Blaha nevidí budúcnosť ružovo: “Testovanie nebolo o Covide. Dodnes epidemiológiva krútia hlavami. Čo bude nabudúce, donesú sem nejaký neoverený sajrajt? Ak sa nedáte zaočkovať, v poriadku, nemusíte. Ale vyhodia vás z roboty”

Blaha nevidí budúcnosť ružovo: “Testovanie nebolo o Covide. Dodnes epidemiológiva krútia hlavami. Čo bude nabudúce, donesú sem nejaký neoverený sajrajt? Ak sa nedáte zaočkovať, v poriadku, nemusíte. Ale vyhodia vás z roboty”

Bratislava 5. novembra 2020 (HSP/Foto:TASR-Pavel Neubauer)

 

Poslanec Ľuboš Blaha zo Smeru-SD vo svojom internetovom statuse v bodoch vymenoval rozhodnutia súčasnej vlády, ktoré negatívne zasiahli do životov Slovákov. Dodal, že vláda “má vo svojich rukách médiá”, ktoré podľa Blahu informujú práve podľa Matovičových nôt.

Ľuboš Blaha
Na snímke podpredseda strany Smer-SD Ľuboš Blaha

Najskôr nám zakázali protestovať. Potom nás zavreli doma a von môžeme len s modrým papierom. Milión ľudí, ktorí papier nemajú, sú vlastne väznení vládou. Vrátane našich mám a otcov, ktorým Matovič sľuboval výnimku. Zákaz vychádzania predĺžili a budú predlžovať ďalej. V priemerných totalitách sa núdzové stavy predlžujú aj niekoľko rokov,” hovorí na aktuálnu situáciu opozičník Ľuboš Blaha.

Reklama

Uviedol príklad z Čile, Pinocheta výnimočný stav trval desať rokov. “Medzitým vyčistili krajinu od opozície, povraždili odborárov, zavreli kritikov.”

Blaha pripomenul, že celoplošné testovanie národa podľa neho nebolo o covide. “Dodnes epidemiológiva krútia hlavami, na čo to bolo dobré. Pretože sa venujú medicíne, nie politike. Politicky to bolo pre Matoviča ukrutne dôležité. Matovič si vyskúšal vojnovú mobilizáciu. Potreboval demonštráciu sily. Zlomiť odpor. Povydierať ľudí. Dokázať si, že to vyjde aj nabudúce.”

Reklama

 

Očkovanie

Poslanec Smeru sa pýta, čo bude nasledovať ďalej… “Donesú sem nejaký neoverený sajrajt, ktorý už avizujú. Nazvú to vakcínou a budú usporadúvať tri tlačovky denne, aká je to záchrana, atómová bomba, spása, neviem čo. V propagande pomôže ich korporátna tlač, všetci budú tlieskať.”

“Narvú to do vás násilím. Takým tým “dobrovoľným” násilím, už to poznáte. Nedáte sa týmto neovereným sajrajtom zaočkovať? V poriadku, nemusíte. Ale vyhodia vás z roboty. Budete zavretí doma. A budete žiť ako štvanec.”

Blaha hovorí aj o tom, že vakcínu “narvú aj do vašich detí”. “Lebo inak im odoprú vzdelanie. Narvú to do vašich rodičov, lebo inak im odoprú dôchodky. Všetko bude náramne slobodné. Veď si môžeš vybrať, nie? Vždy ešte môžeš sedieť doma a umrieť od hladu.”

Nikto podľa nebude riešiť, aké vedľajšie účinky prinesie “sajrajt v krvi”. “Ak sa ozve nejaký lekár, tak ho henten trnavský tyran označí za bludára a nechá zavrieť za sabotáž. Modré papiere nahradia nejakými psími známkami, kde bude vyryté – tento subjekt bol očkovaný. A ten, kto nebude mať na krku reťaz s týmto nadpisom, bude premenený na ne-osobu, na ktorú sa nevzťahuje ústava ani práva.”

Reklama

“Ten, kto sa vzoprie, bude nepriateľ národa. Verejné ohrozenie v našom boji proti hnusobe. Vytetujeme mu biľag priamo na čelo. Ako kedysi nespratným otrokom v USA. Aj na to príde, nebojte. Ľudia budú sedieť vystrašení doma. Bez možnosti protestovať, bez možnosti vychádzať. Iba oni a Markíza v obývačke, cez ktorú im budú ďalej vymieľať mozgy,” pokračuje vo svojom statuse Ľuboš Blaha.

 

Hon na politickú opozíciu

“Medzitým Matovič vyčistí opozíciu. Už začal. Jedného už ide strčiť do basy, ďalším sa vyhráža na dennom poriadku. Vždy sa nájde nejaká zámienka – jedného dajú dole za extrémizmus, druhého za vykonštruované kauzy,” komentoval Blaha pravdepodobne aj s odkazom na štvrtkovú akciu NAKA.

Dodal, že “šedá eminencia Daniel Lipšic” donesie za ruku nejakého zúfalca na políciu, ten natára to, čo mu nakážu a na základe jeho priznania poberú do basy polovicu Slovenska.

“Vystrašia policajtov, vystrašia prokurátorov, vystrašia sudcov. Zopár z nich exemplárne potrestajú na základe hovadín, ktoré si vymyslela Matovičova mafia. A vyšlú signál každému, nech drží ústa a krok.”

Reklama

Aj v tomto smere podľa neho vláde pomáhajú mainstreamové médiá: “O propagandu sa postará Monika Tódová. O každej policajnej akcii vie prvá. Čoskoro jej možno dovolia aj zatýkať – však nech si baba skúsi. Keď sa politicky krágľuje, Monika nesmie chýbať. Ani Daniel.”

 

“Nezavrú nikoho z ich ľudí”

“A jasné, že nezavrú nikoho z “ich ľudí”. Matovič môže kradnúť na rýchlotestoch, koľko mu hrdlo ráči. Sulík detto. Môže kradnúť cez Pavlínku a cez Arcu. Môžu tunelovať prachy, môžu liať peniaze do Miškoviča, môžu páchať zlodejiny storočia. Nič sa im nestane. Lebo polícia tu nie je od toho, aby naháňala zločincov, ale aby sa stala nástrojom teroru.”

Poslancovi Blahovi to celé pripomína totalitu. “Opozíciu zavrú do basy a ešte sa budú hrať na hrdinov. V parlamente už budú iba oni, ach tá slastná demokracia. A možno tam nechajú zopár prestrašených akože-kritikov, ktorí im budú zobať z ruky. Takto to robia totality. Aby to zle nevyzeralo, nejaké tie satelitíky v parlamente sa zídu. Nikto nebude kibicovať. Všetko pôjde hladko.

“Majú médiá, čiže tlač tomu bude tlieskať. Milión ľudí zavretých v domácom väzení označí za vrchol zodpovednosti! Násilne zlikvidovaná opozícia je predsa boj proti mafii! Porušovanie ústavy je nevyhnutnosť, veď je tu pandémia! Povinné očkovanie proti Covidu je predsa na oko dobrovoľné!”

 

“Nikto sa búriť nemôže”

“Matovič je síce blázon, ale tie najväčšie veci v dejinách robili predsa blázni, dajme mu šancu! Takéto veci budeme čítať. Všetko im prikryjú. Veď sa kuknite, kto ich vlastní. Nepôjdu sami proti sebe. Ľuďom zoberú platy, dôchodky, zákonník práce aj všetky sociálne výhody. Budú sa vyhovárať na Covid, ale na banky peniaze nájdu. Už to začalo.”

“Aj tak sa nikto búriť nemôže, tak čo? Médiá im zatlieskajú, akí sú zodpovední a statoční. Titulky o druhom Slovenskom národnom povstaní, v ktorom bojujeme proti zlému Covidu. Vojna proti hnusobe. Porazíme ju, aj keby sme mali obetovať aj posledného Slováka!”

Ak by podľa neho zopár ľudí predsa len našlo odvahu a vyšlo do ulíc, podľa Blahu ich kompetentní zavrú. “Veď núdzový stav. Opozícia už bude sedieť v base. A zvyšok bude od strachu sedieť doma. Život bez kritiky, bez odporu, bez opozície. Aké jednoduché.”

“Budeme ako otroci makať na zahraničné koncerny. Za núdzové mzdy. Nad nami fašistická vláda, ktorá nám nedovolí ani sa pohnúť. Ľudí zavrie doma, zakáže im hovoriť svoje názory, udupe akúkoľvek slobodu a narve do vašich detí nezmysly, ktoré im navždy zničia zdravie. Vitajte v budúcnosti. Statočný nový svet. Aj z Hitlera sa najskôr smiali. Tak ako my z Matoviča… Už chápete, o čo ide?”

Reklama

 

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

15:09

Francúzska polícia v piatok obkľúčila iránsky konzulát v Paríži a v prípade požiadavky iránskej misie je pripravená doň vstúpiť. V budove konzulátu sa údajne nachádza muž s výbušninou.

14:52

Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR vyhlásilo výberové konanie na obsadenie miesta riaditeľa Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove. Záujemcovia sa môžu hlásiť do 10. mája. Rezort o tom informoval na webe. Od decembra 2023 nemocnicu dočasne vedie Juraj Smatana.

14:48

Nórsky kráľ Harald V. sa vráti v pondelok po dlhšej prestávke k pracovným povinnostiam. Oznámil to v piatok nórsky kráľovský palác.

14:48

Minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky Juraj Blanár sa v pondelok 22. apríla 2024 zúčastní v Luxemburgu na zasadnutí Rady Európskej únie pre zahraničné veci (FAC). Hlavnými témami rokovania ministrov členských štátov EÚ bude situácia na Blízkom východe, v Sudáne a na Ukrajine. V tejto súvislosti sa uskutoční spoločné rokovanie šéfov rezortov diplomacií spolu s ministrami obrany členských štátov EÚ – SR bude popri Jurajovi Blanárovi zastupovať podpredseda vlády a minister obrany SR Robert Kaliňák.

14:47

Dubajské letisko, jedno z najrušnejších na svete, v piatok oznámilo obmedzenie počtu prichádzajúcich letov. V Spojených arabských emirátoch (SAE) naďalej pretrvávajú problémy po tohtotýždňových záplavách.

 

14:46

Rusko sústreďuje svoje hybridné útoky na Fínsko, pričom v snahe o jeho destabilizáciu využíva migráciu. Vyhlásila to v piatok predsedníčka Európskej komisie (EK) Ursula von der Leyenová počas návštevy tejto severskej krajiny.

14:46

Spojené štáty v piatok na zasadnutí ministrov zahraničných vecí zoskupenia G7 informovali, že od Izraela dostali “na poslednú chvíľu” informácie o dronovom útoku v Iráne. Oznámil to v piatok taliansky minister zahraničných vecí Antonio Tajani. Šéf americkej diplomacie Antony Blinken sa k tomu odmietol vyjadriť.

14:37

Približne 30 osôb utrpelo zranenia pri náraze trajektu z ostrova Capri do prístavnej plošiny v talianskom Neapole. Presné okolnosti, ako vysokorýchlostný trajekt vrazil do prístavnej plošiny, neboli bezprostredne známe. Záchranári uviedli, že žiadna zo zranených osôb nie je vo vážnom stave.

14:32

Na tisícke miest po celom Česku sa v piatok koná policajná akcia s názvom Speed Marathon, ktorá sa zameriava najmä na kontrolu dodržiavania maximálnej povolenej rýchlosti. Preventívna akcia má podľa Polície ČR (PČR) prispieť k zníženiu počtu dopravných nehôd a väčšej bezpečnosti na cestách.

14:24

V srbskom meste Niš bude v nedeľu evakuácia, aby sa dala bezpečne odstrániť nevybuchnutá bomba NATO, uviedol v piatok mestský štáb pre mimoriadne situácie.

14:19

V nasledujúcich týždňoch by mohlo dôjsť k miernemu poklesu cien benzínu, ale len do príchodu hlavnej motoristickej sezóny. Očakáva to analytik spoločnosti XTB Marek Nemky.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke rozkvitnuté pole repky olejnej (Brassica napus) pri obci Zemplínske Hradište v okrese Trebišov

Autor: FOTO TASR-Roman Hanc

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali