EURO 2016: Slovenský futbalový zväz zverejnil rozsiahle info o vstupenkách

EURO 2016: Slovenský futbalový zväz zverejnil rozsiahle info o vstupenkách

Bratislava 16. decembra 2015 (TASR/HSP/Foto:TASR/AP-Christophe Ena)

 

Informácie o vstupenkách na EURO 2016

Slovenský futbalový zväz (SFZ) na svojom oficiálnom webe zverejnil rozsiahly balík informácií o vstupenkách na EURO 2016.

Reklama
EURO 2016
EURO 2016

Aké typy vstupeniek sú k dispozícii?

– Individuálne vstupenky (single tickets)
– Vstupenky “Follow My Team” (Nasleduj svoj tím)
– Vstupenky s bezbariérovým prístupom (accessibility tickets):

Reklama

O koľko vstupeniek je možné požiadať?

– Individuálne vstupenky pre maximálne štyri osoby (žiadateľ a maximálne traja hostia) na zápas.

– od žiadateľov, žiadajúcich vstupenku (vstupenky) s bezbariérovým prístupom, sa vyžaduje poskytnutie dôkazu telesného postihnutia.

– Neplánuje sa poskytnutie možnosti skupinových rezervácií.

Kde sú rôzne kategórie na štadiónoch?

Reklama

– Vstupenky sú rozdelené do štyroch rôznych miest na štadióne, presné umiestnenie kategórií bude závisieť od usporiadania konkrétneho štadióna. Sedadlá pre fanúšikov zúčastnených tímov budú umiestnené v rohoch štadióna.

– Vstupenky s bezbariérovým prístupom môžu byť do rôznych častí štadióna, vždy budú mať ľahký prístup a budú ponúkané v cenovej kategórii 4.

Je možné si zakúpiť vstupenky priamo od národného futbalového zväzu?

– Každý účastnícky národný zväz dostane určitý počet vstupeniek pre svoje interné potreby, ale zväzy nepredávajú vstupenky fanúšikom. Vstupenky pre priaznivcov sa predávajú výlučne prostredníctvom oficiálnych vstupenkových portálov na EURO2016.com.

– Ako požiadať o vstupenky?

Reklama

– Ak už máte účet na EURO2016.com, môžete pristúpiť na portál predaja vstupeniek vyhradený pre Slovenský futbalový zväz s použitím vašich existujúcich prihlasovacích údajov. Ak ešte nemáte používateľský účet, cez portál národného zväzu si ho vytvorte.

Ako a kedy treba zaplatiť za vstupenky?

– Kreditná karta bude debetovaná z UEFA – EURO 2016 – Avenue Kleber 112 – 75773 – Paris Cedex 16 – 1260. Merchant ID, ktoré bude uvedené na výpise z účtu, je 101301211.

Kto môže žiadať o vstupenky?

– V súlade s podmienkami musí mať každý žiadateľ o vstupenky 18 rokov a viac a musí spĺňať jednu z podmienok:

– mať trvalý pobyt na Slovensku
– byť občanom Slovenska

Aké informácie treba poskytnúť so žiadosťou?

Priezvisko, meno, adresa (názov ulice, poštové smerovacie číslo, mesto/obec a krajina), dátum narodenia, národnosť, číslo pasu alebo občianskeho preukazu, e-mailová adresa, číslo telefónu, spôsob platenia: číslo kreditnej karty (Visa/MasterCard), meno (ak je uvedené na karte), dátum exspirácie (mm/rr).

Je zľava pre deti?

– Nie sú žiadne zľavnené vstupenky pre deti bez ohľadu na ich vek.

Reklama

Je možné si zakúpiť vstupenky v deň zápasu na štadióne?

– Z bezpečnostných dôvodov nebude možné zakúpenie vstupeniek na štadióne v deň zápasu.

Budú vstupenky personalizované?

– áno, žiadateľ musí poskytnúť úplné podrobnosti, vrátane plných mien a dátumu narodenia. Ak žiadateľ poskytne nesprávne informácie, organizačný výbor si vyhradzuje právo odmietnuť žiadosť a odmietnuť vstup, bez práva na refundáciu. Predmetné vstupenky budú zrušené. Žiadatelia sú zodpovední za to, že ich hosť je oboznámený, súhlasí a dodržiava podmienky a náležitosti vydávania vstupeniek.

Ako sú prideľované vstupenky?

Reklama

– Ak je počet správne podaných a akceptovaných žiadostí o vstupenky pre určitú kategóriu nižší alebo rovný kvóte, všetky platné žiadosti budú akceptované za predpokladu prijatia príslušnej platby. Zvyšné vstupenky budú pridelené v ďalšom žrebovaní žiadateľom, ktorí uviedli, že by si chceli kúpiť vstupenky v inej kategórii, ak budú neúspešní vo svojej pôvodnej žiadosti.

Ak je dopyt na vstupenky pre určitú kategóriu vyšší, ako je počet dostupných vstupeniek, rozhodne žrebovanie.

Budú všetky pridelené vstupenky na jednu žiadosť na susediace sedadlá?

– Vstupenky, ktoré sú súčasťou tej istej žiadosti, umožnia, pokiaľ to bude možné, aby držitelia vstupeniek sedeli vedľa seba. Vstupenky pridelené prostredníctvom rôznych žiadostí však nemôžu byť poskytnuté so sedením vedľa seba.

Je možné získať vstupenky z on-line aukcií alebo zo stránky na výmeny vstupeniek? Sú to oficiálne vstupenky?

Reklama

– UEFA zdôrazňuje, že žiadne vstupenky nebudú distribuované cez agentúry alebo maklérov a upozorňuje fanúšikov, aby sa nenechali zvábiť do dohôd s predajcami, ktorí požadujú vysoké ceny a často ani nevlastnia ponúkané vstupenky.

Ovplyvní čas podania žiadosti šance na úspech pri pridelení vstupenky?

– Nie je žiaden rozdiel v tom, či žiadateľ podal žiadosť v prvý alebo posledný deň predaja resp. registrácie. Každá platná žiadosť má šancu na úspech.

Je možné si rezervovať vstupenky pre väčšiu skupinu, teda viac ako štyroch ľudí?

– Skupinové rezervácie nie sú možné Je však možné požiadať o miesta v blízkosti priateľov, v prípade že podajú oddelenú žiadosť. Každý žiadateľ po podaní žiadosti dostane potvrdzujúci email s individuálnym identifikačným číslom skupiny(Group ID). Toto číslo je treba povedať priateľom, ktorí tiež žiadajú o vstupenky a tak môžu požiadať o miesta v blízkosti.

Je možné si zvoliť sedadlo?

– V závislosti od kategórie vstupenky bude miesto v príslušnej oblasti štadióna. Nie je však možné zvolitˇ si špecifické miesto v rámci štadióna. Vstupenky, ktoré sú súcˇastˇou tej istej žiadosti, umožnia, pokialˇ to bude možné, aby držitelia vstupeniek sedeli vedlˇa seba. Vstupenky pridelené prostredníctvom rôznych žiadostí môžu bylˇ umiestnené blízko seba len vtedy, kedˇ sú v tej istej cenovej kategórii a žiadatelia poskytnú to isté identifikacˇné cˇíslo skupiny(Group ID).

Reklama

Pri žiadosti o viac vstupeniek na určitý zápas, je možné obdržať menej?

– Žiadosť môže byť celá úspešná, čiastočne úspešná alebo neúspešná. Takže je možné dostať pridelené vstupenky na všetky, niektoré alebo žiadne zápasy. Pri pridelení vždy žiadateľ dostane plný počet vstupeniek, o ktoré žiadal, nikdy nedostane menej.

Ako sa dá zistiť, či bola žiadosť úspešná?

– Pri správnom vyplnení on-line formulára žiadosti a kliknutí na tlačidlo “Submit Application” bola žiadosť podaná. Na e-mailovú adresu v žiadosti bude odoslaný e-mail, potvrdzujúci prijatie žiadosti. Na vstupenkovom portáli je možné on-line sledovatˇ stav žiadosti. Tiež tam sa dá žiadosť aktualizovať a opraviť.

Ak nedôjde potvrdzujúci e-mail, treba skontrolovať nastavenia e-mailového účtu, napr. či môže prijímať e-maily odoslané z noreply@uefa.com.

Kedy a kde budú dodané vstupenky?

– Vstupenky budú vydané a distribuované na konci mája 2016 na adresu, uvedenú v žiadosti, za predpokladu, že platba prišla načas a úplná.

Reklama

– Vstupenky na vyraďovaciu fázu turnaja budú distribuované vo forme poukážok, zameniteľných za vstupenky pred zápasom na určenom mieste „Voucher Exchange Point“ v príslušnom meste po predložení požadovaných dokumentov.

– Organizačný výbor nevydáva duplikáty vstupeniek z akéhokoľvek dôvodu a nebude zodpovedný za stratu vstupeniek alebo neskoré doručenie, spôsobené chybou poštových služieb.

Ako budú doručené vstupenky?

– Vstupenky pridelené pred 1. aprílom budú vydané a prepravené koncom mája na dodaciu adresu, uvedenú v žiadosti za predpokladu, že bola včas prijatá úplná platba v súlade s pokynmi.

Ak sú vstupenky poškodené, je možné ich vymeniť?

– Ak by sa stala ktorákoľvek časť vstupenky nečitateľnou, môže to mať za následok odmietnutie vstupu držiteľ a na štadión.

Môže dieťa počas zápasu sedieť na kolenách?

Reklama

– Bez ohľadu na vek je vstup na štadión možný po predložení platnej vstupenky. Aj deti ju musia mať a teda budú mať aj pridelené sedadlo.

Je potrebný pre vstup na štadión preukaz totožnosti?

– Na štadión môžu vstúpiť len oprávnení držitelia platných vstupeniek a na požiadanie sa musia preukázať platným preukazom totožnosti s fotografiou.

Čo sa stane s mojimi vstupenkami “Follow My Team”, ak je tím vyradený?

– Ak je tím vyradený vo vyraďovacej fáze pred koncom balíka “Follow My Team”, poukážky na zostávajúce zápasy stratia platnosť a žiadateľ dostane refundáciu po skončení turnaja na kreditnú kartu, zaregistrovanú v žiadosti.

Po pridelení vstupenky “Follow My Team” (Nasleduj môj tím) na skupinovú fázu, je možné rozšíriť balík v prípade postupu mužstva do ďalšej fázy turnaja?

– Počas turnaja nebude možné rozšíriť balík “Follow My Team”. Ak budete žiadateľ navštíviť všetky zápasy svojho tímu na turnaji, musí do svojho balíka “Follow My Team“ zahrnúť aj zápasy vyraďovacej fázy. Ak je tím vyradený, zostávajúce poukážky stratia platnosť a žiadateľ dostanete refundáciu po skončení turnaja na kreditnú kartu.

Reklama

Čo je to “voucher”(poukážka)?

– Fanúšikovia, ktorí si zakúpia vstupenky na zápasy svojho tímu aj vo vyraďovacej fáze, dostanú „voucher“(poukážku). Platnosť takýchto poukážok závisí od účinkovania tímu: ak sa kvalifikuje do ďalšieho kola, poukážky nadobudnú platnosť a bude možné si ich vymeniť za vstupenky na zápas na určenom mieste tzv. “Voucher Exchange Point“ v príslušnom meste, kde sa hrá zápas. Poukážku za vstupenku môže vymeniť len žiadateľ osobne.

 

Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

Včera 20:26

Spojené štáty vo štvrtok odsúdili ruské veto, ktorým Moskva na pôde Bezpečnostnej rady OSN zablokovala predĺženie dohľadu expertov OSN nad dodržiavaním sankcií zavedených voči Severnej Kórei.

Včera 20:20

Nemecký tenista Alexander Zverev postúpil do semifinále dvojhry na turnaji ATP 1000 v Miami. Vo štvrťfinále zdolal v pozícii nasadenej štvorky Maďara Fábiána Maroszána 6:3, 7:5.

Včera 20:07

Jozef Bíreš končí na pozícii ústredného riaditeľa Štátnej veterinárnej a potravinovej správy (ŠVPS) SR. Jeho presný dátum odchodu má byť dohodnutý dodatočne.

Včera 20:04

Medzinárodný súdny dvor (MSD) vo štvrtok nariadil Izraelu prijatie viacerých opatrení v súvislosti so zlou situáciou v Pásme Gazy. Prikázal otvoriť ďalšie pozemné hraničné priechody s cieľom umožniť prísun potravín, vody, pohonných hmôt a ďalších zásob do tejto vojnou zničenej palestínskej enklávy.

Včera 19:11

Ceny ropy vo štvrtok po dvoch dňoch poklesu ožili a vzrástli. Investori očakávajú totiž napätejšie dodávky. Vychádzajú pritom z predpokladu, že najväčší svetoví producenti z aliancie OPEC+ budú pokračovať v doterajšej politike obmedzovania ťažby.

Včera 19:04

Vo štvrtok skoro ráno sa na ulici v rímskej štvrti Quadraro vytvorila diera v zemi s priemerom a aj hĺbkou desať metrov, ktorá pohltila dve zaparkované autá, informovali talianske médiá s odvolaním na miestnu políciu.

Včera 19:04

Ruský prezident Vladimir Putin šíri propagandu, ak tvrdí, že Moskva zostrelí akúkoľvek stíhačku F-16 dodanú Ukrajine Západom, dokonca aj na letiskách NATO, vyhlásil vo štvrtok taliansky minister zahraničných vecí a vicepremiér Antonio Tajani.

Včera 18:59

Britské múzeum vo štvrtok oznámilo, že jeho novým riaditeľom sa stal historik umenia Nicholas Cullinan. Vo funkcii nahradil Hartwiga Fischera, ktorý odstúpil po tom, čo sa ukázalo, že v múzeu došlo k sérii krádeží.

Včera 18:38

Zakladateľ skrachovanej burzy kryptomien FTX Sam Bankman-Fried pôjde na 25 rokov do väzenia, rozhodol vo štvrtok americký súd. Očakáva sa, že sa Bankman-Fried proti rozsudku odvolá.

Včera 18:37

Pápež František vo štvrtok umyl a pobozkal nohy 12 väzenkyniam v rímskej väznici Rebibbia. Išlo o súčasť obradov Zeleného štvrtka.

Včera 18:36

Najdôležitejšie bilaterálne otázky a aktuálne medzinárodné politické záležitosti boli hlavnými témami štvrtkového telefonického rozhovoru maďarského prezidenta Tamása Sulyoka s izraelským prezidentom Jicchakom Hercogom,

Včera 18:33

Biely dom vo štvrtok označil tvrdenia ruských predstaviteľov o útoku islamistických teroristov na koncertnú sálu pri Moskve za rozširovanie “nezmyslov”. Reagoval na pokus spojiť útok s Ukrajinou.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Veľké vlny na pláži Nazare v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Viktor Pondělík

Miro Majerník

Pavel Jacz

Vanda Rybanská

Pavol Lemko

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali