Výskumník vakcín po štúdii Pfizeru pripúšťa „veľkú chybu“, hovorí, že spike proteín je nebezpečný „jed“. „Najviac ohrozené sú dojčené deti, deti a dospievajúci. Ohrozená je plodnosť žien aj mužov, otázne začína byť darcovstvo krvi“. Výrobcovia vakcín zatiaľ mlčia

Výskumník vakcín po štúdii Pfizeru pripúšťa „veľkú chybu“, hovorí, že spike proteín je nebezpečný „jed“. „Najviac ohrozené sú dojčené deti, deti a dospievajúci. Ohrozená je plodnosť žien aj mužov, otázne začína byť darcovstvo krvi“. Výrobcovia vakcín zatiaľ mlčia

Bratislava 6. júna 2021 (HSP/Foto:TASR/AP-Sakchai Lalit, Pixabay)

 

„Desivý“ nový výskum neočakávane objavil proteín v krvnom obehu. Tento proteín súvisí s krvnými zrazeninami, poškodením srdca a mozgu a potenciálnymi rizikami pre dojčené deti a plodnosť

koronavírus
Ilustračné foto

Nový výskum ukazuje, že spike proteín koronavírusu z očkovania COVID-19 sa dostáva do krvného obehu, čo vedci najskôr nepredpokladali, a čo zrejme vyvetľuje tisíce hlásených vedľajších účinkov krvných zrazenín a srdcových chorôb až po poškodenie mozgu a reprodukčné problémy, uviedol minulý týždeň kanadský výskumník vakcín Byram Bridle, ktorý sa dostal k japonskej štúdii spred pár dní, ktorú si dal vypracovať samotný Pfizer. Písali sme o tom TU. Výsledky štúdie sú zarážajúce.

Reklama

„Urobili sme veľkú chybu. Doteraz sme si to neuvedomovali“, uviedol Byram Bridle, vírusový imunológ amimoriadny profesor na University of Guelph v Ontariu, v rozhovore s Alex Piersonovou minulý štvrtok, v ktorom poslucháčov varoval, že jeho posolstvo je „strašidelné “.

„Mysleli sme si, že spike proteín je skvelým cieľovým antigénom, nevedeli sme, že samotný spike proteín je toxín a je to patogénny proteín. Takže očkovaním ľudí ich chtiac-nechtiac zaočkujeme toxínom“, uviedol Bridle v relácii, ktorú nenájdete ľahko pomocou vyhľadávania Google, ale tento víkend sa stala virálnou na internete.

Reklama

Bridle, výskumník vakcín, ktorý minulý rok získal vládny grant vo výške 230 000 dolárov na výskum vývoja vakcíny na COVID, povedal, že on a skupina medzinárodných vedcov podali japonskému regulačnému orgánu žiadosť o informácie, aby tak získali prístup k takzvanej „biodistribučnej štúdii“.

„Je to prvýkrát, čo vedci videli, kam tieto messenger RNA [mRNA] vakcíny idú po očkovaní“, hovorí Bridle. „Je to bezpečný predpoklad, že zostáva v ramennom svale? Krátka odpoveď znie: absolútne nie. A to je veľmi znepokojujúce.“

Výskumníci v oblasti vakcín predpokladali, že nové mRNA vakcíny proti COVID sa budú správať ako „tradičné“ vakcíny a že spike proteín vakcíny – zodpovedný za infekciu a jej najzávažnejšie príznaky – zostane hlavne v mieste vpichu očkovania v ramennom svale. Namiesto toho japonské údaje ukázali, že neslávne známy spike proteín koronavírusu sa dostáva do krvi, kde cirkuluje niekoľko dní po očkovaní a potom sa hromadí v orgánoch a tkanivách, ako je slezina, kostná dreň, pečeň, nadobličky, a čoBridlehoobzvlášť znepokojuje,hromadí sa v „pomerne vysokých koncentráciách“ vo vaječníkoch.

„Už dlho vieme, že spike proteín je patogénny proteín. Je to toxín. Ak sa dostane do obehu, môže spôsobiť poškodenie nášho tela“, povedal Bridle.

Spike proteín SARS-CoV-2 umožňuje infikovať ľudské bunky. Výrobcovia vakcíny sa rozhodli cielene použiť jedinečný proteín tak, že bunky očkovanej osoby prinútili, aby produkovali proteín, čo potom teoreticky spôsobuje imunitnú reakciu na proteín a zabraňuje infikovať ľudské bunky.

Reklama

Veľké množstvo štúdií preukázalo, že najvážnejšie účinky SARS-CoV-2, vírusu, ktorý spôsobuje COVID-19, ako je zrážanie krvi a krvácanie sú dôsledkom účinkov spike proteínu samotného vírusu.

„Vedecká komunita zistila, že samotný spike proteín je takmer úplne zodpovedný za poškodenie kardiovaskulárneho systému, ak sa dostane do obehu“, povedal Bridle poslucháčom.

U laboratórnych zvierat, ktorým bol do krvi injikovaný purifikovaný spike proteín, sa vyvinuli kardiovaskulárne problémy a bolo tiež preukázané, že spike proteín prešiel cez hematoencefalickú bariéru a poškodil mozog.

Závažnou chybou bolo podľa Bridleho presvedčenie, že spike proteín sa nedostane do krvného obehu.

„Teraz máme jasný dôkaz o tom, že vakcíny, ktoré vytvárajú bunky v našich deltových svaloch, produkujú tento proteín – že samotná vakcína plus proteín – sa dostanú do krvného obehu“, uviedol.

Reklama

Bridle citoval nedávnu publikáciu recenzovanej štúdie, ktorá odhalila spike proteín v krvnej plazme troch z 13 mladých zdravotníckych pracovníkov, ktorí dostali vakcínu COVID-19 od spoločnosti Moderna. U jedného z pracovníkov cirkuloval spike proteín 29 dní.

 

 Účinky na srdce a mozog

Akonáhle je spike proteín v obehu, môže sa naviazať na špecifické receptory ACE2, ktoré sú na krvných doštičkách a bunkách, ktoré lemujú krvné cievy.

mozog
Ilustračné foto

„Keď sa to stane, môže urobiť jednu z dvoch vecí: Môže to spôsobiť zhlukovanie krvných doštičiek a to môže viesť k poruchám zrážanlivosti krvi. To je presne dôvod, prečo sme boli svedkami porúch zrážanlivosti krvi spojených s týmito vakcínami. Môže to tiež viesť ku krvácaniu.“

Bridle tiež uviedol, že spike proteín v obehu by vysvetľoval nedávno hlásené problémy so srdcom u dospievajúcich, ktoríboli zaočkovaní.

„Výsledky tejto uniknutej štúdie spoločnosti Pfizer, ktorá sleduje biodistribúciu mRNA vakcíny, nie sú prekvapujúce, ale dôsledky sú desivé“, povedala pre LifeSiteNews Stephanie Seneffová, hlavná výskumníčkaz Massachusetts Institute of Technology.

„Teraz je jasné“, že obsah vakcíny sa dostáva do sleziny a žliaz, vrátane vaječníkov a nadobličiek. „Uvoľnený spike proteín sa vleje do média a potom sa nakoniec dostane do krvi a spôsobí systémové poškodenie. Receptory ACE2 sú bežné v srdci a mozgu, a práve preto spike proteín spôsobuje kardiovaskulárne a kognitívne problémy“, uviedla Seneffová.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC)  nedávno oznámilo, že skúmajú správy o „miernych“ srdcových poruchách po očkovaní vakcínou COVID-19 a minulý týždeň bolo iba v štáte Connecticut hospitalizovaných 18 tínedžerov pre problémy so srdcom, ktoré sa vyvinuli krátko po podaní vakcíny proti ochoreniu COVID-19.

Vakcína od AstraZeneca bola pozastavená v mnohých krajinách a už sa neodporúča mladším ľuďom pre jej súvislosť so život ohrozujúcimi a smrteľnými krvnými zrazeninami. Ale aj mRNA vakcíny proti COVID boli spojené so stovkami hlásení o udalostiach zrážania krvi.

 

Reklama
FDA bola varovaná pred nebezpečenstvom spike proteínu

Pediatrický reumatológ J. Patrick Whelan varoval Poradný výbor pre vakcíny a súvisiace biologické výrobky USA (VRBPAC) a Agentúru pre potraviny a liečivá (FDA) pred možným potencionálom spike proteínu vo vakcínach COVID na mikrovaskulárne poškodenie spôsobujúce poškodenie pečene, srdca a mozgu „spôsobmi, ktoré neboli vyhodnotené v bezpečnostných skúškach. “

Aj keď Whelan nespochybnil hodnotu vakcíny proti koronavírusu, ktorá zastavuje prenos choroby (čo sa nepreukázalo u žiadnej vakcíne proti COVID v obehu), uviedol:

„Bolo by oveľa horšie, keby stovky miliónov ľudí utrpeli dlhotrvajúce alebo dokonca trvalé poškodenie mozgovej alebo srdcovej mikrovaskulatúry v dôsledku krátkodobého nedocenenia nežiaduceho účinku vakcín na báze spike proteínov v celej dĺžke na iné orgány.“

Spike proteín spojený s očkovaním v krvnom obehu by mohol vysvetliť nespočetné množstvo hlásených nežiaducich udalostí z COVID vakcín, vrátane 4 000 doterajších úmrtí a takmer 15 000 hospitalizácií hlásených americkému Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) do 21. mája 2021. Keďže sa jedná o pasívny systém hlásenia, tieto správy sú pravdepodobne iba špičkou ľadovca nežiaducich udalostí, keďže štúdia Harvard Pilgrim Healthcare zistila, že v skutočnosti je hlásených menej ako jedno percento vedľajších účinkov, ktoré by mali lekári hlásiť u pacientov po očkovaní do systému VAERS.

 

Reklama
Dojčené deti, deti a dospievajúci sú najviac ohrození

Bridle uviedol, že objav vyvolaný vakcínou spike proteínu v krvnom obehu bude mať dôsledky na programy darovania krvi.

dojčenie
Ilustračné foto

„Nechceme, aby sa tieto patogénne spike proteíny preniesli na citlivých pacientov, ktorí budú transfúzovaní touto krvou“, povedal.

Vedec zaoberajúci sa očkovaním tiež uviedol, že zistenia naznačujú, že dojčené deti, ktorých matky boli zaočkované, majú riziko, že do materského mlieka sa dostanú COVID spike proteíny .

Bridle povedal, že „všetky proteíny v krvi sú koncentrované v materskom mlieku“ a „našli sme dôkazy vo VAERS o poruchách krvácania u dojčiat v zažívacom trakte“.

Hoci ho Bridle neuviedol, jedna správa VAERS popisuje päťmesačné dojčené dieťa, ktorého matka dostala v marci druhú dávku vakcíny Pfizer. Nasledujúci deň sa u dieťaťa vyskytla vyrážka a stalo sa „neutíšiteľným“, odmietlo dojčenie a dostalo horúčku. Správa uvádza, že dieťa bolo hospitalizované s diagnózou trombotická trombocytopenická purpura, zriedkavá porucha krvi, pri ktorej sa tvoria krvné zrazeniny v malých cievach po celom tele. Dieťa zomrelo.

Reklama

Nový výskum má tiež „vážne dôsledky pre ľudí, pre ktorých SARS Coronavirus 2 nie je vysoko rizikovým patogénom, a to zahŕňa všetky naše deti.“

 

Vplyv na plodnosť a tehotenstvo?

Otázky vyvoláva aj vysoká koncentrácia spike proteínu nájdená v semenníkoch a vaječníkoch v tajných údajoch Pfizeru zverejnených japonskou agentúrou. „Urobíme mladých ľudí neplodnými?“, spýtal sa Bridle.

tehotenstvo
Ilustračné foto

Boli zaznamenané tisíce hlásení o menštruačných poruchách u žien, ktoré podstúpili očkovanie proti COVID-19, a stovky hlásení o spontánnych potratoch u očkovaných tehotných žien, ako aj o poruchách reprodukčných orgánov u mužov.

 

Zákerná špinavá kampaň

V reakcii na žiadosť poslal Bridle v pondelok ráno e-mailom vyhlásenie na LifeSiteNews, v ktorom uviedol, že od rozhovoru v rádiu dostal stovky pozitívnych e-mailov. Tiež dodal, že „proti mne bola zahájená zákerná ohováračská kampaň. K tomu patrilo vytvorenie ohováračskej webovej stránky s použitím môjho názvu domény.“

„Je to doba, v ktorej akademický štátny zamestnanec už nemôže čestne a na základe vedy odpovedať na legitímne otázky ľudí bez strachu z obťažovania a zastrašovania“, napísal Bridle. „Nie je však v mojej povahe dovoliť, aby sa verejnosti utajovali vedecké fakty.“

Reklama

Priložil krátku správu s uvedením hlavných vedeckých dôkazov podporujúcich jeho vyhlásenia v rozhovore. Bola napísaná spolu s jeho kolegami z Canadian COVID Care Alliance (CCCA) – skupiny nezávislých kanadských lekárov, vedcov a odborníkov, ktorých deklarovaným cieľom je „poskytovať vysokokvalitné informácie o COVID-19 založené na dôkazoch s cieľom znížiť počet hospitalizácií a zachrániťviac životov.“

Vyhlásenie sa zameralo na riziko pre deti a dospievajúcich, ktoré sú terčom najnovších marketingových stratégií vakcín vrátane Kanady.

K 28. máju 2021 bolo u Kanaďanov vo veku 19 rokov a mladších 259 308 potvrdených prípadov infekcií SARS-CoV-2. Z nich bolo 0,048 % hospitalizovaných, ale len 0,004 % zomrelo, uvádza sa vo vyhlásení CCCA.

„Sezónna chrípka je spojená s vážnejším ochorením ako COVID-19.“

Vzhľadom na malý počet mladých jedincov zúčastnených sa na experimente v štúdiách vakcín od Pfizeru a obmedzené trvanie klinických štúdií CCCA uviedla, že na otázky týkajúce sa spike proteínu a iného vakcinačného proteínu je potrebné odpovedať skôr, ako budú deti a dospievajúci zaočkovaní, vrátane toho, či vakcínazaložená na spike proteíne prechádza cez hematoencefalickú bariéru, či vakcína založená na spike proteínenarúšaprodukciu spermií alebo ovuláciu a či vakcína založená na spike proteíneprechádza placentou a ovplyvňuje vyvíjajúce sa dieťa alebo či je v materskom mlieku.

LifeSiteNews poslal Public Health Agency of Canada vyhlásenie CCCA a požiadal o odpoveď na obavy Bridleho. Agentúra odpovedala, že na otázkach pracuje, ale pred zverejnením nezaslala žiadne odpovede.

Spoločnosti Pfizer, Moderna a Johnson & Johnson neodpovedali na otázky týkajúce sa Bridleho obáv. Spoločnosť Pfizer nereagovala na otázky o tom, ako dlho spoločnosť vedela o svojich výskumných údajoch, ktoré japonský orgán zverejnil a preukázal spike proteín v orgánoch a tkanivách zaočkovaných osôb.

Reklama

 

 

Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

08:26

Severokórejský vodca Kim Čong-un dohliadal na sériu palebných cvičení delostreleckých jednotiek na západe krajiny. Informovali o tom agentúry AFP a Reuters.

Manévre zahŕňali aj „super-veľké viacnásobné raketomety“ a došlo k nim len niekoľko dní po tom, ako Južná Kórea a Spojené štáty uzavreli každoročné spoločné vojenské cvičenie Freedom Shield.

Kim Čong-un North Korea Koreas Tensions
Na snímke severokórejský vodca Kim Čong-un dohliada na sériu palebných cvičení delostreleckých jednotiek na západe krajiny
07:38

Americký prezident Joe Biden usporiada v apríli prvý trojstranný summit s lídrami Filipín a Japonska, oznámil v pondelok Biely dom. Informovala agentúra AFP. Podľa nej sa Spojené štáty snažia posilniť spojenectvo v regióne voči Číne.

Schôdzka Bidena s filipínskym prezidentom Ferdinandom Marcosom a japonským premiérom Fumiom Kišidom je naplánovaná na 11. apríla a je ďalšou v sérii stretnutí s ázijsko-tichomorskými spojencami USA.

Biden
Na snímke Joe Biden
07:19

Americký minister zahraničných vecí Antony Blinken odcestuje tento týždeň do Saudskej Arábie a Egypta na rokovania o úsilí zabezpečiť prímerie v Gaze a zvýšenie množstva humanitárnej pomoci do tejto palestínskej enklávy, uviedol v utorok prostredníctvom svojho hovorcu americký rezort diplomacie. Informovala agentúra AFP.

Antony Blinken
Na snímke americký minister zahraničných vecí Antony Blinken
07:00

Približne 700 ľudí uviazlo v utorok na krajnom severe Austrálie po tom, čo sa touto odľahlou oblasťou prehnala tropická cyklóna a obyvateľov odrezala od zvyšku krajiny. Informovala agentúra AFP.

Búrka tretej kategórie postihla spomínané územie prudkým dažďom a silným vetrom s rýchlosťou približne 170 až 200 kilometrov za hodinu, uviedol austrálsky meteorologický úrad.

06:57

Na doživotné väzenie bez šance na udelenia milosti odsúdil v pondelok súd v USA matku, ktorá svoju 16-mesačnú dcéru nechala v detskej ohrádke a odišla na dovolenku na desať dní. Dieťa v tom čase zomrelo, informovala agentúra AP.

06:55

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu súhlasil s návrhom amerického prezidenta Joea Bidena, aby do Washingtonu vyslal delegáciu vysokopostavených izraelských predstaviteľov na rokovania o plánoch Izraela zaútočiť na mesto Rafah na juhu Gazy, ktoré je baštou Hamasu. Podľa agentúry AFP o tom informoval Biely dom.

Netanjahu Biden
Na snímke izraelský premiér Benjamin Netanjahu (vľavo) a americký prezident Joe Biden
06:52

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan v pondelok zablahoželal Vladimirovi Putinovi k znovuzvoleniu do funkcie ruského prezidenta a ponúkol mu, že bude sprostredkovateľom medzi Moskvou a Ukrajinou.

S odvolaním sa na kanceláriu tureckého prezidenta o tom informovala agentúra AFP. Pripomenula, že to nie je prvýkrát, čo Erdogan ponúkol svoje služby ako sprostredkovateľ vo vojne medzi Ruskom a Ukrajinou.

Vladimir Putin Recep Tayyip Erdogan
Na snímke Vladimir Putin a Recep Tayyip Erdogan
06:50

Hokejový tím NHL Anaheim Ducks poslal Slováka Pavla Regenda späť do farmárskeho tímu San Diego Gulls. Informovala o tom oficiálna stránka klubu.

Včera 20:24

Ministri zahraničných vecí EÚ v pondelok jednomyseľne schválili sankcie proti židovským osadníkom, ktorí sa dopúšťajú násilností voči Palestínčanom na západnom brehu Jordánu.

Včera 20:23

Holandská polícia v pondelok varovala pred rapídne sa zvyšujúcim množstvom detskej pornografie, ktorú vytvára umelá inteligencia (AI). Koordinátor holandskej polície pre boj s detskou pornografiou Ben van Mierlo uviedol, že je veľmi jednoduché využívať umelú inteligenciu na vytvorenie tohto typu materiálov. Zatiaľ predstavuje len malé percento takýchto prípadov, ktoré však rapídne stúpa.

Včera 20:22

Vo veku 93 rokov zomrel v pondelok americký astronaut Thomas P. Stafford. Bol veliteľom vesmírnej misie Apollo 10, ktorá bola generálnou skúškou pred prvým pristátím americkej posádky na Mesiaci.

Včera 20:20

Z nominácie slovenskej futbalovej reprezentácie na prípravné zápasy s Rakúskom a v Nórsku vypadli štyria hráči. Pre zdravotné problémy nebudú trénerovi Francescovi Calzonovi k dispozícii Róbert Polievka, Denis Vavro, Ivan Schranz ani Ľubomír Šatka. Kouč SR donominoval obrancu Spartaka Trnava Sebastiana Kóšu a Mareka Kristiána Bartoša z Podbrezovej.

Včera 20:18

Slovenské futsalistky zaznamenali v záverečnom zápase na medzinárodnom turnaji v srbskom meste Vrnjačka Banja prvý triumf. V pondelok deklasovali domáci tím 10:1.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Kondenačná stopa zo štartu rakety Falcon 9 spoločnosti SpaceX je vidieť nad domami v pondelok 18. marca 2024 v San Diegu

Autor: AP/Gregory Bull

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali