Pedofilná lobby chce v Európe zmenu

Pedofilná lobby chce v Európe zmenu

Rím, 12. jún (HSP/LNBQ/Foto: LNBQ)

 

“V Európe jestvuje silná pedofilná lobby, ktorá chce túto perverzitu znormalizovať. Nikdy predtým nemali podmienky k tomu tak priaznivé ako dnes, a nikdy predtým sa im pri ničení detských životov nepomáhalo tak, ako dnes“, hovorí sicílsky kňaz don Fortunato di Noto, zakladateľ asociácie METER, ktorá je najznámejšou lovkyňou pedofilov na Internete svojho druhu.

Don Fortunato, ako funguje asociácia Meter?
Naša asociácia funguje od roku 1989. Centrálne sídlo máme v Avole (Sirakúza) a máme 350 dobrovoľníkov po celom Taliansku. Robíme osvetu na školách, a tiež v oblasti náhradnej rodinnej starostlivosti. Dali sme sa ňou do služby detí. Pretože nejestvujú deti tých druhých. Problémy konkrétnych detí sa týkajú všetkých – nielen rodičov, ale aj okolia. Všetci sme zodpovední.

Reklama
Don Fortunato Di Noto
Don Fortunato Di Noto

Prišli ste na to, čo môže byť dôvodom pedofílie? Prečo je podľa vás možné, že dospelý pociťuje sexuálnu príťažlivosť k dieťaťu?
Dôvody sú mnohé. U niekoho je to nutkanie spáchať násilný čin, iný má psychologický problém – a pedofília je jasnou chorobou psychiky; môže to byť aj tendencia človeka byť čoraz menej ľudským. Totiž, sme svedkami toho, že v spoločnosti sa vytráca jemnocit. Všetci sa tu bavia o zneužívaní a násilí na ženách, no len málo sa hovorí o násilí na deťoch – len v Taliansku bolo v priebehu 10 rokov zavraždených 250 detí vlastnými rodičmi. A to nehovoríme o deťoch, ktoré sú siroty alebo opustené…

Pedofília je podľa vás len otázkou psychiky, alebo sú v hre aj iné faktory – ekonomické, politické, ideologické,…?
Ak pod slovom ideologické rozumieme snahy o normalizovanie perverzity, tak áno. Je tu obrovský ideologický vplyv. Ocitli sme sa v štádiu, v ktorom dokonca napomáhame ničeniu detí aj skrze priemysel –  deti sa totiž stali priemyselnými kvantitami. Hovorí vám niečo potrat? Ak sa zabitie dieťaťa stane tak ľahkým a bezvýznamným ako prehltnutie tabletky, už je potom všetko možné. Aj táto situácia v spoločnosti len odráža, akú hodnotu má dnes ľudský život. V hlbokej kríze nie je ekonomika. Človek je v hlbokej kríze.

Reklama

Čo si myslíte, nakoľko je pedofília rozšírená medzi zasvätenými osobami?  
Pedofilných kňazov je zhruba 1% spomedzi 500 000 zasvätených z celého sveta. Je to veľmi vážny problém a škandál nesmiernych rozmerov. Tento problém sa však zviezol popri svetovom fenoméne zneužívania maloletých, a je len prirodzeným dôsledkom, že táto celosvetová tendencia neobišla ani semináre. To však ešte nič neznamená. Cirkev vždy bude musieť bojovať za ochranu detí až do skončenia časov. A dovtedy tiež bude musieť oplakávať všetky obete, ktorým nedokázala alebo nechcela pomôcť.  

Americká psychiatrická asociácia (APA) oznámila, že v budúcom vydaní diagnostického manuálu – tzv. DSM, plánuje zmeniť definíciu pedofílie. Nastanú vraj zatiaľ nešpecifikované zmeny. V minulosti už boli snahy vyškrtnúť egodistonickú pedofíliu zo zoznamu DSM, no našťastie bola nútená urobiť krok späť a ponechať ju tam aspoň dočasne. A v súčasnosti mnohé európske krajiny prijímajú tzv. „národnú stratégiu“ proti homofóbii, ktorá sa postupne rozširuje aj do iných dimenzií. Najnovšie, práve v Taliansku sa vláda uzniesla, že táto stratégia má „eliminovať akúkoľvek diskriminačnú legislatívu, ktorá by trestne napádala sexuálne vzťahy medzi dospelými rovnakého pohlavia ako aj sexuálne vzťahy (vychádzajúce zo vzájomného konsenzu) na základe veku medzi homosexuálnymi či heterosexuálnymi osobami. Jednoducho, zvonia priam impozantným spôsobom na normalizáciu pedofílie. Kam toto všetko smeruje podľa vás? Kto má záujem o tak obrovskú kultúrnu zmenu a prečo?

Pedofília a homosexualita sú dve odlišné veci. Avšak, medzi európskou inteligenciou sa jednoznačne nachádza aj pedofilná loby. Môžem vám to garantovať. A potom psychiatri hovoria, čo chcú: podľa vás znásilnenie niekoľkodňového bábätka je alebo nie je čosi hrozné, ohavné a násilné? Keď si títo páni nevedia dať odpoveď, nech sa spýtajú detí! Aj po rokoch! Tieto „omáčky“ o konsenze medzi osobami sú len obyčajným pokusom o normalizáciu sexuálnych vzťahov medzi dospelými a deťmi. Ako hovoríte, je to kultúrny boj, a len málo ľudí sa mu stavia proti.  

Vyvolalo vaše angažovanie sa proti pedofílii nejaké negatívne reakcie? Boli ste niekedy v ohrození a neprekrúcali to, čomu sa venujete, proti vám? Komu vaša práca prekáža?

Prekrúcania? Mnohé vyhrážky, klebety, ohovárania. Ale o tom radšej ani nebudem hovoriť. Od roku 2000 mi bezpečnostný úrad poskytuje ochranu a odvtedy kamkoľvek idem, musím to ohlásiť na polícii, aby vedeli zabezpečiť aspoň tú najzákladnejšiu ochranu. No mne stačia moji anjeli strážni. Ale nevadí. My sme na správnej strane: na strane detí, na strane Krista a evanjelia.

Reklama

 

ip

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

09:03

Ázia bola v roku 2023 regiónom s najväčším počtom katastrof spôsobených klimatickými a poveternostnými javmi na svete, uviedla Svetová meteorologická organizácia (WMO) s tým, že hlavnou príčinou úmrtí a majetkových škôd boli záplavy a búrky.

08:49

Slovenská tenistka Rebecca Šramková postúpila do finále kvalifikácie dvojhry na turnaji WTA v Madride. V pondelkovom zápase prešla cez desiatu nasadenú Claru Tausonovú z Dánska, ktorá po prehre v prvom sete 6:7 (6) duel skrečovala.

08:45

Európsky parlament sa za posledných päť rokov má čím pochváliť, uviedla na úvod posledného zasadnutia zákonodarného zboru EÚ pred nadchádzajúcimi eurovoľbami predsedníčka EP Roberta Metsolová.

Mimoriadny summit EÚ
Predsedníčka Európskeho parlamentu (EP) Roberta Metsolová
08:33

Čína vydala pre niektoré časti južnej provincie Kuang-tung výstrahu najvyššieho stupňa pred silným dažďom, uvádza miestna meteorologická agentúra.

08:15

V Izraeli a v židovských diaspórach i komunitách po celom svete sa začal sláviť sviatok nekvasených chlebov – pesach.

07:44

Dva malajzijské vojenské vrtuľníky sa pri výcviku zrazili. Zahynulo všetkých desať členov posádok, oznámili tamojší záchranári.

07:06

Kyjev a Washington začali rozhovory o bilaterálnej bezpečnostnej dohode, vyhlásil ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Obe krajiny podľa neho tiež doriešili plány na zaslanie ďalších rakiet dlhého doletu ukrajinským ozbrojeným silám.

Summit Iniciatívy troch morí
Na snímke ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj
07:05

Rusko vyhlásilo, že vojenská podpora Ukrajiny zo strany USA, Británie a Francúzska posunula svet na pokraj priameho konfliktu medzi najväčšími jadrovými veľmocami sveta, ktorý by sa mohol skončiť katastrofou.

07:04

Okres Chua-lien na východe Taiwanu zasiahlo silné zemetrasenie s magnitúdou 6,3, oznámila miestna meteorologická služba. Bezprostredne neboli hlásené nijaké škody.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke vyvierajúci minerálny prameň na Sivej Brade neďaleko Spišského Podhradia

Autor: TASR-František Iván

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali