Moslimovia si idú do Európy aj pre ženy. O znásilneniach média väčšinou mlčia

Moslimovia si idú do Európy aj pre ženy. O znásilneniach média väčšinou mlčia

Európa 29. septembra 2015 (HSP/IVCRN/Foto:TASR/AP-Petr David Josek)

 

Všade sa o tom šušká, no média o tom mlčia. Prípady uvedené nižšie sú iba špičkou ľadovca a boli už medializované v nemeckej tlači. O väčšine prípadov sa však mlčí. Okrem týchto prípadov nemecká polícia eviduje množstvo ďalších znásilnení, kedy nebol vinník dolapený, alebo nebol identifikovaný, no podľa opisov ide o snedých mužov až mužov tmavej pleti, pravdepodobne migrantov. Realita je totiž taká, že do Európy prichádzajú najmä mladí nadržaní muži (približne 80%) a neregistrovaní, neidentifikovaní si berú to, na čo majú chuť. Vo Švédsku napríklad počet znásilnení medziročne vzrástol o 16 %.

Ilustračné foto
Ilustračné foto

 

Reklama

Situáciu vysvetľuje britský filozof Scruton. Vezmite si len otázku mnohoženstva. Každý muž môže mať napríklad štyri ženy. Ale žena len jedného muža. Otázka znie: Podľa akého kľúča budete distribuovať ženy, aby sa dostalo na všetkých moslimských mužov? Takže to potom končí tak, že starí, bohatí muži majú plno žien a mladí, frustrovaní muži, na ktorých sa nedostalo, idú a dobývajú ďalšie územia, aby sa žien zmocnili, dodáva Scruton pre český Reflex.

Scruton však zachádza ešte ďalej. Problém na Strednom východe je nadbytok testosterónu. Masy nadržaných mladých mužov bez žien. A čo mladí muži robia, ako sa vybíjajú? Nejako to napätie zo seba musia dostať. to mladí muži, ktorí potrebujú ženy. A keď ženy nemajú, len sami medzi sebou, je horúco, slnko spaľuje, začína to v nich vrieť a dnes vidíme výsledok. To zničilo Sýriu, “myslí si filozof. “Mladí moslimovia si sem idú okrem iného aj pre ženy,razí Scruton svoju teóriu.

Reklama

Na svete je cca 5 miliárd ľudí, ktorí by radi žili v Európe. Ak z ich iba časť skutočne dôjde – Európa ako civilizácia skončila. Musíme sa preto čo najskôr spamätať, myslí si filozof.

 

1. Reisbach – 01. februára 2015 – ZDROJ

27-ročný žiadateľ o azyl zo Somálska sa pokúsil znásilniť dve ženy v meste Reisbach. Najprv napadol 19-ročnú ženu na ulici o 4 hodine rannej, ktorá bola na ceste domov z diskotéky. Somálčan dievča škrtil a snažil sa jej vyzliecť šaty, no dievča sa bránilo a kričalo, na čo zareagovali cyklisti, ktorí páchateľa vyplašili.

O niečo neskôr – približne o 7:20 sa ten istý Somálčan vlámal do domu a pokúsil sa v obývacej izbe znásilniť 27-ročnú obyvateľku. Jej švagor počul krik a zavolal políciu. Tá muža zatkla.

Reklama

 

2. Stralsund – 11. februára 2015 – ZDROJ

28-ročný muž bol odsúdený na trest odňatia slobody na štyri roky za znásilnenie. Obvodný súd v meste Stralsund vyniesol rozsudok po tom, čo sa ukázalo, že muž obťažoval študentku v skorých ranných hodinách a nútil ju k pohlavnému styku. Okrem trestu odňatia slobody bol povinný zaplatiť za bolesť a utrpenie vo výške 7000 eur 25-ročnej žene.

Útočník je žiadateľ o azyl z Eritrey. Najprv sa s obeťou snažil rozprávať v angličtine, potom sa ju pokúsil pobozkať. Neskôr sa priznal, že jej zakryl ústa a chytil ju za zápästie. Súd povedal, že muž nemohol nevedieť, že žena s pohlavným stykom nesúhlasí.

 

Reklama

3. Kirchheim – 17. marca 2015 – ZDROJ, ZDROJ

Dvaja Afgánci I. Ansari a R. Habib boli obvinení štátnym zastupiteľstvom v meste Stuttgart z opakovaného znásilnenia 21-ročnej ženy v skorých ranných hodinách. Útočníci sa pol hodinu pred činom snažili znásilniť 19-ročnú ženu. Tej sa však podarilo utiecť aj vďaka tomu, že kládla vysoký odpor, hoci sa jej Habib vyhrážal s nožom. Habib sa o šesť dní neskôr vyzliekal a masturboval pred mladými ženami.

 

4. Alzenau – 7. apríla 2015 – ZDROJ

V meste Alzenau zatkla polícia údajného násilníka – 29-ročný sa na poludnie snažil v lese medzi Alzenau a Kahl znásilniť 14-ročné dievča. 29-ročný žiadateľ o azyl bol zatknutý na mieste činu. K incidentu došlo približne o 14:00, útočník šiel na bicykli a zastavil sa pri skupinke 14 ročných. Snažil sa strhnúť na zem jedno 14-ročné dievča za účelom sexuálneho aktu.

 

5. Straubing – 16. apríla 2015 – ZDROJ

22-ročný žiadateľ o azyl z Iraku pod vplyvom alkoholu znísilnil 17-ročné dievča na okraji ľudového festivalu. Okresný súd v Deggendorf vyniesol verdikt: Iračan dostal trest odňatia slobody na tri roky a desať mesiacov.

 

6. Mníchov – 20. mája 2015 – ZDROJ

Reklama

Dvaja zamestnanci bezpečnostnej firmy spozorovali v podzemnej garáži v skorých ranných hodinách (04:10),  ako sa 25-ročný žiadateľ o azyl zo Senegalu snaží znásilniť ženu, ktorá je jasne pod vplyvom alkoholu.
25-ročný Senegálčan pomáhal žene s chôdzou a viedol ju smerom ku schodisku. Zamestnanci okamžite informovali políciu a blížili sa k páru. Senegálčan kľačal nad bezmocnou ženou vyzlečený a pripravený znásilniť ju. Obaja zamestnanci bezpečnostnej služby zastavili páchateľa a ochránili tak ženu.

 

7. Meissen – 22. mája 2015 – ZDROJ

30-ročný opitý Maročan sa pokúsil znásilniť  učiteľku v meste Meissen. Za tento čin si vyslúžil pobyt vo väzení v trvaní štyri roky a deväť mesiacov.

Incident sa odohrali priblinže o 6.30 ráno pri odbornej škole, kde prišiel k 55-ročnej učiteľke angličtiny a ruštiny. Tá si uvedomila, že je niekto za ňou, no okamžite dostala od Maročana ranu. Učiteľka však bojovala aj naďalej. S Maročanom, ktorý neustále kričal “sex, sex, sex!” zápasila 20 minút. Z boja si odniesla početné rany, vytrhané vlasy a dokonca aj uhryznutia.

Reklama

 

8. Detmold – jún 2015 – ZDROJ

V júni bolo znásilnené 13-ročné moslimské dievča pôvodom z Ázie v utečeneckom tábore Detmold. Rodičia dieťaťa sa obávali o povesť a budúcnosť svojej dcéry, a preto požiadali políciu, aby o prípade neinformovali verejnosť.

 

9. Mníchov – 5. júna 2015 – ZDROJ, ZDROJ

Reklama

V minulosti odsúdený za znásilnenie na sedem rokov – 30-ročný Ali S. zo Somálska sa len 5 mesiacov po predčasnom prepustení opäť pokúsil o znásilnenie. K pokusu došlo na toalete na diskotéke. Obeť, Julia M., vraví: “Keď som otvorila dvere do kúpeľne, rýchlo ku mne prišiel a tlačil ma späť do kabíny, zamkol dvere. Mala som si vyzliecť nohavice.” Útočník bol agresívny a obeti spôsobil silné krvácanie z nosa úderom do tváre. Napriek tomu sa jej podarilo otvoriť dvere a uniknúť.

 

10. Drážďany – 5. júna 2015 – ZDROJ

24-ročný žiadateľ o azyl z Maroka znásilnil 29-ročnú Annu B. Asis S. Bol pri znásilnení obzvlášť brutálny, ženu kopal, hodil ju na zem, brutálne ju znásilnil a dokoca ju uhryzol do tváre. Aby to nebolo málo, po akte jej ukradol batoh so všetkými predmetmi v ňom vrátane jej mobilného telefónu.

 

 11. Brémy – 17. júna 2015 – ZDROJ

Došlo k viacnásobnému znásilneniu neplnoletého 15-ročného utečenca najmenej dvoma ďalšími neplnoletými utečencami v utečeneckom tábore. Viac informácií nie je dostupných, pretože ide o neplnoletých – ako obeť, tak aj útočníci.

Reklama

 

12. Hamm – 8. augusta 2015 – ZDROJ

Dvaja páchatelia – žiadatelia o azyl z Iraku – vo veku 23 a 19 rokov znásilnili 18-ročnú ženu o 5:30 ráno.

 

13. Stralsund – 26. augusta 2015 – ZDROJ, ZDROJ

V azylovom dome v meste Stralsund došlo k pokusu o znásilnenie. Obvinený žiadateľ sedí vo väzbe. Podľa polície sa 34-ročný žiadateľ o azyl  pokúsili znásilniť ženu v práčovni. 34-ročná žena nebola žiadateľkou o azyl. Podľa polície žena masívne vzdorovala a kričala proti útoku. To upovedomilo ďalšieho žiadateľa  o útoku, ktorý žene pomohol. Žena utrpela šok a odreniny na tele. Bola prevezená do zdravotníckeho zariadenia a hospitalizovaná. Vyšetrovanie stále pokračuje.

 

Reklama

14. Höchstäd – 28. augusta 2015 – ZDROJ

22- ročný Eritrejec žijúci v azylovom dome v mest Höchstäd sa pokúsil znásilniť 30-ročnú žiadateľku o azyl z Iraku. Páchateľ bol pod silným vplyvom alkoholu – pred činom sa posilnil litrom vodky. Žena sa však bránila a jej výkrik počuli susedia, ktorým sa podarilo ju ochrániť.

 

15. Erding – 31. augusta 2015 – ZDROJ

37-ročná žena so svojou 17-ročnou dcérou bola napadnutá 23-ročným sexuálnym delikventom pôvodom z Pakistanu. K incidentu došlo na festivale v nemeckom meste Erding. Ženy opustili festival krátko po polnoci, ale  na ceste domov si všimli, že ich prenasleduje mladý muža. Ženy začali utekať, ale prenasledovateľ ich dobehol a snažil sa pobozkať matku. Strhol sa zápas, v ktorom matka odhryzla kus z útočníkovho jazyka. Ten bol s ťažkým zranením prijatý na pohotovosť a následne uväznený.

 

16. Giessen – 31. augusta 2015 – ZDROJ, ZDROJ

Reklama

Polícia hľadá obeť sexuálneho napadnutie: 16 – 20-ročnú ženu. Incident sa stal približne o 17-tej hodine v parku v meste Giessen. Svedkovia stretli muža, ktorý sexuálne zneužíva ženu. Keď si ich páchateľ všimol, pustil svoju obeť a ušiel. Svedkovia po príchode polície opísali páchateľa aj obeť, tá sa však nenašla. Páchateľom bol 29-ročný Pakistanec.

 

17. Mühldorf – 4. septembra 2015 – ZDROJ

V skorých ranných hodinách v piatok, 4. septembra, sa stala mladá žena obeťou znásilnenia. Vyšetrovateľom sa podarilo ešte v priebehu toho istého dňa zatnkúť páchateľa.
K znásilneniu došlo medzi 3:45 a 4:45 hodinou pri odbornej škole. Neznámy černoch sledoval mladú ženu, stiahol ju do krovia a znásilnil. Po akte muž odišiel pešo. Polícia zistila, že páchateľom bol 24-ročný žiadateľ o azyl zo Senegalu.

 

18. Drážďany – 17. septembra 2015 – ZDROJ

Približne o 15:50 odtiahol 31-ročnú ženu rovnako 31-ročný Maročan do krovia, kde sa jej vyhrážal a následne ju znásilnil. Útočnik obeť navyše poranil črepinami skla. Políciu upozornili svedkovia a páchateľa sa im podarilo zadržať krátko po čine. Maročan je obvinený z obzvlášť ťažkého zločinu znásilnenia

Reklama

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

13:00

Európsky dvor audítorov (EDA) v Luxemburgu kritizuje nedostatky pri využívaní niekoľkých miliárd eur v Turecku, ktoré mu Európska únia (EÚ) v roku 2016 vyčlenila v rámci migračnej dohody. Turecko sa v dohode zaviazalo, že zabráni sýrskym migrantom pri vstupe do Európy.

12:49

Vzdušný priestor nad juhom Nórska vo štvrtok dopoludnia na niekoľko hodín uzavreli pre technickú poruchu v riadiacom centre v Osle. Na tamojšom letisku, ktoré patrí k najväčším v Škandinávii, v dôsledku toho dochádza k výrazným meškaniam letov.

12:35

Čína umožňuje vo svojom prístave kotviť ruskej nákladnej lodi, na ktorú USA uvalili sankcie a ktorá zrejme preváža do Ruska zbrane zo Severnej Kórey. Informovala agentúra Reuters.

12:19

Od rozšírenia Európskej únie (EÚ) pred 20 rokmi, keď do nej vstúpilo aj Maďarsko, sa Maďarom žije lepšie a toto členstvo láka do krajiny aj zahraničných investorov. Vyhlásil to bývalý premiér Péter Medgyessy na pôde Európskeho parlamentu (EP) v Štrasburgu, kde si v stredu so zástupcami Európskej únie a členských štátov pripomenuli 20. výročie vstupu desiatich štátov do EÚ.

12:02

Poslanci Národnej rady (NR) SR prerokujú vládny návrh novely zákona o poskytovaní podpory a dotácie v pôdohospodárstve v skrátenom legislatívnom konaní ešte na aktuálnej schôdzi. Rozhodli o tom vo štvrtok. Na preklenutie obdobia do vyplatenia priamej podpory bude môcť podľa návrhu Ministerstvo financií (MF) SR poskytnúť poľnohospodárovi pomoc vo forme návratnej finančnej výpomoci za zvýhodnených podmienok. Poskytnúť sa má prostredníctvom Slovenskej záručnej a rozvojovej banky (SZRB).

11:46

Mrazy, ktoré v poslednom týždni zasiahli Česko, boli pre pestovateľov ovocia fatálne. Odhadom už bolo zničených približne 100.000 ton ovocia a škoda v tejto chvíli presahuje miliardu korún (takmer štyri milióny eur). Pamätníci podľa českého ministra poľnohospodárstva Marka Výborného hovoria o najhoršej situácii za posledných sto rokov.

11:37

Thajské úrady varovali vo štvrtok pred novou vlnou horúčav, v dôsledku ktorých v tejto krajine prišlo od začiatku roka o život už najmenej 30 ľudí.

Extrémne horúčavy sa očakávajú v metropole Bangkok, ale aj na severe a severovýchode kráľovstva. V hlavnom meste už v stredu teploty dosahovali 40,1 stupňov Celzia, pričom obdobné hodnoty sa očakávajú aj vo štvrtok.

11:23

Viac ako 90 osôb zadržali v stredu počas propalestínskych protestov v areáli University of Southern California (USC) v Los Angeles.

Zadržaní boli z dôvodu neoprávneného vniknutia na cudzí pozemok, napísala tamojšia polícia na sociálnej sieti X. Dodala, že pri zásahu nedošlo k žiadnym zraneniam.

11:10

Úrad Európskej komisie pre pripravenosť a reakcie na mimoriadne situácie v oblasti zdravia (HERA) v spolupráci s belgickým predsedníctvom v Rade EÚ v stredu oznámili, že vytvorili Alianciu pre kritické lieky. Informuje o tom spravodajca TASR v Bruseli.

10:57

Vo vláde Petra Fialu končí ministerka pre vedu a výskum Helena Langšádlová, dôvody zatiaľ neuviedla. Vo štvrtok to oznámila jej strana TOP 09.

10:50

Európsky parlament (EP) v stredu (24. 4.) večer schválil balík zákonov, ktoré posilňujú súbor nástrojov EÚ na boj proti praniu špinavých peňazí a financovaniu terorizmu.

10:32

Pochodujúci dav v americkom Los Angeles si v stredu pripomenul genocídu Arménov medzi rokmi 1915 a 1918, pri ktorej zomrelo 1,5 milióna ľudí.

Dav sa zhromaždil v dištrikte Little Armenia (Malé Arménsko), odkiaľ pochodoval smerom k ulici Hollywood Boulevard. Druhý pochod vyvrcholil protestom pred tureckým konzulátom.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Plagát portugalskej Karafiátovej revolúcie sa nachádza v mestskom parku v Lisabone. Karafiátová revolúcia ukončila pred 50 rokmi diktatúru v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Armando Franca

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Erik Majercak

Ivan Štubňa

Gustáv Murín

Milan Šupa

Peter Lipták

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali