Covidová diktatúra. Podiel pozitívnych PCR a Ag testov plne zaočkovaných je šokujúci

Covidová diktatúra. Podiel pozitívnych PCR a Ag testov plne zaočkovaných je šokujúci

Bratislava 14. októbra 2021 (HSP/Foto:screenshot Facebook-TA3)

 

V nedeľňajšej relácii 10.10.2021 na TA3 diskutovali 4 poslanci parlamentu, z toho 3 lekári o situácii s ochorením Covid 19. Boli to Jana Bittó-Cigániková, Marek Krajči, Vladimír Baláž a Richard Raši

V nedeľňajšej relácii na TA3 diskutovali o situácii s ochorením Covid 19 Jana Bittó-Cigániková, Marek Krajči, Vladimír Baláž a Richard Raši
Na snímke sprava Marek Krajči, Jana Bittó-Cigániková, Richard Raši a Vladimír Baláž

Prekvapilo ma, že hovorili o všetkom možnom: O očkovaní, dokonca povinnom očkovaní, hospitalizáciách, lockodowne, atď., ale nehovorili o dvoch zásadných veciach:

Reklama

1/ O efektívnej liečbe, pretože zásadou úspechu v boji s akoukoľvek chorobou je efektívna liečba.

2/ Nehovorili o imunite ako takej – o kolektívnej imunite, vyplývajúcej z počtu ľudí, ktorí Covid prekonali, ani o imunite jedinca po ochorení.

Reklama

Druhé prekvapenie som zažil pri obednom rádiožurnáli RTVS 12.10.2021, keď nám oznámili počet hospitalizovaných „v súvislosti s Covidom“. Aký je to pacient „v súvislosti s Covidom?“ Zdravý, či chorý? Asymptomatický, či symptomatický? Pozitívne testovaný, alebo ten, čo test odmietol? Medicína je exaktná veda, používajúca exaktnú terminológiu. Ako kardiológ som za celý svoj život neposlal do nemocnice pacienta „v súvislosti s infarktom“, ale len s precíznou, vyargumentovanou diagnózou. Nejasné pojmy vedú k zakrývaniu pravdy, takže „v súvislosti s Covidom“ môže byť hospitalizovaný aj celkom zdravý človek, alebo niekto so zlomenou nohou. Ak sú nemocnice za Covidových pacientov lepšie platené ako za nekovidových, tak vykazujú pacientov „v súvislosti s Covidom“ jednoducho z ekonomických dôvodov a plne ich chápem. Niekto zámerne takto nastavil systém.

Vyprovokovalo ma to k pátraniu v oficiálnej štatistike. Na stránke Ministerstva zdravotníctva SR  a NCZI som našiel niektoré čísla, ktoré ma šokovali: V SR od začiatku testovania bolo urobenýchku dňu 12.10.2021: 3 708 301 PCR testov a 38 609 940 Ag testov. Viac ako 38 miliónov Ag- testov prakticky za 1 rok! Znamená to, že priemerný dospelý Slovák bol za posledný rok minimálne 8x testovaný Ag testom a 1-2 x PCR testom!!! Testovať človeka 10x za rok je medicínsky nezmysel.

Zdraví ľudia musia chodiť na testy, aby dokazovali, že sú zdraví. Je to medicína postavená na hlavu a ukážka prezumpcie viny v praxi: Ak si zdravý, tak to dokáž! Pritom ako dôkaz fungujú nespoľahlivé testy. Z tejto štatistiky sa dá vyčítať, že 1 154 095 PCR testov bolo pozitívnych. Neudávajú počet pozitívnych Ag- testov. Dlhodobo sa ale pohybuje pod 10 %. Ak počet pozitívnych stotožním s počtom chorých, tak je oprávnený predpoklad, že Covidovú infekciu už prekonalo 2,5 až 3 milióny Slovákov. Celkový počet ochorení je zásadný štatistický parameter, nikoho to nezaujíma? Asi nie, lebo diskutujúci páni poslanci sa o nich nezmienili ani jedným slovom.

Našiel som tam ešte jeden veľmi dôležitý údaj: Podiel pozitívnych PCR a Ag testov plne zaočkovaných: 28,33 %. Ejha, ale tu máme vážny problém: Univerzálna definícia vakcíny hovorí, že vakcína zabraňuje vzniku ochorenia a zabraňuje prenosu ochorenia. A naši drahí očkovaní môžu aj ochorieť, aj ochorenie prenášať. Takže…?

Nenašiel som  štatistiku recidívy ochorenia, čo má tiež kľúčový klinický význam.  Popisuje sa v literatúre, že na Covidovú infekciu môže človek opakovane ochorieť. Podľa dostupných údajov ide o vzácne prípady. Za rok 2020 nahlásilo 12 štátov EÚ do Európskeho centra pre kontrolu chorôb -ECDC- 1887 prípadov možnej reinfekcie. Je zásadnou chybou, ak počet recidív nemáme zdokumentovaný. Ak však pozitivita plne očkovaných je 28,33 % a recidívy sú vzácne, je to dôkaz, že imunita, získaná prekonaním Covidu predstavuje efektívnejšiu ochranu pred ochorením, ako očkovanie. A tak sa pýtam, prečo a načo dookola a donekonečna títo ľudia musia chodiť na testy a prečo týchto ľudí nútia k očkovaniu? A takých nás je na Slovensku možno 3 milióny.

Reklama

Cena krvného testu na vyšetrenie protilátok je zhruba taká ako PCR testu. Krvný test má spoľahlivosť prakticky 100 %, na rozdiel od značnej chybovosti PCR testu. Krvný test stačí urobiť 1x za 2 mesiace, nie ako PCR, pomaly 3x do týždňa. Prečo tieto fakty kompetentní ignorujú? Na druhej strane, ak z pozitívne testovaných je 28,33 % plne očkovaných, tak je to jasný dôkaz, že plne očkovaní sú nebezpečným zdrojom šírenia nákazy, pretože majú neobmedzený prístup kedykoľvek a kamkoľvek. Za takéto rozhodnutia by mal byť hlavný hygienik braný na zodpovednosť.

Absurdný je prístup našej vlády k očkovacím preparátom: Kým americký Pfeizer je nekritizovateľný, ruský Sputnik V vyhlásili za nástroj hybridnej vojny. Toto nerobili ani komunisti. Západné lieky v minulom režime boli obmedzene dostupné z dôvodu ceny, ale nikto im nedával ideologickú nálepku, ani najzadubenejší komunista. Zásadné otázky vyvstávajú aj v súvislosti s liečbou.

Medzinárodne rešpektovaný protokol FLCC, protokol o liečbe Covidu, hovorí o podávaní Ivermectinu v prevencii aj liečbe ochorenia.  FLCC protokol sa odvoláva na 64  štúdií, z toho 31 randomizovaných, zahŕňajúcich 47 617 pacientov. Viď link: www.flccc.net/flccc-ivermectin-in-the-prophylaxis-and-treatment-of-covid-19/ Na naše Ministerstvo zdravotníctva tieto poznatky ešte asi nedošplechli.

Za vývoj Ivermectinu dostali jeho objavitelia v roku 2015 Nobelovu cenu. Je povolený na humánne používanie po celom svete, ale na Slovensku je momentálne zakázaný jeho dovoz. Prečo? Aj Ivermectin je u nás zbraňou v hybridnej vojne? MUDr. Etela Janeková liečila Ivermectinom úspešne 188 Covidových pacientov, nezomierali jej, nemuseli byť hospitalizovaní.  Košické skúsenosti s aplikáciou Ivermectinu doc. MUDr. P. Toroka a doc. MUDr. J. Firmenta, hlavného odborníka pre anesteziológiu a resuscitáciu sú rukolapné a presvedčivé, len na MZdSR to nikoho nezaujíma! MUDr. Janeková liečila podľa FLCC protokolu, aj Košičania sa naň odvolávajú.

Štúdie s Ivermectinom sú ignorované, ale Pfeizerovský preparát sa zbožšťuje. Pritom má od Európskej liekovej agentúry – EMA – podmienku do decembra 2023 predložiť záverečnú správu o jednej randomizovanej, placebom kontrolovanej klinickej štúdii. Chápete? Do decembra 2023 aspoň jednu serióznu štúdiu! To čím laikov ohurujú, sú tzv. postmarketingové štúdie, ktoré majú malú vedeckú hodnotu, niektoré žiadnu. A my sme ochotní dávať to aj malým deťom od 5 rokov. Oficiálne dňa 13.10.2021 na Covid zomrelo u nás 20 ľudí. Ak by podaný Ivermectin zachránil život aspoň jednému, tak to malo zmysel. Prečo je Ivermectin zakázaný, pán minister?

Reklama

 

MUDr. Štefan Paulov

 

 

Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

14:41

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny (MPSVR) SR predstavilo nový projekt pomoci nezamestnaným zameraný na vzdelávacie a rekvalifikačné kurzy. Program Zručnosti pre trh práce za 42 miliónov eur financovaný z Európskeho sociálneho fondu by mal pomôcť približne 40.000 ľuďom, uviedol v utorok minister práce, sociálnych vecí a rodiny Erik Tomáš (Hlas-SD).

14:41

Nová smernica EÚ o energetickej hospodárnosti budov neobsahuje zákaz využívania plynových kondenzačných kotlov na vykurovanie v existujúcich budovách. Členské štáty majú podľa smernice za úlohu pripraviť si plány dekarbonizácie vykurovania budov do roku 2040 a vyvinúť úsilie postupne vyraďovať fosílne palivá. Obyvatelia vykurujúci zemným plynom môžu ostať pokojní, pretože nová smernica EÚ pre nich podmienky vykurovania nemení, uviedol v utorok Slovenský plynárenský a naftový zväz (SPNZ).

14:40

Odporúčania pre ekonomické smerovanie krajiny Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD) sú v súlade s nastavením slovenskej vlády. Uviedol to vicepremiér pre eurofondy a plán obnovy Peter Kmec (Hlas-SD) po stretnutí s generálnym tajomníkom OECD Mathiasom Cormannom. Informovala o tom v utorok hovorkyňa Kancelárie podpredsedu vlády SR Loretta Pinke.

14:39

Európska centrálna banka (ECB) bude v júni v pozícii, že bude môcť diskutovať o znížení úrokových sadzieb. Povedal to v utorok viceprezident banky Luis de Guindos. Pripojil sa tak k dlhému zoznamu predstaviteľov banky, ktorí označili jej zasadnutie 6. júna za možný začiatok uvoľňovania menovej politiky.

14:38

V pondelok zverejnené výsledky aktualizovaného hodnotenia integrovanej klasifikácie fáz potravinovej bezpečnosti (IPC) naznačujú najhorší možný vývoj pre Pásmo Gazy. Uviedla to v utorok Európska komisia (EK) s odkazom na spoločné vyhlásenie šéfa európskej diplomacie Josepa Borrella a eurokomisára pre krízový manažment Janeza Lenarčiča.

14:37

Vážne obmedzenia dodávok humanitárnej pomoci do Pásma Gazy spolu s vojenskou ofenzívou Izrela sa môžu považovať za vojnový zločin a posudzovať by to mali medzinárodné súdy. Uviedol to v utorok Vysoký komisár OSN pre ľudské práva Volker Türk.

14:36

Ruské jednotky v utorok údajne obsadili dedinu Orlivka, asi štyri kilometre od Avdijivky na východe Ukrajiny, uviedlo ruské ministerstvo obrany.

14:36

Úrady v ruskej Belgorodskej oblasti plánujú evakuovať približne 9000 detí pre pretrvávajúce ukrajinské útoky. Potvrdil to v utorok tamojší gubernátor Viačeslav Gladkov.

14:31

Hongkonský parlament v utorok jednohlasne prijal nový zákon o národnej bezpečnosti. Nový zákon udeľuje tresty za trestné činy rozdelené do piatich kategórií: zrada, vzbura, odcudzenie štátnych tajomstiev a špionáž, sabotáž s ohrozením národnej bezpečnosti a vonkajšie zasahovanie. Za krádež štátnych tajomstiev hrozí až 20 rokov vo väzení a za trestné činy spojené s velezradou a vzburou doživotie.

13:41

Českí policajti objavili v utorok na železničnej stanici v Černošiciach v Stredočeskom kraji dvoch mŕtvych mužov. K miestu dorazila polícia v utorok krátko po 10.00 h, totožnosť mužov zatiaľ nie je známa. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky vrátane hasičov.

13:40

Ruský prezident Vladimir Putin, ktorý bol počas uplynulého víkendu po piaty raz zvolený za hlavu štátu, získal v Čečenskej republike na severnom Kaukaze 98,99 percenta hlasov. Na celoštátnej úrovni ide o jeho najlepší výsledok.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Kondenačná stopa zo štartu rakety Falcon 9 spoločnosti SpaceX je vidieť nad domami v pondelok 18. marca 2024 v San Diegu

Autor: AP/Gregory Bull

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali