Škrtel bude pauzovať ešte pár týždňov, Liverpool angažoval Caulkera

Škrtel bude pauzovať ešte pár týždňov, Liverpool angažoval Caulkera

Liverpool 13. januára 2016 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Jon Super)

 

Martin Škrtel má natrhnutý zadný stehenný sval

FC Liverpool získal na hosťovanie do konca sezóny obrancu Stevena Caulkera z Queens Park Rangers. Anglický futbalový klub tak reagoval na problémy so zraneniami. Tréner Jürgen Klopp zároveň informoval, že slovenský bek Martin Škrtel bude s natrhnutým zadným stehenným svalom pauzovať ešte asi niekoľko týždňov.

Reklama
Na snímke slovenský obranca Liverpoolu Martin Škrtel
Na snímke slovenský obranca Liverpoolu Martin Škrtel

Dvadsaťštyriročný Caulkner by mal nastúpiť už v stredajšom šlágri Premier League na Anfield Road proti tabuľkovému lídrovi Arsenalu Londýn.

Caulkner bol doteraz z QPR na hosťovaní v Southamptone, no za ten odohral iba osem zápasov a tak ho kluby zrušili, aby sa mohol pridať k mužstvu “The reds”.

Reklama

Klopp by mal mať proti Arsenalu k dispozícii už aj uzdravených stopérov Kola Toureho a Mamadoua Sakha. “Situácia je lepšia ako pred dvomi či tromi dňami, pretože Kolo by mal byť pripravený a Mama chce byť k dispozícii. Dúfam, že ho budeme môcť použiť,” uviedol tréner pre standard.co.uk.

Slovenský reprezentačný kapitán sa zranil v 17. kole Premier League, v ktorom LFC prehral s Watfordom 0:3. Okrem neho pauzujú aj Dejan Lovren, Philippe Coutinho, Daniel Sturridge a Divock Origi. Otázne sú štarty Jamesa Milnera, Jordona Ibeho a Jordana Hendersona.

“Martin je stále niekoľko týždňov od návratu, Dejan sa cíti lepšie, ale je to stále len pár dní od jeho zranenia proti Stoke,” dodal Klopp.

 

Reklama

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

17:58

Americký prezident Joe Biden a jeho pravdepodobný republikánsky vyzývateľ v novembrových voľbách Donald Trump sa stretnú v dvoch televíznych debatách. Biden na ne vyzval Trumpa v stredu a on túto výzvu okamžite prijal.

17:57

Minister financií SR Ladislav Kamenický v súvislosti so streľbou na predsedu vlády SR Roberta Fica (obaja Smer-SD) prerušil aktuálnu pracovnú cestu v Arménsku, kde sa zúčastnil výročného zasadnutia Európskej banky pre obnovu a rozvoj (EBRD).

Už skôr, podobne ako ďalší ministri, odsúdil chladnokrvný útok na premiéra, označil ho za ohavný čin. “Robo, sme s tebou, drž sa,” zaželal Ficovi.

17:52

Zachovanie obojstranného tranzitu zemného plynu cez Ukrajinu, využívanie tamojších podzemných zásobníkov, ale aj možnosti Úradu pre reguláciu sieťových odvetví (ÚRSO) v pomoci Ukrajine, boli témy, o ktorých v utorok (14. 5.) rokoval predseda ÚRSO Jozef Holjenčík so zástupcami britskej ambasády na Slovensku. V stredu o tom informoval ÚRSO.

17:50

17:14

Geert Wilders v stredu oznámil dohodu s ďalšími troma pravicovo orientovanými politickými stranami o vytvorení koaličnej vlády. K dohode došlo šesť mesiacov po Wildersovom ohromujúcom víťazstve v holandských parlamentných voľbách; funkcie premiéra sa však napriek tomu neujme.

17:12

Maďarský minister zahraničných vecí Péter Szijjártó v stredu na stretnutí s bosnianskosrbským prezidentom Miloradom Dodikom v maďarskom hlavnom meste Budapešť uviedol, že Maďarsko bude hlasovať proti rezolúcii OSN, ktorá by si uctila obete genocídy v Srebrenici z roku 1995. Ako dôvod uviedol, že by to opätovne naštartovalo napätie na Balkáne.

16:42
fico
Zdravotníci prevážajú na nosidlách postreleného predsedu vlády Roberta Fica do nemocnice v Banskej Bystrici 15. mája 2024
16:22

Útok na slovenského premiéra Roberta Fica by mal byť podľa českého prezidenta Petra Pavla varovaním, kam až môže viesť prehlbovanie agresivity v spoločnosti. Napísal to v reakcii na aktuálne udalosti na sociálnej sieti X.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke účastníci sa zúčastňujú na skákacom fitness počas Seoul Heath Show na Seoul Plaza v Soule, Južná Kórea

Autor: AP/Ahn Young-joon

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Ivan Štubňa

Miroslav Iliaš

Marek Brna

Milan Šupa

Gustáv Murín

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali