Dara Rolins podstúpila ďalšiu plastiku. Do starostlivosti si ju vzal chirurg na Ukrajine

Dara Rolins podstúpila ďalšiu plastiku. Do starostlivosti si ju vzal chirurg na Ukrajine

Bratislava 26. októbra 2020 (HSP/Sputnik/Foto:Instagram-Dara Rolins)

 

Obľúbená slovenská speváčka, ktorá sa teší veľkej priazni fanúšikov aj v Česku, si opäť nechala vylepšiť svoj vzhľad. Tentoraz však podstúpila zákrok plastického chirurga v tichosti, a to až na Ukrajine. Pozrite sa, čo si Dara Rolins nechala vylepšiť tentoraz

Dara Rolins
Na snímke obľúbená slovenská speváčka Dara Rolins

Aj keď táto štyridsaťsedemročná speváčka nerobí žiadne tajnosti ohľadom plastických operácií, ktoré podstúpila, svoju poslednú návštevu kliniky estetickej medicíny si nechala pre seba. O tom, že sa Dara opäť nechala “vylepšiť” informoval až sám plastický chirurg, ktorý sa na úprave jej vzhľadu podieľal.

Reklama

Chirurg Maxim Ivanchuk totiž teraz Dare nenápadne vypomohol v jednej z nemocníc na Ukrajine, kde jej opravoval nos. Všetko vyšlo najavo potom, čo dotyčný pred pár dňami zdieľal na sociálnej sieti spoločnú fotku s touto speváčkou.

“S tou najkrajšou a najviac očarujúcou šťastnou ženou s novým nosom,” napísal Ivanchuk k snímke.

Reklama

 

 

Speváčka prezradila viac

Následne sa k celej veci vyslovila aj sama Dara, ktorá Novému Času prezradila, ako to všetko vlastne bolo.

“Môžem vás upokojiť, žiadne lámanie a veľké operácie môjho nosa sa nekonali,” uviedla a dodala: “Dobu, kedy sa všetky aktivity obmedzili a spomalil sa aj ten môj čas, som konečne využila na vyriešenie problému, ktorý ma sužuje už dlhé roky. “

Narážala tým na to, že s nosom mala už dlhšiu dobu problémy, čo bolo pre ňu ako pre speváčku dosť fatálne. Nakoniec sa teda rozhodla, aby jej spomínaný lekár z Kyjeva počas predĺženého víkendu spriechodnil obe nosné dierky.

Reklama

“Konečne môžem asi po desiatich rokoch voľne a zhlboka dýchať. Paráda!” Pochvaľovala si obľúbená speváčka, ktorá má za sebou už niekoľko plastík.

Zdôraznila však, že tento zákrok, ktorý teraz podstúpila, nie je skoro ani vidieť. Žiadne vizuálne zmeny na jej tvári teda nenastali.

“Som to stále ja, stará dobrá Dara,” uviedla speváčka.

Za zmienku stojí aj to, že chirurg, ktorý jej nos operoval, si od nej nechal podpísať obálku módneho časopisu Vogue, na ktorého titulnej strane sa dotyčná nedávno objavila. A aj tým sa pochválil na internete.

“To je len dôkaz toho, že nemám dôvod tieto veci tajiť. Na druhej strane necítim povinnosť ani potrebu zverovať sa na svojom Instagrame úplne so všetkým, to, dúfam, každý rozumný človek pochopí,” povedala.

 

Estetické úpravy Dary Rolins

O tom, že je Dara Rolins krásnou ženou, nie je pochýb. K jej vzhľadu jej však dopomohli aj malé či väčšie estetické úpravy. Uvádza sa, že speváčka má upravený napríklad nos, tiež si nechala urobiť silikónové prsia a proti starnutiu bojuje botoxom. Prvú operáciu nosa pritom podstúpila už skoro pred dvadsiatimi rokmi a o niekoľko rokov neskôr, v roku 2014, sa v médiách objavila správa, že podstúpila ďalší zákrok.

Nedávno sa speváčka na Instagrame k tejto téme vyjadrila a zdôraznila, že niektoré z považovaných zmien za sebou nemá, aj keď sú o tom jej sledujúci presvedčení.

“To, že mi záleží na tom, ako vyzerám, nie je žiadnym tajomstvom. Vychádza to z mojej podstaty a súvisí to aj s mojou profesiou, v ktorej je človek pod drobnohľadom. Jasne, že tomu všetkému pomáham a všetko ladím. Som ale bytostne presvedčená, že moje vylepšenia nie sú v rozpore so zdravým rozumom, “uviedla vtedy.

 

Reklama

 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

 

Dobre teda😜. Keď už otvárame tie ženské témy…Okrem povzbudzujúcich komentov- pod mojim nedávnym postom, za ktoré díky😍-si niektoré žienky neodpustili poznámku “tak tak, mať sa rada také aké sme- žiaden botox, plastiky”… ešte “Dara” tam chýbalo:)). Áno, chápem kam mierite🙃. Takto. Téma “mať sa rada” a ako PRESNE sa to myslí, je veľmi diskutabilné, v pohľade na vec relatívne, možno až relevantné:))☝🏼🤣To, že sa riešim nieje tajomstvom. Vychádza to z mojej podstaty a súvisí to aj s mojou profesiou, kedy je človek pod drobnohľadom. Jasné že veci ladím, pomáham im. Som ale bytostne presvedčená, že moje “vylepšenia” niesú v rozpore so zdravým rozumom. A dôvod, prečo som niektoré podstúpila/podstupujem nemá NIČ spoločného s neláskou. Naopak:). Mojim cieľom nieje, nikdy nebolo poprieť Daru. Skôr vyhovieť jej túžbam. Väčie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie a aj v prípade môjho nosu, ktorý som si nechala “opraviť”, išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie získania väčšieho množstva sebelásky. V tvári nemám ŽIADNE výplne- ako mi stále niekto prisudzuje/vyčíta. Mám “naducané tváričky” aj keď schudnem tie svoje posuvné tri kilá, čo sa mi konečne podarilo až teraz. Pomalou, prirodzenou cestou navrátenia pravidelného pohybu a rozumného množstva tej správnej stravy späť, do môjho života:). Koronová, nedobrovoľná karanténa nás myslím poznamenala všetkých určitými váhovými zmenami🙃. A nie, nieje to preto že chcem byť chudá za každú cenu, ale každý sa cíti pohodlne na nejakej váhe a toto je tá moja, 55 kilová, v rámci 170 cm mojej výšky a všetkých aktivít, ktoré chcem s mojim telom realizovať a zvládať✨ Áno, medzi obočie *ONLY*si raz za tri mesiace nechávam pichnúť btx. Ostatné vrásky nechávam žiť v mieri🙃. A či sa vďaka tomu mám radšej ? Ani nie, ale prídem si viac fresh na pohľad:). A to je to, oč tu běží🥳✨🙌🏼 Nemám dokonalú ani postavu, ani vlasy, ani tvár, ale viem, že som kurevsky cool:))) a že mám po mame a ockovi dobré srdce, slušnú intuíciu a ani moje talenty niesú k zahodeniu🙃. A to je dosť dôvodov k tomu, byť šťastná v Dare✨ YO a @bodys.ve sa pýtala, či je ten obklad na dome kameň alebo imitace, tak kameň, Vendulko:)💪🏼😄❣️

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Reklama

Tiež prezradila, že väčšie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie a okomentovala aj úpravy nosa.

“Išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie o získanie väčšieho množstva sebalásky. V tvári nemám žiadne výplne, ako mi niektorí neustále vyčítajú a prisudzujú. Mám nesprávne tvarovanú tváričku, aj keď schudnem tie svoje “posuvné” tri kilá, ako napríklad teraz,” vysvetlila.

Zverila sa tiež s tým, že si medzi obočie raz za tri mesiace necháva pichnúť botox.

“Ostatné vrásky nechávam žiť v mieri. Mám kvôli tomu sama seba viac rada? Ani nie. Ale pripadám si na pohľad viac sviežo. A to je to, o čo tu ide,” poznamenala.

Úpravy ale nie sú zďaleka všetko, na čo sa u Dary zamerať. Speváčka sa môže pochváliť tiež perfektnou figúrou, za ktorú vďačí len sama sebe. Denne totiž na svojom vymakanom tele drie, čo je naozaj vidieť.

Reklama

 

Dara Rolins

Dara Rolins je slávna slovenská speváčka. Už v deviatich rokoch vydala svoj prvý album. To zožalo veľký úspech, pretože sa predalo cez 250 000 kusov. V roku 2010 bola účastníkom dopravnej nehody, keď zrazila motocyklistu. Rolins súdili za usmrtenie z nedbanlivosti, vďaka amnestii Václava Klausa ju však 1. januára 2013 omilostili.

Má dcéru Lauru, ktorej otcom je Matěj Homola, spevák a gitarista kapely Wohnout. Pár sa však v roku 2010 rozišiel.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

13:55

Rast peňažnej zásoby v eurozóne sa v marci výrazne zrýchlil, pričom dosiahol najvyššie tempo za takmer rok. Okrem toho sa zrýchlilo aj tempo rastu úverov súkromnému sektoru, aj keď zrýchlenie bolo iba mierne, pričom ho podporili najmä pôžičky pre firemný sektor. Naopak, rast úverov domácnostiam sa v porovnaní s vývojom vo februári mierne spomalil. Uviedla to v piatok Európska centrálna banka (ECB).

13:38

Výjazd a vjazd na rýchlostnej ceste R1 v Banskej Bystrici v smere na Brezno v piatok od 19.00 h úplne uzavrú. Dôvodom je obnova asfaltového krytu vozovky. Na dopravné obmedzenie upozorňuje banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

13:37

Národná diaľničná spoločnosť (NDS) bude v máji a júni pokračovať v pravidelnej údržbe a servise tunelov po Slovensku. V nasledujúcich týždňoch čaká údržba tunely Šibenik, Svrčinovec, Poľana, Žilina, Ovčiarsko, Bôrik, Branisko, Považský Chlmec a podjazd Lučivná. V čase údržby budú tunely uzavreté a doprava bude presmerovaná na súbežné cestné komunikácie. NDS o tom informovala v piatok.

13:36

V roku 2023 ukončil Najvyšší kontrolný úrad (NKÚ) SR 35 kontrolných akcií v 135 subjektoch, ktorým adresoval 227 odporúčaní na zlepšenie stavu a riešenie nedostatkov. Výsledky kontrol sú alarmujúce a Slovensku chýba strategické smerovanie, uviedol v piatok NKÚ v zverejnenej správe o kontrolnej činnosti, ktorú predložil do Národnej rady SR.

13:35

Informácie o príjemcoch cezhraničných platieb zbiera finančná správa (FS) do konca apríla. Potrebné údaje musia zaslať poskytovatelia platobných služieb cez formulár FS. V piatok to pripomenula Drahomíra Adamčíková z Finančnej správy SR.

13:35

Sociálna posisťovňa (SP) oznámi schválenie poskytnutia úľavy z odvodov oprávneným potravinárskym firmám do konca apríla. Oznámil to hovorca SP Martin Kontúr. Po schválení štátnej pomoci tak zamestnávateľ – potravinár podľa neho zaplatí za apríl znížené poistné.

13:34

Vláda pripravuje nové, progresívnejšie sadzby zdanenia príjmov fyzických osôb. Vyššie zdanenie bude však znamenať trestanie úspešných ľudí. Uviedol to predseda opozičnej strany Sloboda a Solidarita (SaS) Branislav Gröhling za účasti poslanca Národnej rady SR Mariána Viskupiča s odvolaním sa na Program stability SR na roky 2024 až 2027, ktorý bol schválený vládou. Podľa Viskupiča by najvyššie zdanenie fyzických osôb malo v SR dosiahnuť úroveň až 32 %.

13:16

Čína označila v piatok tvrdenia, že v Nemecku pôsobia čínski špióni, za “číry výmysel”.

Nemecká veľvyslankyňa v Pekingu vo štvrtok uviedla, že si ju predvolali čínske úrady v spojitosti so zadržaním štyroch Nemcov podozrivých zo špionáže pre Čínu.

13:08

Peniaze z plánu obnovy môžu byť štartovacím momentom veľkých modernizačných programov na obdobie desiatich rokov. Uviedol to premiér Robert Fico (Smer-SD) v piatok po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom (Hlas-SD).

Fico, Kmec
Na snímke sprava predseda vlády SR Robert Fico (Smer-SD) gestikuluje počas vyhlásenia po spoločnom pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívanie eurofondov Petrom Kmecom (Hlas-SD)
12:47

Ruská Federálna bezpečnostná služba (FSB) v piatok oznámila, že zadržala dvoch ľudí obvinených zo sympatizovania s ukrajinskými nacionalistami a z plánovania útokov na policajné či vojenské objekty v Rusku.

K zatknutiam došlo vo Volgogradskej oblasti ležiacej na juhozápade Ruska neďaleko hraníc s Ukrajinou.

12:33

Nemecká polícia prichytila pri čine a následne zadržala dvoch mužov podozrivých z krádeže železničných elektrických káblov. Polícia informovala, že incident sa odohral v noci na piatok na hlavnej vlakovej stanici v západonemeckom meste Bochum.

12:27

Nálada francúzskych spotrebiteľov tento mesiac nečakane klesla, pod čo sa podpísali obavy z ďalšieho vývoja ekonomiky a s nimi aj finančnej situácie domácností.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke meotar a ďalšie učebné pomôcky v Múzeu školstva a pedagogiky, ktoré otvorili po niekoľkých rokoch od rekonštrukcie nových priestorov, sťahovania a budovania múzejného zázemia v bratislavskej mestskej časti Devínska Nová Ves

Autor: TASR - Dano Veselský

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali