieho rezortu obrany.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Dušan Hirjak

Marek Brna

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali