V úvodnom kole 2.ligy OPEN – Východ vo futsale nečakaná gólová prestrelka v Bardejove – Rekordný divácky záujem na košickom derby Grizzly Slovakia Košice – Zlato Lux Košice videlo 800 divákov !

V úvodnom kole 2.ligy OPEN – Východ vo futsale nečakaná gólová prestrelka v Bardejove – Rekordný divácky záujem na košickom derby Grizzly Slovakia Košice – Zlato Lux Košice videlo 800 divákov !

Prešov 11. novembra 2016 (HSP/Foto: Jozef Cvajniga)

 

Druhá liga Open – Východ sa začala aj vo Východoslovenskom futsalovom regióne. Aj v tejto lokalite nie je veľký záujem v tejto súťaži, pretože horko – ťažko sa prihlásilo do súťaže iba 7 družstiev

V stretnutí FK Prešov – Angels Humenné sa aj napriek výraznému víťazstvu domácich bojovalo o každý meter palubovky. Na snímke z tohto súboja vidieť domáceho útočníka Stanislava Krempaského (11) pri lopte, ktorého sa snaží ubrániť až  trojica brániacich hráčov hostí. Zľava Tomáš Opiela (8), uprostred brankár Humenného Martin Klamár a tretí zľava kapitán hostí Matúš Mamaj
V stretnutí FK Prešov – Angels Humenné sa aj napriek výraznému víťazstvu domácich bojovalo o každý meter palubovky. Na snímke z tohto súboja vidieť domáceho útočníka Stanislava Krempaského (11) pri lopte, ktorého sa snaží ubrániť až trojica brániacich hráčov hostí. Zľava Tomáš Opiela (8), uprostred brankár Humenného Martin Klamár a tretí zľava kapitán hostí Matúš Mamaj

Veľkým favoritom by mal byť FK Prešov, ktorý už v nedávnej minulosti okúsil najvyššiu domácu futsalovú súťaž a jeho skúsenosti by mohli zverenci trénera Hernandéza zúžitkovať v dlhodobej súťaží, kde sa bude hrať systémom (doma – vonku) a po skončení základnej časti najlepšie dve družstvá z tejto skupiny Východ si v nadstavbovej časti ešte zmerajú sily s dvojicou 2.ligy Open Stred, ku ktorým sa ešte pribudnú dve družstvá najhoršie umiestnené na posledných dvoch miestach v prvej slovenskej futsalovej lige.

Reklama

Aj keď možno považovať za jednoznačného favorita FK Prešov od samotného začiatku prekvapuje „veľký“ divácky záujem o tento šport v Košiciach, kde na košické derby Grizzly Slovakia Košice – Zlato Lux Košice (2:1) bolo v premiére zvedavých až 800 divákov, čo nie je vidieť ani v najvyššej domácej súťaži v Bratislave v Športovej hale Mladosť, kde sa pravidelne končí súťaž play-off a kde na zápasoch, kde ide o medaily je návšteva sotva do 300 divákov. Z tohto dôvodu by mal Slovenský futbalový zväz – sekcia futsal porozmýšľať aj o usporiadaní medzinárodných a medzištátnych futsalových stretnutí v metropole Východu.

Zaujímavá bola nakoniec aj gólová prestrelka v poslednom treťom dueli tohto úvodného kola, kde Partizán Bardejov futsal zvíťazil až po zlepšenom výkone v druhom polčase, keď po prehratom 1.polčase 1:4 otočili Bardejovčania výsledok vo svoj prospech na konečných 6:5.

Reklama

39

Prehľad výsledkov 1.kola II.ligy OPEN – Východ :

FK  PREŠOV  –  ANGELS  HUMENNÉ   4 : 1  ( 1:1 )

Góly: 2.min. Krempaský, 24.min. Vrbovský, 25., 37.min. Pisko – 13.min. Porvazník. Žlté karty: 23.min. Šoltís – 34.min. Mamaj. Pred 50 divákmi rozhodoval Pavol Havrila.

 

Reklama

GRIZZLY  SLOVAKIA  KOŠICE  –  ZLATO  LUX  KOŠICE   2 : 1  ( 1:0 )

Góly: 14.min. Turek, 34.min. Fedor – 23.min. Horňák. V 12.min. Lukáč (Grizzly Košice) nepremenil pok.kop. Žlté karty: 12.min. Grega – 12.min. Hegeduš, 20.min. Kudlata, 38.min. Urban. Pred 800 divákmi rozhodoval Martin Šeršeň.

PARTIZÁN  BARDEJOV  futsal – BNP TEAM  VRANOV  NAD  TOPĽOU  6:5  (1:4)

Góly: 5., 29.min. Kiseľ, 21., 23.min. Stachura, 32.min. Babej, 40.min. Lazur – 3.min. Samsely, 11., 20.min. Andrejko, 18.min. Jakub, 27.min. Čintala. Hralo sa veľmi slušne. Rozhodca Jaroslav Gubala nemusel napomínať ani jedného hráča z domáceho, ale ani hosťujúceho kolektívu. Stretnutie sledovalo 80 divákov.

BJK  STARÁ  ĽUBOVŇA – voľný žreb.

Reklama

Jozef  Cvajniga

Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

20:26

Spojené štáty vo štvrtok odsúdili ruské veto, ktorým Moskva na pôde Bezpečnostnej rady OSN zablokovala predĺženie dohľadu expertov OSN nad dodržiavaním sankcií zavedených voči Severnej Kórei.

20:20

Nemecký tenista Alexander Zverev postúpil do semifinále dvojhry na turnaji ATP 1000 v Miami. Vo štvrťfinále zdolal v pozícii nasadenej štvorky Maďara Fábiána Maroszána 6:3, 7:5.

20:07

Jozef Bíreš končí na pozícii ústredného riaditeľa Štátnej veterinárnej a potravinovej správy (ŠVPS) SR. Jeho presný dátum odchodu má byť dohodnutý dodatočne.

20:04

Medzinárodný súdny dvor (MSD) vo štvrtok nariadil Izraelu prijatie viacerých opatrení v súvislosti so zlou situáciou v Pásme Gazy. Prikázal otvoriť ďalšie pozemné hraničné priechody s cieľom umožniť prísun potravín, vody, pohonných hmôt a ďalších zásob do tejto vojnou zničenej palestínskej enklávy.

19:11

Ceny ropy vo štvrtok po dvoch dňoch poklesu ožili a vzrástli. Investori očakávajú totiž napätejšie dodávky. Vychádzajú pritom z predpokladu, že najväčší svetoví producenti z aliancie OPEC+ budú pokračovať v doterajšej politike obmedzovania ťažby.

19:04

Vo štvrtok skoro ráno sa na ulici v rímskej štvrti Quadraro vytvorila diera v zemi s priemerom a aj hĺbkou desať metrov, ktorá pohltila dve zaparkované autá, informovali talianske médiá s odvolaním na miestnu políciu.

19:04

Ruský prezident Vladimir Putin šíri propagandu, ak tvrdí, že Moskva zostrelí akúkoľvek stíhačku F-16 dodanú Ukrajine Západom, dokonca aj na letiskách NATO, vyhlásil vo štvrtok taliansky minister zahraničných vecí a vicepremiér Antonio Tajani.

18:59

Britské múzeum vo štvrtok oznámilo, že jeho novým riaditeľom sa stal historik umenia Nicholas Cullinan. Vo funkcii nahradil Hartwiga Fischera, ktorý odstúpil po tom, čo sa ukázalo, že v múzeu došlo k sérii krádeží.

18:38

Zakladateľ skrachovanej burzy kryptomien FTX Sam Bankman-Fried pôjde na 25 rokov do väzenia, rozhodol vo štvrtok americký súd. Očakáva sa, že sa Bankman-Fried proti rozsudku odvolá.

18:37

Pápež František vo štvrtok umyl a pobozkal nohy 12 väzenkyniam v rímskej väznici Rebibbia. Išlo o súčasť obradov Zeleného štvrtka.

18:36

Najdôležitejšie bilaterálne otázky a aktuálne medzinárodné politické záležitosti boli hlavnými témami štvrtkového telefonického rozhovoru maďarského prezidenta Tamása Sulyoka s izraelským prezidentom Jicchakom Hercogom,

18:33

Biely dom vo štvrtok označil tvrdenia ruských predstaviteľov o útoku islamistických teroristov na koncertnú sálu pri Moskve za rozširovanie “nezmyslov”. Reagoval na pokus spojiť útok s Ukrajinou.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Veľké vlny na pláži Nazare v Portugalsku

Autor: TASR/AP-Michael Probst

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama

Blog - redakcia Hlavných správ nezodpovedá za obsah blogerských príspevkov

Viktor Pondělík

Miro Majerník

Pavel Jacz

Vanda Rybanská

Pavol Lemko

Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali