Slovenské inžinierske siete (elektrina, plyn) a afganské ženy

Slovenské inžinierske siete (elektrina, plyn) a afganské ženy

Bratislava 20. augusta 2021 (HSP/Foto:Pixabay)

 

Minister Korčok sa vyjadril v info-prostriedkoch, že má vážne obavy, čo bude s afganskými ženami po nástupe Talibanu k moci v Afganistane. Afganské ženy žijú 4506 km od stredu Európy, v krajine, ktorá je v ponímaní životných štandardov zaostalá o 200-300 rokov od európskych štátov. Pán minister nemá obavy o slovenské ženy, ktoré v krajine, kde je aj on členom vlády, platili dane 20, 30, 40 rokov a na staré kolená im jeho vláda navýši ceny energií tak

elektrina
Ilustračné foto

– že budú uvažovať, ktoré dni v týždni si niečo uvaria, aby ušetrili na plyne, či elektrine,

Reklama

– že budú v 21.-om storočí sedieť večer v byte pri sviečke, aby šetrili elektrinu, aby ju mohli z mizerného dôchodku zaplatiť,

– že budú z mesiaca na mesiac vyratúvať, ako by ušetrili na potravinách, ktoré zdražejú následkom zdražovania cien elektriny a plynu. O nejakej kultúre, či ošatení ani nehovoriac – to bola hudba minulých čias.

Reklama

Nestačí, že ľudia sú už pomaly dva roky deprimovaní vírusom, ktorého koniec nevidno – ako bonus ku Covidu pripravila slovenská vláda hromadné dvíhanie cien. Lebo následkom zdraženia elektriny a plynu pôjdu hore všetky ceny.

Zároveň nám pán minister Korčok pripravuje inváziu afganských prisťahovalcov na Slovensko. Lebo Brusel…Lebo EÚ…Lebo musíme…

Nestačí, že cyklista Dzurinda spolu s multimilionárom Miklošom (ktorý svojím ekonomickým poradenstvom už pomohol k likvidácii hospodárstva Ukrajiny a Gruzínska) vopchali Slovensko do NATO bez ľudového hlasovania, bez súhlasu obyvateľov tohto štátu – teraz má Slovensko niesť ešte aj následky takéhoto grobianstva a vlastizrady. (Drzosť Ing. Mikloša pritom neprestáva: napr. „usporadúvanie“ vzťahov v bývalých VSŽ Košice, početné „odborné doporučenia“ na facebook-u a pod.)

Prisťahovalci, to nie je desať, dvadsať osôb, ako to prezentujú ministri Korčok s Naďom, to je ešte manželka každého člena, plus v každej rodine minimálne päť, šesť detí, plus starý rodičia, atď., atď. Moslimské rodiny sú početné, na rozdiel od slovenských.

Amerika sa rozhodla pred dvadsiatimi rokmi zaviesť „demokraciu“ v Afganistane, teraz sa stade bleskovo vypratala a následky si má odniesť Európa, ktorá je bližšie k Afganistanu ako USA, a s otvorenou náručou privíta ďalších cca 5 miliónov prisťahovalcov. (To je hrubý odhad afganských emigrantov na najbližšie obdobie podľa svetových informácii). Z čoho budú žiť títo prisťahovalci a ich početné rodiny? Akou čiastkou prispeje EÚ Slovensku na ich existenciu? Alebo budú žiť z daní tých slovenských žien (okrem daní ostatných obyvateľov, samozrejme), na ktoré minister Korčok zabúda pri horlivej starostlivosti o afganské ženy?

Reklama

Pri obrovskej Matovičovsko-Hegerovskej snahe o potrestanie všetkých úplatkárov minulosti, skutočných aj vykonštruovaných, si Slováci nevšímajú, čo sa deje vo svete a čo táto vláda pod bruselskou diktatúrou, chystá. Hovorca maďarskej vlády sa už vyjadril, že do Maďarska žiadnych migrantov neprijmú. (Ani do Bulharska). USA  a NATO už „demokratizovali“  Sýriu, Líbyu, Irak, Afganistan, všade zanechali rozvrátené územia, bordel a tisíce mŕtvol. A Slovensko, ako štát NATO, nesie  na tomto bordeli svoj podiel. Na čo nám toto treba? Na „ochranu“ pred Ruskom? To už v dnešnej dobe nezodpovedá ani vtipu.

Súčasná slovenská vláda urputne hľadá úplatkárov minulých vlád. A čo takto súčasná úplatnosť slovenských vládnych politikov voči „demokratom“ USA ? To je už vyšší level! Tým nie sú v stávke iba záujmy jednotlivcov, ale osud celého Slovenska!

Rozália Mareková

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

18:44

Valné zhromaždenie OSN v piatok väčšinovo schválilo rezolúciu, ktorá zlepšuje postavenie Palestínčanov v rámci OSN a odporúča prijať ich za plných členov v tejto organizácii.

18:43

Ukrajinský minister poľnohospodárstva Mykola Soľskyj v piatok oficiálne rezignoval pre podozrenia z účasti v korupčnom škandále.

17:59

Ruský prezident Vladimir Putin v piatok vymenoval Michaila Mišustina do funkcie predsedu vlády. Predchádzalo tomu schválenie Štátnou dumou, dolnou komorou parlamentu.

Michail Mišustin
Na snímke ruský premiér Michail Mišustin
17:39

Zamestnancom skupiny spoločností Bukóza Holding v okrese Vranov nad Topľou mešká výplata za mesiac marec. Odborári sa so žiadosťou o pomoc obracajú na premiéra Roberta Fica (Smer-SD) a jeho vládu. Firma za zlú finančnú situáciu viní bývalého ministra pôdohospodárstva Jána Mičovského. Ten reaguje, že problémy firme mohli spôsobiť iné okolnosti.

17:33

Americký prezident Joe Biden plánuje nové clá na dovoz z Číny týkajúce sa strategických odvetví, vrátane elektromobilov.

17:32

Spojené štáty v piatok oznámia nový vojenský balík pomoci pre Ukrajinu vo výške 400 miliónov dolárov (371 miliónov eur). Pod podmienkou anonymity to uviedol americký predstaviteľ.

17:26

Poľsko bude Ukrajine naďalej poskytovať rozsiahlu pomoc, vyhlásil v piatok poľský veľvyslanec na Ukrajine Jarosław Guzy.

17:20

Moslimovia sa v piatok prvýkrát modlili v istanbulskej mešite Kariye, o ktorej prestavbe zo starobylého byzantského chrámu rozhodol turecký prezident Recep Tayipp Erdogan.

17:19

Izraelský bezpečnostný kabinet vo štvrtok večer schválil “mierne rozšíriť” operáciu armády v meste Rafah na juhu Pásma Gazy. Zároveň nariadil svojim vyjednávačom pokračovať v snahách o uzavretie dohody o výmene rukojemníkov s militantným hnutím Hamas.

17:19

Izraelský pozemný útok v meste Rafah na juhu Pásma Gazy by spôsobil humanitárnu katastrofu. V piatok to vyhlásil generálny tajomník OSN António Guterres po tom, ako vyjednávači opustili mierové rokovania v Káhire bez uzavretia dohody.

17:18

Ruská Štátna duma, dolná komora parlamentu, v piatok odsúhlasila Michaila Mišustina za premiéra krajiny.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke výstava Orchidey - skvosty v ríši rastlín v Botanickej záhrade Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach

Autor: TASR – František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali