Toleranciu a rešpekt žiada ďalšia „sexuálna menšina“: Pedofili sa na tohtoročnom českom Gay Pride cítili neprijatí a ukrivdení

Toleranciu a rešpekt žiada ďalšia „sexuálna menšina“: Pedofili sa na tohtoročnom českom Gay Pride cítili neprijatí a ukrivdení

Praha 15. augusta 2017 (HSP/pedofilie-info.cz/Tvar/Foto: TASR-Bohdan Kopčák)

 

„Pedofilnú sexuálnu menšinu doslova utláčali na slobode prejavu a práve slobodne šíriť informácie“, uvádza sa vo vyhlásení na stránkach pedofilnej komunity v Čechách. Aktivisti z radov tejto „sexuálnej menšiny“ totiž na českom pochode Gay Pride nemali dovolené rozdávať letáky ani inak pôsobiť, čo komunitu pobúrilo

Snímka z pochodu hrdosti „Prague Pride“, ktorý mal tohtoročné heslo „tolerancia a rešpekt“

„Inak sa to vyložiť nedá, keď im vadia len letáčiky informujúce o pedofílii, ale iné letáčiky im nevadili. Považujeme to za ich ohromný prešľap“, kritizuje pedofilná skupina organizátorov LGBTI pochodu. „Prijali sme to, keď zamietli naše ponuky s prednáškami o pedofílii a nesťažovali sme sa. Ale šikanovať nás len na základe toho, akí sme a že sa snažíme pomáhať, to má k téme tohtoročného Prague Pride – tolerancia a rešpekt – veľmi ďaleko.“

Reklama

Promótori tejto komunity sa počas pochodu snažili rozdávať letáky o pedofílii. Na stránkach uvádzajú, že už čelili policajnej kontrole kvôli týmto aktivitám, ale tohtoročnú reakciu zo strany organizátorov Prague Pride považujú za „neprimeranú“. Slová o tolerancii a láske, ktoré počas pochodu prednášala transgenderová osoba, „zjavne nepatrili všetkým“, kritizuje neznámy autor vyhlásenia pedofilov, pričom ďalej uvádza, čo bolo kameňom sváru:

Počas rozdávania ich propagačných materiálov mal nim pristúpiť jeden zo zahraničných organizátorov a „obťažovať ich“ – vytrhol jednej z aktivistiek leták. Tá napriek tomu v propagácii pokračovala. Organizátor mal potom objaviť ďalšieho aktivistu a roztrhať mu letáky a prenasledovať ich, aby im v rozdávaní letákov zabránil. Aktivistky napokon zalarmovali políciu, ktorá organizátora mala požiadať, aby ich „prestal oťažovať“ a poučila organizátora, že nemôže im len tak trhať letáky. Zahraničný organizátor však údajne neprestal skupinku sledovať. Český organizátor už bol podľa nich „ústretovejší“ a snažil sa im vysvetliť, prečo letáky rozdávať na pochode nemôžu – vraj podľa samotnej vyhlášky pochodu.

Reklama

„Toto neférové a neadekvátne jednanie zo strany organizátorov Prague Pride, kedy pedofilnú sexuálnu menšinu doslova utláčali na slobode prejavu a práva slobodne šíriť informácie, (pretože inak sa to vyložiť nedá, keď im vadia len letáčiky informujúce o pedofílii ale iné letáčiky nevadia) považujeme za ich ohromný prešľap. Prijali sme to, keď zamietli naše ponuky s prednáškami o pedofílii bez toho, aby sme sa sťažovali. Ale šikanovať nás len na základe toho, akí sme a že sa snažíme pomáhať, to má k téme tohtoročného Prague Pride veľmi ďaleko“, uzatvára sa vo vyhlásení pedofilov.

 

Pedofilov sa zastal aj LGBTI aktivista – muž, ktorý si zmenil svoju identitu na ženskú a ktorý je u našich susedov silným hlasom LGBTI komunity

Čech, ktorý sa necháva oslovovať menom Marie Feryna, a ktorý je hlasom LGBTI v Čechách, nie je spokojný so súčasnou situáciou ohľadom práv sexuálnych menšín. Feryna poukazuje, že samotná gay komunita dokáže byť netolerantná k menšinovým skupinám. Verí však, že dôjde k očisteniu ostrakizovaných komunít, vrátane pedofilov. Informuje o tom portál Echo 24.

Na snímke LGBTI aktivista, ktorý sa necháva oslovovať menom Marie Feryna a ktorý volá po akceptácii pedofilov. Foto: Screenshot Echo

„Skrátka a dobre – budúcnosť nie je len queer, ale radical queer, resp. taká byť musí. Treba skončiť s izolovanosťami jednotlivých podskupín queer komunity, spomenúť si, že ešte nie je dobojované, a to ani legislatívne. Navyše legálna rovnosť nie je rovnosťou osobnou a rovnaké práva ešte neznamenajú rovnaké podmienky a príležitosti,“píše Marie Feryna vo svojom článku v časopise Tvar.

Reklama

Ako ďalej uvádza: „Radical queer znamená zrušiť sexuálne a rodové normy, očistiť stigmatizované menšiny (vrátane napr. Pedofilnej komunity, o ktorú Prague Pride s ohľadom na malé liberálne krôčiky vpred nestojí, pretože sa jej daná téma zdá príliš kontroverzná). Neprispôsobiť sa, meniť spoločnosť, „apeluje Feryna.

Tento aktivista vyčíta homosexuálnej komunite, že sa príliš prispôsobuje väčšinovej spoločnosti a bojí sa otvárať témy ako napríklad práva pre pedofilov.

V českej republike majú s touto salámovou metódou bohaté skúsenosti. Najprv bola spoločnosť ubezpečená, že  schválenie registrovaných partnerstiev je jediná požiadavka LGBT komunity a preto táto požiadavka prešla v parlamente.

Prednedávnom však na základe týchto registrovaných partnerstiev ústavný súd stanovil, že homosexuálne páry si môžu adoptovať deti. Ústavný súd považoval za diskriminujúce, že dieťa si mohli osvojiť len manželské páry a jednotlivci, ktorí neboli registrovaní v partnerstve. LGBT komunita preto toto ustanovenie považuje za obrovskú výhru.

Gay Pride pochod zavíta nasledujúci víkend aj do Bratislavy. Možno sa len nechať prekvapiť, aké scény so sebou prinesie. No s veľkou pravdepodobnosťou také, od ktorých by bolo dobré detského diváka uchrániť a do mesta radšej v tom čase nepúšťať…  (viď zábery nižšie)

Reklama

Toto sú údajne zábery z pražského pochodu hrdosti:

Keď človek stratí súdnosť, aj takto môže vyzerať tzv. pochod hrdosti. „Prague Pride 2017“. Foto: Facebook

Samuel Gdovin

 

 

 

 

 

Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

19:52

Ceny ropy vzrástli v pondelok o viac než 1,5 %, pričom cena Brentu sa priblížila k hranici 87 USD za barel (159 litrov). Náladu na na trhoch ovplyvňuje nižší export zo Saudskej Arábie, plány Iraku svoj export obmedziť, ako aj útoky Ukrajiny na ruské ropné rafinérie.

19:51

Prezident USA Joe Biden a izraelský premiér Benjamin Netanjahu v pondelok spolu telefonovali a bol to ich prvý kontakt za vyše mesiaca, oznámil Biely dom.

19:34

Poľsko a Nemecko v rámci podpory Ukrajiny aktivujú 26. marca koalíciu zameranú na posilnenie kapacít v oblasti obrnenej techniky. Podľa Kosiniaka-Kamysza je táto tzv. tanková koalícia jednou z najdôležitejších, aké boli vytvorené na podporu Ukrajiny, pričom Poľsko a Nemecko sú spolulídrami tohto projektu zameraného predovšetkým na tzv. hlavné bojové tanky. Ako partneri sa k nemu prihlásili aj Británia, Švédsko a Taliansko.

19:30

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny (MPSVR) SR odmietlo odporúčania Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD) na zrušenie 13. dôchodku pre časť penzistov či dokonca zdaňovanie dôchodkov. Návrhy vyplývajúce z aktuálneho Ekonomického prehľadu OECD pre Slovensko považuje rezort za nebezpečné a absolútne neakceptovateľné. MPSVR to uviedlo v pondelok v reakcii na zverejnenú správu OECD.

19:22

Izrael v pondelok údajne zabránil vo vstupe do Pásma Gazy riaditeľovi Úradu OSN pre palestínskych utečencov (UNRWA) Philippovi Lazzarinimu. Ten mal podľa vlastných slov v úmysle ísť do mesta Rafah na juhu Pásma Gazy, avšak dostal informáciu, že mu izraelské úrady nepovolili vstup. Médiám to oznámil v Káhire na spoločnej tlačovej konferencii s egyptským ministrom zahraničia Sámihom Šukrím.

19:20

Spojené štáty v pondelok odsúdili prezidentské voľby v Rusku ako „nedemokratické“ a uviedli, že nezablahoželajú prezidentovi Vladimirovi Putinovi, ktorý bol vyhlásený za víťaza s obrovským náskokom.

19:10

Slovensko je znepokojené, že získa menej financií za odovzdanie lietadiel Mig-29 Ukrajine než pôvodne očakávalo. Uviedol to v pondelok šéf slovenskej diplomacie Juraj Blanár po zasadnutí Rady EÚ pre zahraničné veci v Bruseli.

19:01

Ruský prezident Vladimir Putin sa v pondelok večer zúčastnil na koncerte, ktorý sa na Červenom námestí v centre Moskve konal pri príležitosti 10. výročia „pripojenia“ Krymského polostrova a mesta Sevastopol k Rusku. Na tribúne po boku Putina stáli všetci jeho traja protikandidáti z prezidentských volieb, ktorí však sú lojálni Kremľu.

18:49

Gruzínsko sa rozhodlo bojovať proti „propagande LGBT“.

Poslanci parlamentu z vládnucej strany Gruzínsky sen – Demokratické Gruzínsko plánujú tento týždeň zaregistrovať návrh zákona proti propagande LGBT.

Oznámil to Mamuka Mdinaradze, líder parlamentnej väčšiny a výkonný tajomník Gruzínskeho sna.

Predtým sa objavila správa, že skupina mužov v Kyjeve zbila muža kvôli jeho tolerantnému postoju k LGBT.

18:42

Ruské nezávislé hnutie Golos (v preklade Hlas), ktoré monitoruje dodržiavanie práv voličov a volebných pravidiel, označilo prezidentské voľby v Rusku za „najpodvodnejšie a najskorumpovanejšie v histórii krajiny“. Za ich víťaza bol vyhlásený úradujúci šéf Kremľa Vladimir Putin, ktorý získal takmer 90 percent odovzdaných hlasov.

18:42

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v pondelok povedal, že rýchle rozhodnutie amerického Kongresu o miliardách dolárov na vojenskú pomoc Ukrajine je „životne dôležité“. Vyhlásil to v Kyjeve na stretnutí s americkým republikánskym senátorom Lindseyom Grahamom.

18:40

Aktuálne protesty časti farmárov, ktorí od rezortu pôdohospodárstva požadujú rýchle splnenie viacerých požiadaviek, sú podľa ministra pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Richarda Takáča (Smer-SD) politicky motivované. Svedčiť o tom má prítomnosť niektorých opozičných politikov na pondelkovom proteste pred budovou ministerstva.

18:27

Na diaľnici D2 pri Lozorne sa vodiči po nehode zdržia v kolónach spolu asi hodinu. Na obchádzke cez Záhorskú Bystricu a Stupavu sa zdržia takisto hodinu. Informuje o tom Zelená vlna RTVS.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke akcia Medzinárodný deň hvezdární a planetárií 2024 v Krajskej hvezdárni v Michalovciach

Autor: TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali