Rozhovor s najsexi asistentkou v parlamente, ktorej ukradli odvážne fotografie

Rozhovor s najsexi asistentkou v parlamente, ktorej ukradli odvážne fotografie

Bratislava 5. mája 2016 (HSP/Foto:instagram)

 

Pred pár dňami zverejnili denníky Sme a Korzár fotografie asistentky košického poslanca za ĽSNS Juraja Kolesára, Niny Uherčíkovej. Fotografie v plavkách jej údajne boli odcudzené z jej konta na sociálnej sieti Instagram. Denníky jej po tejto udalosti dali titul “najsexi asistentka”

Pri tejto príležitosti sme ju oslovili a hlavným správam poskytla exluzívny rozhovor, v ktorom sme sa zaujímali predovšetkým o jej názory na politiku.

Reklama
Na snímkach politologička a asistentka poslanca Nina Uherčíková, vľavo jedna z odcudzených fotografií
Na snímkach politologička a asistentka poslanca Nina Uherčíková, vľavo jedna z odcudzených fotografií

Nina Uherčíková je vyštudovanou politologičkou a sama kandidovala v tohtoročných parlamentných voľbách za ĽSNS z pozície č. 98 ako odborná referentka.

Ako vidia súčasnú politiku študenti politológie?

Reklama

Môj pohľad na súčasnú politiku je taký, že EÚ smeruje k vytvoreniu jedného veľkého superštátu, kde sa jednotlivé dôležité politiky centralizujú, čím dochádza k strate suverenity členských štátov.

V našej domácej politike ide jednoznačne o spoločenskú objednávku pre nové politické strany a hlavne nové tváre v nich. 27 rokov po revolúcii a výsledok vidíme všetci. Stále sa oháňame iba rôznymi variáciami pseudohodnôt, ako je sloboda cestovania, sloboda slova, ale tie už majú dávno aj v Moldavsku či Bielorusku, ale v politicko-ekonomickom smere sme sa stali vazalmi niekoho so všetkými prvkami neootrokárstva.

Prečo ste si vybrali ĽSNS?

Myslím, že tu je odpoveď jednoznačná. Práca predsedu BBSK Kotlebu a ľudí okolo neho, ale hlavne výsledky tejto práce hovoria za všetko. Teda, keď to ide v rámci BB kraja, musí to ísť aj v rámci celého Slovenska. Rovnako sú mi blízke tradičné konzervatívne a kresťanské hodnoty.

Aké sú podľa Vás dôvody zaplavenia Európy migrantami? 

Reklama

Na toto je dať jednoznačnú odpoveď iba veľmi ťažko. Je tu veľa konšpiračných teórií, ale mnohé majú pravdu v tom, že zámerom je  rozloženie systému trvalých hodnôt, na ktorých Európa fungovala celé stáročia. Multikulturalizmus je presne to, čo by tieto tradičné hodnoty mohlo zničiť a migranti sa na to z rôznych špekulatívnych dôvodov s prísľubom ekonomických výhod, veľmi radi podujmú.

Aký je Váš pohľad na súboj tradičnej rodiny versus LGBTI?

Som zástancom tradičnej rodiny. Čo sa týka LGBTI som proti provokačnému vtieraniu sa lesieb a gayov na verejnosti, ako je napr. organizovanie dúhových pochodov, prípadne ich snahám o adopciu detí. Ale myslím si, že na Slovensku máme aj závažnejšie problémy ako riešiť problematiku tejto minority.

Ako vnímate aktivity mimovládnych organizácií?

Mimovládky sú piatou kolónou všade, kde existujú. Najlepším príkladom ich negatívneho vplyvu na chod štátu je Rusko. V 90-tych rokoch minulého storočia si uvedomili nepriatelia Ruska, že Rusko je vojensky asi len ťažko poraziteľné, tak ho jednoducho rozvrátili aj s pomocou mimovládok, ktorých tam existovali stovky. Výsledok po tom, čo Putin väčšinu z nich zakázal, vidíte sami. Rusko sa stáva opäť superveľmocou, a pritom bolo hospodársky už na kolenách.

Reklama

Prečo zlyhávajú médiá v objektívnom informovaní?

Slovenské médiá sú v rukách určitých kruhov, a tak si nárokujú rozhodovať, čo je dobré a čo zlé. Samozrejme, že s veľkou dávkou neobjektivity a neobjektívne informovanie je vlastne klamanie, a tak sa fabrikujú klamstvá a lži na objednávku mocných v zmysle príslovia, čí chlieb ješ, toho pieseň spievaj.

Čo hovoríte na vytváranie zoznamov nepohodlných webov?

Táto otázka veľmi úzko súvisí s otázkou predošlou. Týmto novodobým inkvizítorom ako p. Smatana by bolo treba pripomenúť základné piliere demokracie, ak ich nepozná, tak doporučiť mu doplnenie vzdelania v tejto oblasti. Vytvárať takéto zoznamy je vlastne lustrácia, lustrácia na základe často neobjektívnych skutočností a to je nebezpečný precedens, ktorý s demokraciou, ktorou sa tu tak často oháňame, nemá absolútne nič spoločné. To by sme sa zase vracali späť tam, kam už snáď v tomto štáte nikto ísť nechce.

 

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ

Prihláste sa k odberu newslettra Hlavných správ
Pošlite nám tip
Reklama

Odporúčame

Reklama

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

NAŽIVO

11:54

Čína vydala v stredu vyhlásenie, v ktorom uviedla, že americká vojenská pomoc pre Taiwan “zvýšila nebezpečenstvo konfliktu” v Taiwanskom prielive. Vyjadrenie prišlo po tom, ako americký Kongres vyčlenil na vojenskú podporu pre Taiwan približne 7,7 miliárd eur.

11:35

Austrálsky súd predĺžil do 10. mája platnosť príkazu, ktorým sociálnej sieti X prinútil odstrániť videá z minulotýždňového útoku nožom na biskupa, ku ktorému došlo v kostole v Sydney.

Súdny príkaz požadovala po útoku austrálska komisia pre elektronickú bezpečnosť, podľa ktorej spoločnosť X ignorovala predchádzajúce oznámenia o stiahnutí takýchto videí.

11:20

Šesť ľudí utrpelo zranenia pri ruskom raketovom útoku v Charkove na východe Ukrajiny. Oznámil to v stredu gubernátor Charkovskej oblasti Oleh Synehubov s tým, že rakety tam poškodili tri obytné budovy, dva úrady, tri ďalšie budovy a tiež plynovod v centre mesta.

10:46

Nemecký europoslanec Maximilian Krah ešte v stredu prepustí svojho asistenta, ktorého zatkli pre obvinenia zo špionáže pre Čínu, zostáva však lídrom kandidátky pravicovej strany Alternatíva pre Nemecko (AfD) vo voľbách do Európskeho parlamentu. Oznámil to po stretnutí so spolupredsedami AfD Tinom Chrupallom a Alice Weidelovou.

Maximilian Krah
Nemecký europoslanec za Alternatívu pre Nemecko (AfD) Maximilian Krah odchádza po vyhlásení
10:34

Austrálska polícia v stredu pri protiteroristických raziách zadržala sedem ľudí, ktorí podľa nej predstavovali neprijateľné riziko pre verejnosť a boli spojení s mladíkom obvineným z nedávneho útoku v kostole. Informovala agentúra AFP.

10:20

Taiwanská vláda sa zaviazala odstrániť takmer 800 sôch čínskeho vojenského diktátora Čankajška, ktorý na tomto ostrove vládol niekoľko desaťročí v rámci stanného práva. Jeho dedičstvo je naďalej predmetom sporných diskusií v krajine.

Zobraziť všetky

NAJČÍTANEJŠIE










Reklama

NAJNOVŠIE










Reklama
Reklama

NAJNOVŠIA KARIKATÚRA

POČASIE NA DNES

NAJNOVŠIE ROZHOVORY

NAJNOVŠIE Z DOMOVA

NAJNOVŠIE ZO ZAHRANIČIA

NAJNOVŠIE ZO ŠPORTU

NAJNOVŠIE ZO SVETONÁZORU

FOTO DŇA

Na snímke Múzeum STM Solivar v Prešove

Autor: FOTO TASR-Maroš Černý

Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali

Reklama
Reklama
Reklama
Facebook icon

Vážení čitatelia, prosíme vás, aby ste sa prihlásili na našu novú facebookovú stránku. Facebook nám totiž zmazal niektoré účty, ktoré starú stránku spravovali